Výběr těžkého vozidla 4x4 pro AČR

Odpovědět
stirling
štábní praporčík
štábní praporčík

Re: Výběr těžkého vozidla 4x4 pro AČR

Příspěvek od stirling »

Hele sisu fajn, ale kdo to bude u nás vyrábět? Když něco umíme tak proč to za každou cenu importovat, vůbec netvrdím ať je zvýhodňujeme a prosazujeme za každou cenu (SVOS a perun, mars - to je naopak k zblití), jen prostě neházet klacky pod nohy. Je to vše postavené, aby se to "nenápadně" přihrálo bushmasteru - 10 lidí je podle mě přesně ten parametr, který vyfiltruje největší konkurenci (Patriot - jediný skutečně vyráběný český produkt).
Jak jsem k CSG kritický ohledně dojení AČR, tak tady jim fandím (o cenu se postará tendr) a doufám, že se nevzdají a už existuje verze Patriota pro 10.
Danik
poručík
poručík

Re: Výběr těžkého vozidla 4x4 pro AČR

Příspěvek od Danik »

stirling píše: 22/7/2025, 14:35 Hele sisu fajn, ale kdo to bude u nás vyrábět? Když něco umíme tak proč to za každou cenu importovat, vůbec netvrdím ať je zvýhodňujeme a prosazujeme za každou cenu (SVOS a perun, mars - to je naopak k zblití), jen prostě neházet klacky pod nohy. Je to vše postavené, aby se to "nenápadně" přihrálo bushmasteru - 10 lidí je podle mě přesně ten parametr, který vyfiltruje největší konkurenci (Patriot - jediný skutečně vyráběný český produkt).
Jak jsem k CSG kritický ohledně dojení AČR, tak tady jim fandím (o cenu se postará tendr) a doufám, že se nevzdají a už existuje verze Patriota pro 10.
EA pracuje na prodloužené verzi Patriotu II.
Odpovědět

Zpět na „Obrněná technika a dělostřelectvo“