•   Portál
      Obsah fóra
      Album
      Wiki

•   OZNÁMENÍ A JINÉ
      Náměty
      Filmy, knihy
      Fikce, dohady
      Hospoda
      Vtipy, citáty

LIDÉ, MILITÁRIE
      Osobnosti, příběhy
      Vyznamenání
      Uniformy
      Zločiny, Holocaust
      Ostatní
      BOJIŠTĚ WW2
      Západní fronta
      Východní fronta
      Středomoří
      Dálný Východ
      Komplexně

EPOCHY
      Starověk
      Středověk
      Novověk
      WW1
      Po roce 1945
      ARMÁDY 1918-1945
      Německo   Británie
      USA   SSSR
      Itálie   Francie
      Japonsko
      Československo
      Ostatní

ZÁBAVA, AKCE
      Bazar
      Spolky, akce
      Hry
      Modelařina
    TOPlist
      ARMÁDY 1945-200?
      SSSR-Rusko
      USA   NATO
      Varšavská smlouva
      ČSSR, ČSR
      Jaderné zbraně
      Ostatní

•   LETECTVO
      Luftwaffe
      RAF
      USA   poválečné
      Rusko   poválečné
      Itálie
      Francie
      Japonsko
      Československo
      NATO
      Švédsko
      Válka ve vzduchu
      NÁMOŘNICTVO
      Kriegsmarine
      Royal Navy
      USA   poválečné
      Rusko   poválečné
      Itálie
      Francie
      Japonsko
      Ostatní, ponorky
      Válka v Atlantiku
      Válka ve Středomoří
      Válka v Pacifiku
      Válka v Ind. oceánu
      TANKY, VOJSKO
      Německo   Tanky
      Zbraně   Pušky
      Waffen SS
      Velká Británie
      USA   poválečné
      Rusko   poválečné
      Itálie
      Francie
      Japonsko
      ČSR   poválečné
      Ostatní   NATO
      Varšavská smlouva
      SPECIÁLNÍ ZBRANĚ
      Wunderwaffen
      Tajné zbraně
      Rusko - PVOS
      Rakety, jaderné
      a kosmické zbraně

•   Wiki

•   Album
      Galerie
      Forumfoto

• Portál     Obsah fóra     Články     Album     Forumfoto     Galerie     Chat     Nová témata     Nepřečtené     Bez odpovědí     Aktivní témata     RSS    
  • Dolů
  • Obsah fóra ‹ BOJIŠTĚ 2. SVĚTOVÉ VÁLKY ‹ Knihy, recenze knih
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk
  • Novinky
  • FAQ
  • Chat
  • Registrovat
  • Přihlásit se

Akce BVD pro Palbu, knihy Východ 2, Západ 1 a Západ 2.

Moderátoři: skelet, Pátrač

Napsat komentář

Příspěvekod michan » 3/10/2018, 06:38

Vážení kolegové, čtenáři Palby, příležitostní čtenáři Palby,

Obrázek

mezi mnou a Nakladatelstvím BVD proběhlo několik jednání o předpokladech, za kterých bude moci být co nejdříve vydána již řečená kniha - PRAVDA O VÝCHODNÍ FRONTĚ /2.část/ 1944-1945.
Knihu, její obálkou, jsem na Palbě představil, nedočkavě, již v pondělí.
Pan nakladatel a zároveň i šéfredaktor si ještě prověřoval některé své možnosti, když pro mne již nechal připravit - jak, že ta obálka pro knihu bude vypadat. Jak byla obálka hotova, tak já nevydržel a ihned jsem k ní připravil vše, co jsem pak dal na Palbu a co již znáte z pondělka 1. října 2018, viz zde:
viewtopic.php?t=8241&f=87

Pan šéfredaktor pak ještě naznačil, že by mohl být i nějaký benefit, který mě může, možná, do konce týdne dodat e-mailem na mou adresu. A skutečně se tak stalo a včera odpoledne jsem dostal od Nakladatelství následující dopis e-mailem:

