Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky

Hotové modely všech měřítek a druhů (pozemní, letecká a námořní technika)

Moderátor: jarl

Odpovědět
velitel
praporčík
praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velitel »

p3tris píše:V publikaci Velké bitvy historie ....
Tedy, když už sem dáváš odkaz na nějaké modely HM, tak použij buď stránky: ( přímo tento model )
http://www.hobbymastercollector.com/HG4 ... ilLVT.html
nebo moje stránky jakožto dovozce, i když uznávám, já tam dávám jen jednu fotku, která je méně vypovídající.
To byl samozřejmě vtip :eek:

Nicmnéně, když jsem si teď prohlédl ty fotky modelu od Amercomu, tak jsem se docela zhrozil. To je docela děs. Uznávám, cena je pro někoho to nejdůležitější, ale kupovat něco, co jen vzdáleně, tedy zejména v detailech, jen přípomíná předlohu. No nevím.
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

No jo, ale to se přece nesbírá kvůli podobě s předlohou, ale jsou to sběratelské modely. Víte jakou cenu to bude mít za pár let? :D
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

velitel píše:Tedy, když už sem dáváš odkaz na nějaké modely HM, tak použij buď stránky: ( přímo tento model )
nebo moje stránky jakožto dovozce, i když uznávám, já tam dávám jen jednu fotku, která je méně vypovídající.

Nicmnéně, když jsem si teď prohlédl ty fotky modelu od Amercomu, tak jsem se docela zhrozil. To je docela děs. Uznávám, cena je pro někoho to nejdůležitější, ale kupovat něco, co jen vzdáleně, tedy zejména v detailech, jen přípomíná předlohu. No nevím.
Omlouvám se, nechtěl jsem dělat nikomu reklamu. Hodil jsem sem první vygooglovaný stránky, na kterých bylo víc fotek. :oops: :-?
velitel
praporčík
praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velitel »

p3tris píše:
velitel píše:Tedy, když už sem dáváš odkaz na nějaké modely HM, tak použij buď stránky: ( přímo tento model )

Omlouvám se, nechtěl jsem dělat nikomu reklamu. Hodil jsem sem první vygooglovaný stránky, na kterých bylo víc fotek. :oops: :-?
Neomlouvej se, jak jsem psal, byl to vtip. Ale jestli tamty stránky neznáš, tak ty jsou super. Dělá to nějaký Kanaďan, soukromě, a jsou tam všechny vyrobené modely včetně fotek ze všech možných stran, včetně dalších popisů skutečné techniky.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské techniky

Příspěvek od TonyHazard »

velitel píše:.......Neomlouvej se, jak jsem psal, byl to vtip. Ale jestli tamty stránky neznáš, tak ty jsou super. Dělá to nějaký Kanaďan, soukromě, a jsou tam všechny vyrobené modely včetně fotek ze všech možných stran, včetně dalších popisů skutečné techniky.
Ty stránky používám už delší dobu, jsou fakt dobrý.

Vracím se k těm rudým hvězdám na vozidle LVT(A)-1 Alligator, jde skutečně o kořistní vozidlo. Amercom vzal pravděpodobně předlohu od Hobby Masteru, jestli Čínská lidová armáda ukořistila přesně ten jeden stroj (s nápisem The Bloody Trail) o kterém se píše při vylodění na Peleliu, bude asi nesmysl (na tak velkou náhodu nevěřím). Na druhou stranu, Amercom na stránkách uváděl LVT(A)-1 jako kořistní vozidlo.
O kořistních vozidlech LVT se uvádí - Přebytečné stroje americké armády nakoupili čínští oponenti, v boji s lidovou armádou komunistické Číny. Po porážce Kuomintangu část vozidel získala vítězná strana a část ustoupila na Tchajwan. Transportéry pak zůstaly ve výzbroji tchajwanské armády ještě dlouho a byly použity k diverzním akcím proti ČLR. S ukořistěnými vozidly LVT jezdili čínští vojáci až do úplného opotřebení.
Někde jsem také četl, že ani jedna strana vozidlo neupravovala, pouze čínská armáda tam plácla ty rudé hvězdy, důvod ponechání ostatních nápisů mi není znám.
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 21/4/2012, 18:45, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Takže nejspíš zmixovali kamuflážní schémata dvou vozidel do jednoho. Amerického The Bloody Trail a nějakého kořistního čínského.

Od včerejška je na pultech obchodů v Polsku Lancia Lince. To znamená, že 7. prosince se tam dostane BM-21 Grad, poslední zatím známý model v sérii. A co bude pak? Miniwojna překvapivě mlčí (ani se tam neobjevila fotka Do-17, jen Lancastera, který už je taky na pultech) a ani jinde jsem nedokázal nic vygooglit. Natahují nás jak kšandy...
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

p3tris píše:Takže nejspíš zmixovali kamuflážní schémata dvou vozidel do jednoho. Amerického The Bloody Trail a nějakého kořistního čínského.

