Vtipy
- kacermiroslav
- 5. Plukovník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
Tak to je dobrý, toho jsem si nikdy nevšimnul a chvilku mi trvalo, než jsem tam toho čůrajícího pána našel. Ale fakt vtipné:-)Juraj Tichý píše: ↑23/7/2025, 17:18 Až dnes som si všimol, ze Botnicky zaliv a Baltské more spolu vyzerajú ako chlapík s cigou v hube, co ští na Petrohrad.
Screenshot_20250723-171508.jpg

Já to tam viděl hnedkacermiroslav píše: ↑4/8/2025, 14:14Tak to je dobrý, toho jsem si nikdy nevšimnul a chvilku mi trvalo, než jsem tam toho čůrajícího pána našel. Ale fakt vtipné:-)Juraj Tichý píše: ↑23/7/2025, 17:18 Až dnes som si všimol, ze Botnicky zaliv a Baltské more spolu vyzerajú ako chlapík s cigou v hube, co ští na Petrohrad.
Screenshot_20250723-171508.jpg
雷電
Jj a biele more vyzerá ako psík, ktorý ide tomu chlapíkovi okakať ftáka.Raiden píše: ↑4/8/2025, 15:41Já to tam viděl hnedkacermiroslav píše: ↑4/8/2025, 14:14Tak to je dobrý, toho jsem si nikdy nevšimnul a chvilku mi trvalo, než jsem tam toho čůrajícího pána našel. Ale fakt vtipné:-)Juraj Tichý píše: ↑23/7/2025, 17:18 Až dnes som si všimol, ze Botnicky zaliv a Baltské more spolu vyzerajú ako chlapík s cigou v hube, co ští na Petrohrad.
Screenshot_20250723-171508.jpg![]()
Včera mi přišlo na WhatsApp:
Tragédie v Austrálii.
Muže na svatební cestě při koupání v moři sežral velký bílý žralok.
Netrpěl však dlouho, byl ženatý jen 6 dní.

Tragédie v Austrálii.
Muže na svatební cestě při koupání v moři sežral velký bílý žralok.
Netrpěl však dlouho, byl ženatý jen 6 dní.
Tvůj temný oheň ti nepomůže, plameni Udúnu. Vrať se do stínu!

z IT branže
Použivateľ:
Vypol sa mi počítač - volám admina. Prichádza admin, ťažko vzdychne, niečo si zamrmle pod nos, asi 10-krát sa otočí na mojej stoličke, kopne do počítača a ten sa zapína. Znova si ťažko povzdychne, stále mrmle a odchádza. On je proste šaman!
Admin:
Zavolali ma k užívateľovi - ten chlap sa stále točil na stoličke, až sa mu na ňu namotal kábel zo zástrčky. Ticho nadávam, rozmotávam kábel, odkopávam počítač čo najďalej pod stôl, zapínam ho, nadávam, odchádzam.
Vypol sa mi počítač - volám admina. Prichádza admin, ťažko vzdychne, niečo si zamrmle pod nos, asi 10-krát sa otočí na mojej stoličke, kopne do počítača a ten sa zapína. Znova si ťažko povzdychne, stále mrmle a odchádza. On je proste šaman!
Admin:
Zavolali ma k užívateľovi - ten chlap sa stále točil na stoličke, až sa mu na ňu namotal kábel zo zástrčky. Ticho nadávam, rozmotávam kábel, odkopávam počítač čo najďalej pod stôl, zapínam ho, nadávam, odchádzam.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.