"2.10, 16:55
Vážení přátele, čtenáři Palby,

Nakladatelství BVD se po úspěchu publikace Pravda o východní frontě 1941-1944/což byl první díl/ a po uvedeni na trh i úspěšných knih - Pravda o západní frontě /1. část/ 1940-1943 a Pravda o západní frontě /2.část/ 1944-1945, rozhodlo dokončit edici knih na toto téma vydáním i Pravda o východní frontě /2. část/ 1944-1945, kterým se uzavře nejdůležitější téma historie 20. století.
Nemusím zdůrazňovat, že jednání s nakladatelstvím a autorem bylo s ohledem na nákladný formát a velký rozsah rukopisu náročné. Hlavním argumentem pro úspěch jednání bylo to, že téma má své věrné čtenáře. Nakladatelství vydá výše uvedenou publikaci - Pravda o východní frontě /2. část/ 1944-1945 - v nákladu, který bude odrazem vašeho zájmu.
Bylo by proto dobře, abychom ještě před uvedením knihy na trh shromáždili konkrétní objem předobjednávek, protože nakladatel se rozhodl nabídnout předobjednavatelům akční cenu /o 100,- Kč méně než v knihkupectvích/. Kniha vyjde v grafické úpravě, kterou přikládám, na přelomu roku."

Tohle mě napsal šéf Nakladatelství a já doplňuji vše ostatní co bylo ústně a telefonicky dojednáno, Jako "Akce pro Palbu":

Nakladatelství BVD mne tedy poprosilo, abych Vás seznámil s faktem, že kdo bude mít zájem, může si již nyní zamluvit a i zaplatit dopředu knihu Pravda o východní frontě /2.část/ 1944-1945 za cenu 299,- Kč, když tato stejná kniha bude pak v kamenných obchodech za cenu stejnou jako vždy - za 399,- Kč (že by na přelomu roku a já nebyl jen odhadce sebevrah ?).

To však není úplně všechno.
Šéf Nakladatelství, jako dárek všem věrným Palbákům, čtenářům Palby i příležitostným čtenářům Palby, ještě nabízí i jako další bonus následující:

Pravda o západní frontě /1. část/ 1940-1943 Vám bude prodána za 229,- Kč, což by byl určitě dobrý dárek pro některé Vaše známé a přátele, stejně jako uceleně i Pravda o západní frontě /2. část/ 1944-1945 také za 229,- Kč. Známý by tak měl celou západní frontu jako dárek. Stejně tak si vše může objednat i náš nový čtenář, který hned dostane oba díly najednou a to skoro o polovinu levněji.

Je zde pak nabídka, že každý z Palbáků, čtenářů Palby, příležitostných čtenářů Palby, který bude knihy chtít i jednotlivě - Východ 2, Západ 1 i Západ 2, může je objednávat přes mě, přes můj e-mail:
michan.palba@seznam.cz : Bude to pak takto:

Východ 2 - za 299,- Kč i s podpisem autora
Západ 1 - za 229,- Kč i s podpisem autora
Západ 2 - za 229,- Kč i s podpisem autora
pochopitelně, že stejně tak i bez podpisu autora.

Při objednávce se bude postupovat již známým způsobem:

Pokud si chceš skutečně závazně knihu - Pravda o východní frontě 1944 - 1945 (2. část) - objednat, máš tyto 3 možnosti:

1) Objednávky můžeš provádět pro dodání PPL – zaplacení přes konto (pro nás nejvýhodnější) – cena 379,- Kč pro knihu Pravda o východní frontě /2. část/ 1944-1945 ( 299,- Kč cena knihy + balné a dovezení PPL - 80,- Kč = 379,- Kč) - konto Ti sdělím při potvrzení závazné objednávky i s variabilním symbolem.

Pravda o západní frontě /1. část/ 1940-1943 za 229,- Kč - 309,- Kč ( 229 + 80 = 309,-)
Pravda o západní frontě /2. část/ 1944-1945 za 229,- Kč. - 309,- Kč (229 + 80 = 309,- ).
případnou jakoukoliv další kombinaci si každý sečte sám a odešle příslušnou částku.

