Samozřejmě podepsáno a rozesláno dál. Jen mají tyhle internetové petice nějakou rozumnou váhu? Možná by se dalo vymyslet i jak na papírovou (tredy jestli by měla váhu větší).
Nedala by se ta fotka vlozit podle pravidel,aby mi neroztahovala monitor? Nejak jsem moc nepochopil, proc maji urednici zamer tu sochu prestehovat/mozna ze jsem neco prehledl/.
Dluzime letcum ze zapadni fronty za WW 2 moc, kazda takovato "urednicka" akce je rana pod pas. proto jsem take tu petici podepsal...
Franz Trubka píše:Nejak jsem moc nepochopil, proc maji urednici zamer tu sochu prestehovat/mozna ze jsem neco prehledl/. Dluzime letcum ze zapadni fronty za WW 2 moc, kazda takovato "urednicka" akce je rana pod pas.
Franzi, info třeba tady...
V červnu ho odhalili. Teď má okřídlený lev z Klárova zmizet
Do roka musí zmizet památník československých pilotů RAF z parku na pražském Klárově. Rozhodli o tom úředníci stavebního úřadu Prahy 1 a pražského magistrátu. Městské části navíc za nepovolenou stavbu okřídleného lva hrozí až dvoumilionová pokuta. Konečné rozhodnutí po několika stížnostech a odvolání bude mít ministerstvo kultury. Šéf resortu Daniel Herman (KDU-ČSL) je podle svých slov ochoten se na protest proti rozhodnutí osobně k památníku přivázat. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... va-zmizet/
Na video se podívam asi až večer doma. Je tam odpověď na to, kdo povolill památník tam, kde je? Tj. je tam oficiálně povolený a v pořádku a je to tedy věc bordelu státu, že si dvě jeho části/ruce nerozumí, co vlastně je dobře?
Taky jsem podepsal.
Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny. (Jonathan Archer, Enterprise)