Od včerejška je na pultech obchodů v Polsku Lancia Lince. To znamená, že 7. prosince se tam dostane BM-21 Grad, poslední zatím známý model v sérii. A co bude pak? Miniwojna překvapivě mlčí (ani se tam neobjevila fotka Do-17, jen Lancastera, který už je taky na pultech) a ani jinde jsem nedokázal nic vygooglit. Natahují nás jak kšandy...
Vypadá to tak, s letouny se netajili. Asi to zde sledují a dělají to záměrně, jiný důvod nevidím. :) Když už, doufám, že to budou odhalovat postupně, ať je větší napětí v soutěži.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Obrázek

Dne 25. listopadu 2011 vyšel časopis číslo 42. s modelem vozidla Lancia Ansaldo 1ZM

(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 29 asi ano)

Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, atd...
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 9/12/2011, 20:26, celkem upraveno 3 x.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

V Polsku začala vycházet kolekce "Stavební stroje". Jelikož armády těžkou techniku ve velkém využívají, možná se některý z vozů, pokud budou v přijatelném měřítku, bude dát využít třeba do nějakého diorámátka.
http://amercom.com.pl/strony.php?kod=kt

EDIT:
Novinky na miniwojně, dalším modelem se stává: Panzerhaubitze 2000

Takže první a zatím jediný obodovaný je TonyHazard.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

p3tris píše:.........EDIT:
Novinky na miniwojně, dalším modelem se stává: Panzerhaubitze 2000
Zde je model č. 47 Panzerhaubitze 2000 v plné kráse

Obrázek

Zdroj : miniwojna.blogspot.com
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Soutěž „Jaké modely by mohly vyjít v číslech 47. – 60. ?"

Oznámené modely :
47. Panzerhaubitze 2000
48. M35A1
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 18/2/2012, 21:36, celkem upraveno 4 x.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Obrázek

Dne 9. prosince 2011 vyšel časopis číslo 43. s modelem vozidla GMC DUKW 353

(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 29 asi ano)

Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, atd...
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 25/12/2011, 22:53, celkem upraveno 2 x.
tomcat1
svobodník
svobodník

Příspěvek od tomcat1 »

48: Kubelwagen
49: Ariette
50: PzKpfw II
51: BM-13 Kaťuša
52: Leopard 2
53: SdKfz 222
54: Pzkpfw I
55: T-64
56: Swimwagen
57: Land Rover
58: AS-90 155mm
59: Scorpion
60: BVP 1

Bonus:
BT-7
T-26

(No, uzávěrka soutěže sice už byla, ale zkusím Tě zařadit. Pokud budeš moc vyhrávat, tak Ti jednoduše napařím podle pravidel penalizaci. Obrázek ) *T*
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Další odhalení na miniwojně, tentokráte je to:

Obrázek

protiletadlová M35A1 z války ve Vietnamu

> Šedý vlk: Nevím, jestli ti to Tomy dovolí, ale zrevidoval bych si si seznam, ba DUKW 353 už vyšel a Dingo asi taky nebude, když vychází jeho italská kopie Lancia Lince.
Naposledy upravil(a) p3tris dne 23/4/2012, 07:31, celkem upraveno 1 x.
BennyOV
svobodník
svobodník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BennyOV »

PzH2000 i M35A1 uz vysly ve francouzske edici http://www.journaux.fr/blindes-de-comba ... 57874.html (cisla 3,4), dalsi kousky by me rozhodne potesily, respektive by mohly vyjit vsechny modely z ni v ramci stavajici PL/CZ edice.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

p3tris píše: > Šedý vlk: Nevím, jestli ti to Tomy dovolí, ale zrevidoval bych si si seznam, ba DUKW 353 už vyšel a Dingo asi taky nebude, když vychází jeho italská kopie Lancia Lince.
Není to špatný nápad, pánové můžete během asi 10 dní aktualizovat svůj seznam tipů. Uzavírka bude 23. 12. 2011 ve 24,00 hod. . Smůla pro ty, co sem pravidelně nechodí, možná že ne, risk bude ty tipy změnit.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Fuchse doporučuji pořádně prohlédnout, protože tolik antének, zrcátek a jiných výstupků už dlouho na žádném modelu asi nebylo. Překvapivě ani jeden ze tří, co jsem měl v ruce nebyl "orvaný" a antény byly jen lehce zohýbané. Spíš je nutnost dát pozor na slícování, protože dva měly na čumáku opravdu nepěknou "fuku". Jinak kvalita nevybočuje z Amercom průměru.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

Už aby zase vyšlo něco "pořádného" z WWII :) Pominu-li Lancia Lince, nic není ani na obzoru. Naštěstí člověk alespoň ušetří trochu místa. Už aby to skončilo :D :D
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Přeji všem "velkým malým klukům" tady krásný vánoce a nějakou tu malou obrněnou potvoru pod stromečkem.
kingandcountry
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od kingandcountry »

Diky p3tris,tobě taky krásný vánoce a něco pod ten stromeček nejlépe 1:1 :-) a samozřejmě všem ostatním.Poděkování Tonymu za práci na těchto stránkách.
Odpovědět

Zpět na „Hotové modely“