2) Nebo na dobírku – cena 379,- Kč při dodání PPL (299,- Kč cena knihy + balné a dovezení PPL 80,- Kč = 379,- Kč). Prosím i o telefonní číslo - své Ti také sdělím.
Při objednávce Západ 1 i Západ 2, je stejné pak 229+80 = 309 jednotlivě, či kombinace, kterou zvolíš.

3) Nebo si knihu můžeš objednat tak, že si ji vyzvedneš sám, místo dodatečně domluvím s panem nakladatelem, neboť dochází ke změně adresy Nakladatelství – pak je cena 299,- Kč Východ 2, nebo 229,- Kč, Západ 1, či Západ 2, a nebo příslušné součty dle Tvého rozhodnutí ( což je určeno většinou pro lidi, kteří jsou z Prahy a okolí, nebo si pro knihy, knihu, chtějí dojet a mají na to čas).
Závaznou objednávku s adresou je třeba poslat na e-mail již známý
( michan.palba@seznam.cz
), aby byly knihy připraveny - tj. popsány věnováním a podepsány.

Do objednávky dále uveď prosím tyto své údaje:

Občanské - Jméno a příjmení - případná značka používaná na Palbě.

dále adresa kam chci knihu zaslat.

e - mail pro komunikaci a telefon - telefon je podmínkou při dodání na adresu.

Zda chceš Věnování s podpisem, nebo ne.

Pošli tedy prosím objednávku s adresou a variantou pro kterou ses rozhodl na uvedený e-mail, raději zopakuji
: michan.palba@seznam.cz

Kdo již od nás má knihy, od BVD, má je přes mě, přes můj e-mail a přes mé konto, tak ví, že vždy muselo všechno klapnout. I když byly peníze poslány dřív (dopředu), než byla dodána kniha, byla kniha vždy dodána a nemáme za sebou žádný rest, i když již budeme vyřizovat nejméně 7mou akci posílání knih.
Reklamace za 8 let (knihy takto přes Palbu vyřizujeme od roku 2010) byly u dvou knih, kdy jsme zásilku vyměnily za knihy zcela nové, neboť k zákazníkovi dorazily poškozené.
Dodány vždy však byl všechny.

Jsem s pozdravem - michan.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Re: Akce BVD pro Palbu, knihy Východ 2, Západ 1 a Západ 2.

Příspěvekod michan » 3/10/2018, 14:35

První objednávka byla již Dnes 12:23

a to ze Slovenska na všechny nabídnuté knihy.
Pochopitelně jsem osobní údaje vymazal"

Věc: Knihy

Dobrý deň.
Rád by som si objednal Vaše knihy:
Pravda o východní fronte 2
- je možné dostať aj východná fronta 1? ak áno, tak aj tú
Pravda o západní fronte 1
Pravda o západní fronte 2

všetky s venovaním a podpisom :)

Na adresu
Mgr. J....... Ka......
Zá.... 1...,
0..... B.....
Slovensko

Dúfam, že s dodávkou na Slovensko nie je problém, ak sa dá, tak východ 1 a2, a západ 1, by som poprosil čo najskôr, západ 2 stačí až po vydaní. :)
Predpokladám zvýšenú sumu za doručenie na Slovensko, je možná celková úhrada na účet v Eur?

tel kontakt: 0042........

S pozdravom
Mgr. J...... K.......

Odpovím mu samozřejmě e-mailem, že jen zatím nemám tu knihu - Pravda o východní frontě 1941-1944, což byl onen první díl a ve všem ostatním mu bude vyhověno.
O knize - Pravda o východní frontě 1941-1944 budu ještě s panem nakladatelem jednat.
Bohužel na Slovensko je jen malý problém, že po příchodu peněz do ČR, je na našem území bankou strženo 100 CZK a tak musíme přirážet tuto 100 korunu v Eurech.

