Někdy vaší politiku nechápu, ale vedete tam furt nějaký žabomyší války se Šimečkou a spol.
Klid moc nemáte, vzájemně se tam přebíjíte zprávami či negacemi.
Jako že si Kali koupil drahou sedačku, apod.
OSSR, kampak kráčíte?
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Re: OSSR, kampak kráčíte?
Ten istý typ politiky, ktorí robia vaši borci z SPD. Rozdiel je len v tom, že vrchný kápo Babiš tomuto rozbíjačstvu neprepadol. Babiš je obchodník, tak si vie spočítať dva a dva. Máte vlastne šťastie.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Vôbec nie. Píšem, že problém by sme mali tak či tak, ale vláda nemala mandát a ani morálne právo situáciu akokoľvek zhoršovať. Je mi jasné že Rusi by neútočili lietadlami. Preto by zodpovedný politik nedaroval nič, dokiaľ by nemal adekvátnu náhradu a my sme ju nemali a zrejme nemáme ani doteraz. Ubezpečujem ťa, že si jasne uvedomujem, že sa na tomto stave podpísali aj Ficove vlády a moju politickú orientáciu neformovala žiadna politická strana. Formovalo ju pomerne podrobné štúdium blízkej a vzdialenej históriu a štúdium toho, ako fungujú riadiace systémy globálnej politiky naprieč známou históriou ľudstva. Nie som člen Smeru ani žiadnej strany, nie som nikomu zaviazaný a ani ma nikto neplatí za propagáciu. Som bývalý volič mnohých strán od Moravčíka, cez Dzurindu, KDH.....pjaro77 píše: ↑4/7/2026, 14:16
Si strelil parádneho capa , Dano. Ak by rusi začali útočiť na štáty NATO, mohli by to robiť len raketami a dronmi. Vybojovať vzdušnú nadvládu letectvom by dokázali jedine v snoch. Ruské letectvo by dostalo K.O. v prvom kole.
A tu sa začínajú tvoje elementárne neznalosti. S300 čo sme mali nedokázal zachytávať rakety ani križujúce strely !!! Len lietadlá, vrtuľníky. Zastaralé Kuby tiež nie. Proti ruskému diaľkovému útoku (ktorý robili od prvého dňa SVO na ukrajinu) by nám boli tieto zbrane k ničomu. Už je ti to jasnejšie, prečo nemohol slúžiť v OSSR a potreboval dávno nahradiť ?
Skúsenosť /vlastná/ ma naučila, že dobrá voľba neexistuje, vždy je to o tom, že nám vždy zostáva voliť menšie zlo, alebo nevoliť. Môj úsudok na politiku sa formoval desaťročia. Históriu mám naštudovanú v rámci možností bežného občana tisícročia pred Kristom až k dnešku. Je to smutné, ale ona sa opakuje v sínusoidách stále dookola. Vždy a všetkým išlo o peniaze a hlavne o moc nad životmi iných ľudí.
Ja nemám averziu voči naďovi ako človeku, len mu nezabudnem to, že svojim rozhodnutím ohrozil našu štátnosť a pre mňa je politická mŕtvola.
Ak sa podobného dopustí ktokoľvek vrátane Fica, stane sa pre mňa rovnakou politickou mŕtvolou, ktorú v mojom živote voliť nebudem.
Si to ty, kto sa tu motá v téme dookola a snaží sa obhájiť /len ty vieš z akých pohnútok/ neobhájiteľné.
To je z mojej strany k danej téme všetko.
Dalsi absolvent vysokej skoly zivota.
Ok pani, zacyklili sme sa v politike. Podme radsej dalej v zaujimavejsich temach.
Ok pani, zacyklili sme sa v politike. Podme radsej dalej v zaujimavejsich temach.
Myslíš, že mňa to baví ustavične vysvetľovať večným ublížencom že žijú v bludoch ? Niko, Lord, vy ste moderátori, že ? Je to na váš, aby ste z odborných diskusií odfiltrovali konšpirátorocvokov, ktorý tento životný postoj získali čítaním ..ujovín v konšpiračno alternativnej literatúre.
Neznášam ich, som videl v priamom prenose, čo to spravilo s jedným členom blízkej rodiny. Koľko nenávisti dokáže zmanipulovaná lúza chrliť prekonáva súdny rozum.
Neznášam ich, som videl v priamom prenose, čo to spravilo s jedným členom blízkej rodiny. Koľko nenávisti dokáže zmanipulovaná lúza chrliť prekonáva súdny rozum.
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.