Vtipy
Moderátor: jarl
Kvíz:Jarosslaw píše:Pozdě v noci u vandráckého ohně, zábava pomalu skomírá, jen posledních pár jedinců kouká do plamenů, zatím co ostatní šli už spát.Vtipy trampské, někdy zvané „blbé“
V tom se Johny zeptá: „Kamarádi, dám vám hádanku, jo? Je to lesní zvíře a když mu do názvu doplníte ,,d", vyjde vám část těla. Co to je?“
Nad ohněm se rozhostí dlouhé mlčení a když dlouho nikdo neodpovídá, Johny prozradí: „No přece laň a po doplnění ,,d" máte dlaň, né?“
V té chvíli se z kroužku osamělých postav ozve hlas: „Hned jsem věděl, že to kuna asi nebude.“
P R . E L
Doplň písmeno a získáš jméno severočeské hory.
Nevíš?
Přece ještě d a bude to prdel.

- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Rasismus ve filmech:
Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč černoch vždycky umře?
Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč musí být černoch vždycky zloděj?
Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč v tom filmu nehraje žádný černoch?
Černý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč se černí lidi vždycky zabíjejí?
Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč černoch vždycky umře?
Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč musí být černoch vždycky zloděj?
Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč v tom filmu nehraje žádný černoch?
Černý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč se černí lidi vždycky zabíjejí?

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
tohle být u nás za barákem v rybníku scháním samopal
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... otnost.htm
Tak tohle je jeste relativne prdolavisage píše:tohle být u nás za barákem v rybníku scháním samopal

Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den a jejich milenci se na jejich pohřbu baví, co udělají s jejich popelem.
První řekne: "Můj Radeček miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.
Druhý řekne: "Můj Milánek byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře"
A třetí řekne:"Můj Pepíček byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel."
První řekne: "Můj Radeček miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.
Druhý řekne: "Můj Milánek byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře"
A třetí řekne:"Můj Pepíček byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel."
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
- Cassius Chaerea
- Kapitán
- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jistě že sám všemu nevěřím. Něčemu ovšem ano a už mi bylo na zvracení z toho zbožštění inkriminované osoby. Myslím že přečíst si něco i z druhé strany nikomu neuškodí a pravda nakonec bude někde uprostřed.Cassius Chaerea píše:Jersey dost dobrej podpis, už jen u toho obsahu jsem se pobavil, ještě nějaké zaručeně pravé pdf o 11. zářím a Bilderbergu a bude se mi vklidu usínat, jak se ti nezmanipulovatelný nechají stále debilněji manipulovat.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
- Cassius Chaerea
- Kapitán
To nepochybně, ale dávat si něco čemu sám nevěřím do podpisu...jersey.se píše:Jistě že sám všemu nevěřím. Něčemu ovšem ano a už mi bylo na zvracení z toho zbožštění inkriminované osoby. Myslím že přečíst si něco i z druhé strany nikomu neuškodí a pravda nakonec bude někde uprostřed.Cassius Chaerea píše:Jersey dost dobrej podpis, už jen u toho obsahu jsem se pobavil, ještě nějaké zaručeně pravé pdf o 11. zářím a Bilderbergu a bude se mi vklidu usínat, jak se ti nezmanipulovatelný nechají stále debilněji manipulovat.