Tímto děkuji panu Mgr. J...... K..... ze Slovenska.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod RAYTHEON » 3/10/2018, 17:10

Michane, dnes jsem provedl rychlý průzkum ve svém okolí a zájem je v tuto chvíli takovýto:

2x Východ 2
1x Západ 1
1x Západ 2

Několik dalších možných zájemců se fláká na služebních cestách a dovolených, netroufám si však naslepo blokovat cokoliv, protože tito kandidáti si to budou chtít alespoň prolistovat. Takže se určitě ozvu tak za 14 dnů a pokud v tu dobu ještě něco zbude, tak upřesním požadavky.
Odběr jako obvykle, tedy osobně v Praze.
RAYTHEON
7. Major
7. Major

Příspěvekod michan » 4/10/2018, 04:34

Ahoj pane kolego RAYTHEON,
celé jsem to zaznamenal a objednávku zařídím.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 4/10/2018, 08:37

Musím ještě říci, že mě překvapil, mile, pan Mgr. J. K. ze Slovenska, byla to prvá objednávka - viz výše, který dnes ráno již poslal e-mailem zprávu.
Zpráva přišla Dnes 7:36 a zní:

Ok. Súhlasím, dnes to uhradím.

K.

Bude to uhrazeno v Eurech.

Následně pak přišla, po českých objednávkách, další objednávka na všechny knihy ze Slovenska a pan Bc. P.... B... má konto i v Česku, takže nebude muset platit o 100 Kč více, za celou transakci.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 4/10/2018, 10:04

A abych nebyl snad nařknut, že si pro sebe vymýšlím tak aspoň jeden e-mail bez osobních dat z dneška:
Dnes 4. 10. jsem dopsal a hodina je autentická - Dnes 10:05

s........ r.......

Komu:
michan.palba@seznam.cz

knihy
Dobrý den,
rád bych si závazně objednal všechny tři zmíněné knihy. Platbu provedu bankovním převodem a způsob dopravy bude PPL.
Zašlete mi prosím platební údaje s celkovou částkou na tento email. Děkuji
S pozdravem
R....... S.......

Adresa
R.... S............
s
B......
Ha.... B.......

následuje - e-amail a telefon

s věnováním a podpisem
Díky
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 4/10/2018, 12:20

A věřte mě, jedna Objednávka také přišlá Dnes v 10:05 - pod naším číslem 180007 - za knihu Pravda o východní frontě (2. část) 1944-1945, je již uhrazena:

4. 10.
2018
z banky, jako
úhrada z jiné banky, VS: 180007

379,00 CZK

Díky pane S.S.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 5/10/2018, 07:57

Knihy zaplacené dne 5. 10. 2018 od jednoho objednavatele

Také dnes přišly peníze za objednané knihy, konkrétně za objednávku:

Západ 1 - Kniha - Pravda o západní frontě (1. část) 1940-1943
Západ 2 - Kniha - Pravda o západní frontě (2. část) 1944-1945
Východ 2 - Kniha - Pravda o Východní frontě (2. část) 1944-1945

Takto to byla suma za všechny 3 knihy, i s balným a přes PPL - 847,- Kč a to bez pozdějšího balného předánní přes PPL - za Východ 2.
5. 10.
2018
Úhrada z jiné banky, VS: 180009
847,00 CZK

Objednávka pro pana Ing. ...... ......... pochází z Pardubic.
Ještě budu u několika objednávek zkoušet projednat s panem nakladatelem, zda by se ještě nenašly - Východ 1.

