Vtipy
Re: Vtipy
U.S. Navy má v zásobníku latiny konverzaci kapitána s navigátorem u zapadlého tichomořského ostrova: "Kde se nacházíme podle mapy? Podle mapy asi dvě míle ve vnitrozemí, pane!"
A nebo:
"Patnáct stupňů doleva!" Řve kormidelník. Kapitán to ignoruje. "Patnáct stupňů doleva!" řve znova. "Velíte tady vy, nebo já?" ptá se kapitán. "Vy pane! Ale jestli mne neposlechnete, budeme muset loď přes ten kopec přenést!"
A nebo:
"Patnáct stupňů doleva!" Řve kormidelník. Kapitán to ignoruje. "Patnáct stupňů doleva!" řve znova. "Velíte tady vy, nebo já?" ptá se kapitán. "Vy pane! Ale jestli mne neposlechnete, budeme muset loď přes ten kopec přenést!"
Tyhle dva se takto opravdu staly
Tohle se odehrálo na počátku listopadu 1943 na jedné z lodí během vylodění na Bougainville.
A tohle se odehrálo na můstku křižníku USS Honolulu v noci na 1. prosince 1942 u Guadalcanalu během bitvy u Tassafarongy, přičemž oním kopcem byl ostrov Savo k němuž se křižník Honolulu během divokého manévrování poněkud přiblížil.
雷電
"Viete, aký je rozdiel medzi milenkou, manželkou a prostitútkou?"
Milenka povie: "Ty si už skončil?"
Prostitútka povie: "Ty si Ešte neskončil?"
Manželka povie: "Ty to chceš tento mesiac Zase?"
Milenka povie: "Ty si už skončil?"
Prostitútka povie: "Ty si Ešte neskončil?"
Manželka povie: "Ty to chceš tento mesiac Zase?"
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Chlápek náhle zemřel a neměl sepsanou poslední vůli. Vyčerpaná vdova sedí u právníka a žádá radu.
Právník povídá: „Takže, váš manžel zemřel a nenapsal závěť. Řekl něco před tím, než zemřel?”
„Jo. Říkal tohle: ‚Marie, polož tu pušku, stejně s ní netrefíš ani širší stranu stodoly.’”
Právník povídá: „Takže, váš manžel zemřel a nenapsal závěť. Řekl něco před tím, než zemřel?”
„Jo. Říkal tohle: ‚Marie, polož tu pušku, stejně s ní netrefíš ani širší stranu stodoly.’”
雷電
Jak vyhrát a ukončit válku v Hormuzském průlivu, když se jmenujete Trump:
Krok 1: Přejmenujete Hormuzský plůliv na Americký průliv.
Krok 2: Přejmenujete řeku Hudson na Hormuzský průliv.
Krok 3: Oznámíte světu, že přes Hormuz může plout úplně kdokoli zcela bezpečně...
Krok 1: Přejmenujete Hormuzský plůliv na Americký průliv.
Krok 2: Přejmenujete řeku Hudson na Hormuzský průliv.
Krok 3: Oznámíte světu, že přes Hormuz může plout úplně kdokoli zcela bezpečně...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
- El Diablo
- Kapitán

- Kontaktovat uživatele:
Dvojice v posteli po aktu.
Ona: - Na to, že že ti je šedesát, jsi pěknej prasák!
On: - Na to, že ti je třináct, jsi pěkně drzá!
Ona: - Na to, že že ti je šedesát, jsi pěknej prasák!
On: - Na to, že ti je třináct, jsi pěkně drzá!

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
To jsme jednou v místě N (ale stejně by se to už mohlo prozradit. Kasárna v tom místě už nejsou) potřebovali udržovat spojení s jednotkou, vyslanou kamsi za jakýmsi účelem (to není dodržování vojenského tajemství. Místo a účel pro mě byly tak nedůležité, že si je nepamatuji). Instalovali jsme radiostanici rodiny R105, postavili anténu šikmý paprsek. Kak nas v kurse učili a jak je rozumné, zvolená frekvence se proposlouchá, jestli na ní už není provoz. Poslech byl po dost dlouhou dobu negativní, takže v určenou hodinu byl zahájen rádiový provoz. A k našemu překvapení přišla odpověď na výzvu v ruštině.
Pozor, nepřítel naslouchá

Ivo Zapletal, Myslivecká latina, vydáno 1989:Raiden píše: ↑10/9/2026, 00:00 Chlápek náhle zemřel a neměl sepsanou poslední vůli. Vyčerpaná vdova sedí u právníka a žádá radu.
Vsadil se hajný Vrabec s polesným Vránou, že polesný na 100 metrů netrefí vrata od stodoly. Puška byla nabita, vzdálenost odměřena. Pak šel hajný ke stodole a otevřel vrata tak, že z pohledu střelce byla z boku.
(trefíte na 100 m coulové prkno z boku?)

Príde manželský pár do poradne a psychológ sa ich pýta, v čom je problém.
Manželka okamžite spustí: „Pán doktor, náš vzťah je v troskách. Manžel ma už roky vôbec nepočúva, úplne ma ignoruje, nikdy ma neobjíme a mám pocit, že som pre neho úplne neviditeľná!“Psychológ sa chvíľu zamyslí, potom sa postaví, pristúpi k manželke, vášnivo ju objíme a pobozká. Manželka celá očarená a červená padne na stoličku a ticho vzdychne.
Psychológ sa otočí k manželovi a hovorí: „Vidíte? Presne toto vaša žena potrebuje. A to minimálne trikrát do týždňa!“
Manžel sa poškriabe za uchom, zamyslí sa a hovorí: „Dobre, pán doktor. V pondelok a v stredu ju sem môžem priviesť, ale v piatok hrám golf.“
Manželka okamžite spustí: „Pán doktor, náš vzťah je v troskách. Manžel ma už roky vôbec nepočúva, úplne ma ignoruje, nikdy ma neobjíme a mám pocit, že som pre neho úplne neviditeľná!“Psychológ sa chvíľu zamyslí, potom sa postaví, pristúpi k manželke, vášnivo ju objíme a pobozká. Manželka celá očarená a červená padne na stoličku a ticho vzdychne.
Psychológ sa otočí k manželovi a hovorí: „Vidíte? Presne toto vaša žena potrebuje. A to minimálne trikrát do týždňa!“
Manžel sa poškriabe za uchom, zamyslí sa a hovorí: „Dobre, pán doktor. V pondelok a v stredu ju sem môžem priviesť, ale v piatok hrám golf.“
Psychológ v manželskej poradni sa pýta muža: Nemáte niekedy pocit, že vás vaša manželka príliš komanduje a ovláda?
V tom manželka skočí do reči : "Nie, nemá ten pocit.“
V tom manželka skočí do reči : "Nie, nemá ten pocit.“