https://engineeringrussia.wordpress.com ... n-in-2017/
Earlier it was reported that “Boomerang” would be presented at the Victory Parade in 2015, later it was reported that the industry would not have time to prepare samples for the parade.
Moderátor: Julesak
Earlier it was reported that “Boomerang” would be presented at the Victory Parade in 2015, later it was reported that the industry would not have time to prepare samples for the parade.
Souhlas! Každopádně pěkné foto a díky za něj! Zajímalo by mě, co schovávají pod těma plachtamaarten píše:Skôr by som povedal, že to druhé je Kurganec BVP a to tretie T-15...
To priznám sa netuším, ale laicky mi to príde ako pomerne dlhá doba - chápem to tak že trvá 10 dní kým sa rozvinú všetky stanovištia (zdravotné, kuchyňa,etc...)Alchymista píše:Hovoria tam o dobe výstavby 10 dní - ako je to v porovnaní s inými podobnými systémami?
To mi tiež príde ako pomerne vysoké číslo, kedže jeden takýto tábor by mal pojať +/- prápor.stetula píše:APL -500 se vleze na 35 kamionů !!!
Nemal som čas pozerať celé to video ale k tým desiatim dňom-nikde som tam nezachytil informáciu koľko ľudí to stavia.Julesak píše:To priznám sa netuším, ale laicky mi to príde ako pomerne dlhá doba - chápem to tak že trvá 10 dní kým sa rozvinú všetky stanovištia (zdravotné, kuchyňa,etc...)Alchymista píše:Hovoria tam o dobe výstavby 10 dní - ako je to v porovnaní s inými podobnými systémami?
To mi tiež príde ako pomerne vysoké číslo, kedže jeden takýto tábor by mal pojať +/- prápor.stetula píše:APL -500 se vleze na 35 kamionů !!!