v odkazu je primo napsano toto,,Zemakt píše: ↑28/11/2025, 16:01A co to má společného s NG a s položenou otázkou, kde jsi k tomu přišel? Nic. Tudíž tato zůstává bez odpovědi.simader píše: ↑27/11/2025, 22:47Plamen je jediny dostupny kanon ktery je odladeny u predchudce l-159Zemakt píše: ↑27/11/2025, 21:07
Zde se o Plamenu nic nepíše.
To nepopírám, jen to musí být rentabilní, viz Pjaro. Dávalo by mi větší smysl prodat ty armádní. Stejně za chvilku nebudou mít upotřebení. Takže zpětný odkup, repas a pak snad by se to mohlo i vyplatit. S odřenýma ušima.
Hele, já jsem ten článek samozřejmě četl. O ráži 20 mm natož Plamenu tam není ani zmínka. Tak proto se na něj tebe ptám. To je celé.
S ohledem na tuto otázku bych zase doporučoval, držet se dronů. V případě tazatele, sorry jako.Hrajeme sa na to, kto je väčší blb?
. Zbraňový systém bude fungovat ve dvou základních módech – vzdušném Air-to-Air se submódy LCOS pro kulomet/kanón a MSL pro protiletadlové řízené střely s IČ naváděním, a dále protizemním Air-to-Ground se submódy CCIP (Continuously Computed Impact Point – spojitě vypočítaný bod dopadu) pro -----kanón------ protizemní rakety a pumy, u nějž je potřeba vyhledat a zaměřit cíl vizuálně přes HUD v klesání, plus submód CCRP (Continuously Computed Release Point – spojitě vypočítaný bod odhozu) pro pumovou výzbroj.
A jediny kanon co ma schvaleni jako varianta pro tento typ letadel je Plamen viz vyse udedeny dokument ACR
T E CHNICKÝ BULLETIN
číslo 2/2023
Přehled vydaných dokumentů a osvědčení