Na polských stránkách má model č. 46 na sešitu, Poláci mají o jeden model více.
Zdroj : miniwojna.blogspot.com (Inkub)
Moderátor: jarl
Samozřejmě, že nemají.p3tris píše:Kdepak Tony, nemají. Jen jim nevyšli jako u nás u druhého čísla 2 modely, ale vyšli zvlášť každý se svojim číslem. Takže jsem docela zvědav, jak to vyřeší. Jestli mi budem mít o jeden model víc (což pochybuju), u nás vyjde jen 59 čísel, nebo jestli u nich vyjdou dva modely třeba s číslem posledním.
Dík za informace, koukám, že i ten zlomek kvality, kterým se mohou ohánět tyto modely jde do pr...e. Nejhorší na tom je, že nemám rád nekompletní kolekce, jinak bych asi až dávno skončil. Z těch modelů, co následně vyjdou, nemám žádnou radost a z prodloužení kolekce už vůbec. Stroj M7 Priest jsem koupil dnes ráno a neměl možnost si ho důkladněji prohlédnout.p3tris píše:Ad Priest: V jedné trafice nedostali vůbec, ve druhé, kde si běžně vybírám z 4-5 dostali 2 kusy. Ty byly navíc v hodně poškozených obalech a co víc, oba byly špatně slepené. Jeden měl obráceně nalepený zásobník kulometu (uznávám, snadno napravitelná chybka) a celý kanon byl uložen tak nějak nakřivo, druhý měl místo hnacího kola nalepený malý kolečko pojezdový. Nechal jsem je být a budu zkoušet štěstí jinde. Doporučuji si je před koupí bedlivě prohlédnout.
Btw, Tony, můžeš si dát do letadel i Jak-3, ten vyšel už ve středu.
Já si M7 přinesl včera, kde dřív měli min.5 ks měli 3. Vybral jsem si co vypadalo dobře a trefil jsem se. Zásobník dobře ale nakřivo - opraveno, kanon se vrtěl i s podlahou tak jsem zakápnul podlahu vteřiňákem a nevrtí se a je rovně. Kolečka kanonu všechny. Jen hnací kola byly zase širší a pás tam zapadal jak klíňák - odříznout, zúžit, vypodložit prostor mezi a pás sedí jak má. Jen jsem nabarvil kovové části pásů a gumu na pojezdech. Všechny úpravy na kompletním modelu, protože ty montážnický kouzelníci šroubky, který spojujou podvozek s korbou zalepili destičkama! Takže teď už dobrý.zved píše:Tak já koupil pro jistotu 2. I když jsem prohlížel dobře, u jednoho jsem přehlídnul chybějící "štelovací kolečko" u kanónu. Takže toho vrátím. Opačně nalepený zásobník jsem hned opravil.
...
Máš pravdu, já taky. Mimochodem, odšroubovat ho nebude vůbec sranda, protože místo klasických šroubků jsou použité jakési s trojůhelníkovým zářezem v hlavičce. Tady křížák nepomůže.Martin.K píše:[Mně to spíš připadá, že soudruzi v Číně neví kde je předek a zadek. Já jsem měl věž otočenou dozadu
Inkub z miniwojny poprvé zklamal, neukázal náhled "Bojových vozidel", už jsme mohli mít první výsledek soutěže, a to model číslo 47. Sakra, někdo s tím dělá moc velké tajnosti, nebo je za tím záměr (schválnost)?p3tris píše:Na Miniwojně náhledy Avro Lancaster B Mk. I a Bell AH-1S Cobra. Ta bude mít stejně jako Apache izraelskou kamufláž: http://miniwojna.blogspot.com/search/label/Amercom
Křížový šroubovák tedy ne, ale jde to velmi dobře nůžkami, mám to vyzkoušené.p3tris píše:.......Mimochodem, odšroubovat ho nebude vůbec sranda, protože místo klasických šroubků jsou použité jakési s trojůhelníkovým zářezem v hlavičce. Tady křížák nepomůže.
Díky za radu, vším možným jsem ty šroubky nejdřív "rozžvejkal", ale nůžky nakonec opravdu pomohli.TonyHazard píše:Křížový šroubovák tedy ne, ale jde to velmi dobře nůžkami, mám to vyzkoušené.