Jinak je zcela samozřejmé, že peníze došlé na konto oproti seznamu plateb a stvrzence odevzdávám, a to jako vždy i v předchozích akcích, nakladateli!
Díky.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 5/10/2018, 16:41

A tak trochu se mě chce i "juchnout", neboť právě dorazili i peníze ze Slovenska od pana Mgr. J..... K....., který dal prvou objednávku na knihy:

Západ 1
Západ 2
Východ 2

a měl u nás pořadové číslo 180001, tedy jeho objednávka byla ta prvá dne 3. 10 ve 12:23.

viz můj příspěvek zde - od michan » stř 03 říj, 2018 14:35

Diky pane Magistře.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 7/10/2018, 07:54

Když jsem si dělal inventuru u peněz, které za knihy mám na kontě a které budu předávat Nakladateli (inventuru jsem dělal včera, v sobotu večer 6. 10.), jak jsem již řekl i u minulého příspěvku, peněz, které přišly dne 5. 10 a které jsem dostal i 6. 10., zjistil jsem , že objednávka o kterou nyní půjde nese naše číslo 180008 a přišla 4. 10 v 10:05 - zjistil jsem, že tato platba přišla již zmíněného 5. 10 od pana kolegy R...... S.......... večer a já jí zde neuvedl, takže tedy

5. 10.
2018 Úhrada z jiné banky, VS: 180008
847,00 CZK

Což je od kolegy R............... S.............. úhrada objednávky za knihy:

Pravda o západní frontě (1. část) 1940-1943
Pravda o západní frontě (2. část) 1944-1945
Pravda o východní frontě (2. část) 1944-1945.
A navíc žádá ještě Východ 1, o které budeme jednat v příštím týdnu s nakladatelem, zda knihy ještě sežene. Knih - Pravda o východní frontě 1941-1944,. Východ 1, z roku 2009, 2010, je totiž již objednáno 9, z toho 2 pro Slovensko
Díky pane kolego R.............. S............... za zaplacení objednávky 180008 a posílám pozdrav do H. B.

Ještě jsem zapomněl říci, že již existují i objednávky k odběru do vlastních rukou - platba při předání (Objednávky, 180003, 180004 a 180013) - a ty jsou zatím 3 na celkem 16 knih všech druhů - Západ 1, Západ 2, Východ 1, Východ 2.
Část těchto objednávek jsem již řešil a vyrovnal přes víkend, ale neměl jsem dostatek knih (autor dostává dle smlouvy s nakladatelem část knih zdarma. V tomto případě jsem z nich uspokojil část přátel za peníze, které příští týden i s ostatními odevzdám nakladateli, a on mi dá za ně stejné množství knih - na dárky pro mé známé a vyrovná ostatní, na které jsem já již neměl) a tak je musím řešit v tomto - novém týdnu - od pondělí 8. října 2018....
Naposledy upravil michan dne 7/10/2018, 09:13, celkově upraveno 1
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod Zemakt » 7/10/2018, 08:18

Ahoj Michane, tak jsem opět zbojeschopnil domácí PC. Platba za V-2 je tedy na cestě a už teď se těším.

Jo a máš SZ.
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Zemakt
7. Major
7. Major

Příspěvekod michan » 7/10/2018, 08:56

Jseš a ostatní v SZ
Díky chlape.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 8/10/2018, 05:16

Ahoj pane kolego Z.......,
děkuji za objednávku a zároveň pak i platbu za Východ 2, když ostatní již máš (Východ 1, Západ 1 a Západ 2).
Jen musím napsat, že já Ti napsal Variabilní symbol: 180014, Ty jsi to poslal pod 180004, což já musím nějak nejméně oficiélně říci, ale hlavně v našich záznamech opravit. Takže je vše od Tebe vedeno jako objednávka s Variabilním symbolem, což je i naše číslo - 180014.
Díky chlape.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod Zemakt » 8/10/2018, 07:01

ale hlavně v našich záznamech opravit.

Jawohl pane generálporučíku, neboť ordnung muss sein a daně se platit musí :up: :wink:

Kolega Z...
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Zemakt
7. Major
7. Major

Příspěvekod michan » 9/10/2018, 04:33

Pane kolego Zemakt všechno je již OK a já děkuji.

Došlo k další objednávce Západ 2 a Východ 2.
Kolega J...... Š....... již naše knihy měl - pracuje v zahraničí a tak došlo jen telefonicky k vyjasnění platby, kterou zde, přes konto pod naším VS: 180015, provede jeho dcera.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod kik » 9/10/2018, 18:38

Pane kolego, manželka stále přemýšli co mi dát "pod stromeček". Uvítal bych, kdyby bylo možné získat jak Západ 1 a 2, tak i Východ 1 a 2. Pokud je to možné, pošli, prosím, podklady pro platbu na mail tomas.kovarik@dhl.com.

