Hotové modely letadel a další létající techniky

Hotové modely všech měřítek a druhů (pozemní, letecká a námořní technika)

Moderátor: jarl

Odpovědět
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Dneska jsem viděl v Levných knihách tři letadla od firmy Altaya a to Messerschmitt Bf109G-10 (AY03), MiG-3 (AY09) - stejný jako kdysi vyšel už jednou v trafikách - a Il-10 (AY-39). Všechny po 113,- Kč.
Obrázek Obrázek Obrázek
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

p3tris píše:Dneska jsem viděl v Levných knihách tři letadla od firmy Altaya a to Messerschmitt Bf109G-10 (AY03), MiG-3 (AY09) - stejný jako kdysi vyšel už jednou v trafikách - a Il-10 (AY-39). Všechny po 113,- Kč.
Musím Tě maličko opravit, tu kolekci vydala DeAgostini. U nás se objevilo pouze několik letadel. Koukám, že to DeAgostini rozjíždí, když se jí to nepovedlo před léty.
http://www.kolekcjasamoloty.pl/ (zde je kompletní)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Máš pravdu, u nás je vydala DeAgostini. Ale jestli jsem to dobře pochopil, tak totožné modely v různých zemích produkují různé společnosti. Například u nás, v Německu nebo Itálii DeAgostini, ve Francii nebo Španělsku Altaya a jestli se nemýlím tak v Anglii a nebo USA IXO. Pokud si je ale hodíš do Googlu, mají sériové označení AY+číslo, takže výrobce bude nejspíš opravdu Altaya.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

S tou výrobou budeš mít asi pravdu, někde jsem četl (už jsem to zde určitě uváděl), že se Altaya a DeAgostini spojily. Altaya bude pravděpodobně výrobce, DeAgostini distribuce a IXO patří k nim. Na stránkách diecast72 mají všichni tři shodnou nabídku.
bary
svobodník
svobodník

Příspěvek od bary »

Zdravím, nevíte někdo jestli ty modely mají v Levných knihách obecně, anebo to byla spíš jen nějaká náhodná akce? Na webu zatím nic nemají...
Nalivaj
desátník
desátník

Příspěvek od Nalivaj »

bary: V pondělí mohu provést průzkum a podat hlášení :)
[Patton George Smith]
Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou...
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Tak jsem jim poslal email s dotazem. Jsem zvědav, jestli a co odpoví. Dám také vědět.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

P-40 vylepšený o obtisky od Monogramu (vím, ten soutisk není ideální). Výhledově chci ještě nabarvit hlavně a výfuky a aspoň naznačit kulomety nad motorem.
Obrázek
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

bary píše:Zdravím, nevíte někdo jestli ty modely mají v Levných knihách obecně, anebo to byla spíš jen nějaká náhodná akce? Na webu zatím nic nemají...
Teď jsem byl v Šestce a nebyly tam :D
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
bary
svobodník
svobodník

Příspěvek od bary »

Na Šestce nemají tak bohatý "repertoár", takže naděje ještě žije 8-)
Dominik
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Dominik »

,,P-40 vylepšený ..."
Jo , vypadá opravdu pěkně . Taky jsem provedl úpravu týkající se odříznutí výčnělku na letadle , který kazil siluetu letadla .
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

BAC Lightning II od Amercomu:
Obrázek
Naposledy upravil(a) p3tris dne 27/4/2012, 07:56, celkem upraveno 1 x.
bary
svobodník
svobodník

Příspěvek od bary »

Ohledně kovových modelů v Levných knihách... Na Kladně též nemají :???:
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Ty tři co jsem dával nahoře měli v Mercury centru v Českých Budějovicích. Zrovna přišli, ještě nebyli ani naceněný a ty hodný holky mi je dali rovnou z krabice. Tak vyčkejte, třeba budou v dalším zboží.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Tak ke kauze "Levné knihy". Vzdal jsem jakékoli vyjednávání s nimi. Mají absolutně "zákazník unfriendly" systém - viz obchodní podmínky (nebo jak to tam mají pojmenováno) na jejich webu. Komunikace s nimi přímo tragická (nemá to úroveň).

Modely nejsou ochotni doručit na jinou pobočku bez toho, aniž by to člověk předem zaplatil! Na druhou stranu negarantují, kdy by tam přesně zboží dorazilo a uvádějí, že to na prodejně nechají k vyzvednutí pouze 5 pracovních dní!!! Takto kokotské podmínky jsem dlouho nikde neviděl a takovéto chování na straně obchodníků dlouho nezažil. Takže si na modely co prodávají nechám zajít chuť :(
velitel
praporčík
praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velitel »

V dnešní době, kdy je boj o zákazníka a mnohdy vyhrává vstřícný přístup k němu, je to vskutku s podivem, nicméně je to vcelku pochopitelné, vzhledem k ceně příslušného zboží.
Chraň ten nahoře, že bych se jich chtěl zastávat, ale kvůli pár korunám, resp. desetikorunám se rozhodně nepotento. Ono to hlavně souvisí s jejich konceptem prodeje, tedy to, co prodávají a za jaké ceny. On si to tam prostě někdo koupí, takže proč by se namáhali něco někam posílat atd.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Jojo, přesně tak, jak Veliteli popisuješ. Pokud obchodníkovi o nic nejde, tak na zákazníka prdí. V opačném případě se obchodníci mohou přetrhnout :) To je realita (opět myslím dost typická pro "východňáky"). Zlatý Dráčik,...

PS: Na druhou stranu - Levné knihy nejsou malý podnik a pobočky myslím pravidelně zásobují. Takže by je to nestálo mnoho,...
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

Zdravím pánové, tak Eurofighter je doma :) Hodnotím pozitivně, model bez zjevného bílého oparu po lepidle. Jediná chyba je blbě nalepená noha zadního podvozku, takže model stojí křivo..nic co se nedá lehce opravit :)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

zved píše:Jojo, přesně tak, jak Veliteli popisuješ. Pokud obchodníkovi o nic nejde, tak na zákazníka prdí. V opačném případě se obchodníci mohou přetrhnout :) To je realita (opět myslím dost typická pro "východňáky"). Zlatý Dráčik,...
PS: Na druhou stranu - Levné knihy nejsou malý podnik a pobočky myslím pravidelně zásobují. Takže by je to nestálo mnoho,...
Levné knihy u nás nejsou, ale prodejna Dráčik ano, a jak píšeš, zlatý Dráčik...kupoval jsem tam tanky, potřeboval jsem dva stejné a měli pouze jeden. Zeptal jsem se, zda-li by mi mohli jeden sehnat (objednat). Vzali to jako samozřejmost, dali si týden a možnost úschovy dokud si ho nevyzvednu. Klaplo to a za deset dní jsem ho měl doma. Při převzetí mě prodavačka informovala, že kdybych potřeboval další, tak to není žádný problém.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Obrázek

Kolekce"Vojenská letadla"

Obrázek

Dne 14. října 2011 vyšel model číslo 38 : letoun Eurofighter Typhoon F.2

(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 32 asi ano)
Zdroj (text a foto): nakladatelství AMERCOM S.A., Pete´s Colletibles, Hobby Master, Gragon, Vojenské modely, raidentech.com, corgi.co.com, positivo.pl.
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 27/10/2011, 20:26, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hotové modely“