Mirne zlomyslne vracim uder a preji dobre rano z USA
Stalo se dnešního dne ...
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
- Franz Trubka
- 7. Major

- Destroyman
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Franzi, byl jsem na horách takže až teď.
Je to hrůza, co? A to tam 4.400 lidí mělo uloženo celkem skoro 3 miliardy NAŠICH korun (tedy asi 150 milionů těch amerikánskejch)
To je asi 34.000 US kaček na hlavu. Děs běs.
Jo, a to víš, že u nás jsou bankovní vklady 100% pojištěny až do výše 100.000 Euro? Tedy 130.000 těch Vašich korun?
Tak že to střadatelům nejspíš vše vrátí
Je to hrůza, co? A to tam 4.400 lidí mělo uloženo celkem skoro 3 miliardy NAŠICH korun (tedy asi 150 milionů těch amerikánskejch)
To je asi 34.000 US kaček na hlavu. Děs běs.
Jo, a to víš, že u nás jsou bankovní vklady 100% pojištěny až do výše 100.000 Euro? Tedy 130.000 těch Vašich korun?
Tak že to střadatelům nejspíš vše vrátí
- jersey.se
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Já ne. Víš kolik jiných nevinných lidí na světě přišlo za nešťastných okolností o život? Určitě víc než 22. A někteří z nich zcela jistě ani vědomě neriskovali tím že dobrovolně nasedli do dopravního prostředku, ale zabila je "vyšší moc", tedy například přírodní síla.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
-
Trismegistos
- Kapitán

- jersey.se
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je pravda. Tu mojí poznámku berte prosím s velkou nadsázkou. Zas takovej cynik nejsem abych to myslel vážně. Ke smrti mám ovšem asi trochu jinej vztah než je úplně běžné. Pokud jde o smrt mých bližních, lituju situací, které bychom mohli spolu prožít, ale už neprožijeme. A pokud jde o mě, je pro mě myšlenka na smrt nepříjemná z toho prostého důvodu, že mi zabrání udělat spoustu věcí, které chci ještě udělat.
Mikrospánek může přijít i po odpočinku poměrně brzo. Vím z vlastní zkušenosti. Ráno jsem se zastavil v pekárně na dobré koláčky, v autě teplo a k benzince, kde jsem si chtěl dát šlofíka mi chyběly dva kilometry. Probudil jsem se v lese s autem na boku 
Epilepsii by měly vyloučit psychotesty, resp EEG, předpokládám, že je to povinné v celé EU
Epilepsii by měly vyloučit psychotesty, resp EEG, předpokládám, že je to povinné v celé EU
- jersey.se
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky to znám. Sice jsem se neprobudil havarovaný, zato notně vyděšený když jsem si uvědomil že se mi zdály i sny a jel jsem rychlostí blízkou 200. A taky jsem jel krátce. Sice na otočku, ale odpočatý jsem byl. A než zas někdo začne moralizovat cože jsem to za vraha že se opovážím jet vyšší než předepsanou rychlostí, tak dodám, že jsem vyjížděl z Hofu - místy kde asi platí jiné fyzikální zákony než v ČR a ve Švédsku a tam prostě taková rychlost asi nějak nebezpečná není...
Ona prostě stačí jakákoliv indispozice. Třeba nachlazení apod.
Ona prostě stačí jakákoliv indispozice. Třeba nachlazení apod.