Předem díky.

Kik
kik
desátník
desátník

Příspěvekod michan » 10/10/2018, 04:39

Začnu tedy popořádku.
Včerejší den - úterý 9. října byl mimořádně úspěšný den, neboť bylo domluveno, nebo lépe řečeno, se ozvalo, a následně objednalo knihy 9 žadatelů.
Co bylo milé - bylo v nich velké množství Palbáků, kteří knihy brali od roku 2010. Vůbec nejrychlejší byl kolega J..... K..... na Palbě Thór, který po objednávce asi o půl desáté měl již ke dvanácté zaplacenou na kontě Východ 2.
Milé byly i objednávky dvou skvělých Palbáku, které kolegyně KATOM doprovodila textem: Ahoj Michane, děkuji za krásný odpolední telefonát. Na knihy se těšíme a peníze jsou na cestě. Knihy byly nejen pro ni. ale ta druhá bylo i pro skvělého kolegu - Malý Achil -, který vše doprovodil takovou laškovnou SZ.
Byly i další skvělé e-maily, které byly doprovozeny hezkými texty od Palbáků - phrebicek a další, ale i od dlouhodobých čtenářů Palby a i příležitostných čtenářů Palby - Ing. J,,,, U....., který knihy bere od začátku, již také zaplatil, a další.
Děkuji všem za podporu.

Oznamuji, že Akce BVD trvá a knihy se mohou dále objednávat.

(Malý problém je s Východ 1. Problém Východ 1 se usilovně projednává)

Prvé odesílání je domluveno asi tak do 21 dnů..., bude-li jinak vše zde oznámím.

Pane kolego Kik na Tvůj e-mail samozřejmě odpovím a vše připravím dle svých možností.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 11/10/2018, 04:54

I včera 10. 10. pokračovaly objednávky a na konci dne již bylo před námi naše číslo - 180031, což je pěkné.

Mezi přišlou komunikací bylo opět mnoho skvělých zpráv a povzbuzení od Palbáků i čtenářů Palby, jeden z mnoha skvělých příspěvků je od Phrebicek a zní, cituji:

"Potvrzuji objednávku.
Platba provedena a odešla.
Těším se na novou knihu a děkuji Ti za nadstandardní služby
Přeji Ti mnoho dalších úspěchů v životě osobním i tvůrčím!
S pozdravem
phrebicecek"

Po prvním jednání shledalo Nakladatelství zatím, že nemá knihy Východ 1 a Západ 1. a tak se asi nebudou zatím nabízet.

Do pondělí Akce pokračuje a lze si objednat stále - Západ 2 za 229,- Kč a Východ 2 za 299,- Kč. To vše do pondělí 15. října, kdy odnáším peníze a objednávky do Nakladatelství BVD a dozvím se více.
Do pondělí tedy přijímám objednávky na Východ 2 a Západ 2 na e-mailu: michan.palba@seznam.cz
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 13/10/2018, 06:34

I včera, pátek 12. 10, přicházely objednávky i platby.
Také byla zachycena, a to telefonicky, jedna chyba ve variabulním čísle a ještě "za tepla odstraněna". Tentokrát to byla má chyba.
Stále ještě, do pondělí, je si možno knihy, Východ 2 a Západ 2 objednávat. Viz e-mail: michan.palba@seznam.cz

Po pondělní schůzce řeknu co bude ještě možné dál.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Příspěvekod michan » 16/10/2018, 06:31

Schůzka k Akci BVD 15_10_2018.

Vážení Palbáci, čtenáři Palby, příležitostní čtenáři Palby.
Včera odpoledne, 15.10., se uskutečnila schůzka mezi nakladatelem BVD a mou maličkostí michanem, a to v pěkné kavárničce na Budějovické v bývalém DBK.

Nejprve jsem panu nakladateli předal tři druhy seznamů:

a) Platby přes konto Akce BVD, kde byl výpis z banky a přišlé peníze za knihy, které se budou vybavovat pro Vás. Pan Bc. Štefl převzal peníze a seznam, kde byla částka vyčíslena, a vše podepsal i s datem převzetí. Tím bylo první povinnosti učiněno zadost.

b) Seznam s názvem - Počty knih, Východ 2, Západ 2, Západ 1 a Východ 1. Nakladatel byl mile překvapen.

c) Odbavení Akce Východ 2, Západ 1 a Západ 2. Což byl seznam začínající var. symbolem
a říkající kdo si jakou knihu objednal a kam má být zaslána a mimo mých knih pro přátele bylo u všech. že chtějí podpis autora a věnování.

Poté jsem poprosil pana nakladatele, aby mě odpověděl na několik otázek.

1) Stále trvá, že kniha vyjde na přelomu roku?
Na otázku odpověděl, že s ní počítá na vánoční trh a že se na ní začne do deseti dnů (Zlom knihy a opravy a uspořádání)

2) Dá se u Vás sehnat Východ 1?

Zde odpověděl, že ne a já musím konstatovat, že zde nemohu vyhovět ani těm, kteří si je objednali, ale já od nich objednávku v penězích nevyžadoval. Kdyby kniha byla, byl bych jí teprve žádal dodatečně zaplatit...!
Vysvětlil, že prostě Východ 1 po celé republice není, je vyprodán a dotisk by byl strašně drahý (mluvil o tom, že dotisk je u knihy, tak obsáhlé, až za 1 000,- Kč za kus... a cena je 399,- normální...) a proto v malém množství se tím zatím nemůže po 9-10ti letech BVD zabývat (musel by zřejmě být mnohem větší zájem než desítky).

3) Mám ještě pokračovat v Akci levnějších knih - jako druhé kolo a které knihy máte?

Zde pan nakladatel řekl, že dle mé objednávky ještě vyhoví a odešle všechny objednané knihy, Západ 2 i Západ 1 (pochopitelně i všechny Východ 2, jakmile budou hotovy), ale v druhém kole již nemám objednávky knihy Západ 1 také brát, neboť ani tyto již prostě nejsou.......!

4) Mám ještě pokračovat v Akci?

Odpověď zněla pokračujte ještě druhým kolem - Západ 2 za 229 (při odeslaní pak je + 90,- Kč, za zabalení a odeslaní na adresu celkem tedy 319,- Kč,- Kč a Východ 2 za 299,- Kč + také 90,- Kč balné a odeslání na adresu = 389,- Kč.

Vyhlašuji tedy tímto 2. Kolo na Východ 2 a Západ 2

Kniha - Pravda o východní frontě (2. část) 1944-1945 - za 389,- Kč
Kniha - Pravda o západní frontě (2. část) 1944-1945 - za 319,- Kč
vše dodat do vlastních rukou na adresu.

Objednat si můžete na e-mailu: michan.palba@seznam.cz

Do objednávky prosím adresu
zda chci s věnováním a podpisem autora, nebo bez
číslo telefonu a e-mail.

Když jsem přišel po schůzce včera domů, čekalo mě překvapení, že synovec mé přítelkyně, která byla se mnou, udělal do nového - 2. kola Akce BVD - prvou objednávku pod číslem: 180038 na knihu - Pravda o východní frontě (2. část) 1944-1945, protože si jí přebere osobně tak jí má za 299,- Kč a hned mě předal peníze - neměl drobné a tak zůstalo u 300,- a byl zanesen do nového seznamu.

Ještě jedna důležitá informace, kterou bych málem zapomněl, objednané knihy /Západ 2 a Západ 1/ do pondělí 15. 10., se začnou přibližně do 10ti dní vybavovat a odesílat.
ObrázekObrázekObrázek
michan
2. Generálporučík
2. Generálporučík

Další

Napsat komentář

Zpět na Knihy, recenze knih