World of tanks
Moderátor: jarl
No ja som sa z AMX-38 vyhrabal na AMX-40 a to Vám poviem. To je teda skok...naspäť!!! Rýchlosť max 16km/h oproti 25km/h AMX-38 rovnako mizerné delo ako pri AMX-38, tak snáď len ten pancier, ten prakticky nič z Tier 3 a 4 neprestrelí. Schytal som posledne 55 zásahov!!! Ale je to pomalé ako slimák, neskutočné utrpenie....
Mám ho len preto aby som získal konečne AMX-12t. To je iné žihadielko.
Mám ho len preto aby som získal konečne AMX-12t. To je iné žihadielko.
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
Spis hraci nevi kam mirit. Ona ma tahle kraksna par slabejch mist (hlavne velitelska vezicka a pak je peknej rovnej usek pod vezi). Jinak to ze to z tier 3-4 nic neprostreli, tak jedine max. okruhu standartnich tanku, pro TDcka je to opravdu relativne levnej frag,kdyz se mu exponuje (Marderem II dam AMX 40tku prumerne na 3 rany.)
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
dival jsem se ted na video-tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=YbyURS54 ... r_embedded#!
a rozumim tomu spravne ze tanky nezameruju sam, ale pouze cil oznacim a na zaklade "Experience" moji posadky ho ona bud trefi nebo netrefi?
http://www.youtube.com/watch?v=YbyURS54 ... r_embedded#!
a rozumim tomu spravne ze tanky nezameruju sam, ale pouze cil oznacim a na zaklade "Experience" moji posadky ho ona bud trefi nebo netrefi?
No zvysujici se skill posadky snizuje ruzny handicapy takze cim vyssi uroven posadky, tim rychlej se nabiji, vidi se lip do dalky a samozrejme je i rychlejsi zamerovani a mensi chyba v presnosti. Jinak muzes zmacknout pravy tlacitko mysi a tim se zapne Lock na cil,takze se delo otaci porad na nepritele...problem je,ze se zameri tak nejak na stred a pokud nemate delo kteri z toho druhyho udela cednik jen tim,ze se na nej skarede podiva, tak vznika maximalne docela slusna zvonkohra ,protoze je tezky trefit pruzory atd. a granaty se jen neskodne odrazi.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
ono B1 je vizualne vcelku ok (u M3 Lee si divny lebo to je vizualne hnus, aj hranim hnus).p3tris píše: Teď si mě pobavil, protože zrovna B1 a M3 Lee mám v garáži, protože se mi prostě líbí
Zaujimava stranka: rata priemernu uzitocnost hraca

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/
asi to funguje spravne, ja mam na oboch svojich uctoch ~1050 ... co znamena priemerny hrac

ak do tazkeho tanku posadis cloveka vycviceneho na TD tak mu zrazis % na menej ako 50mikhail píše:Ja mám otázku ohľadu posádky. Môžem skombinovať posádky z rôznych tankov a rôznych národov, pokiaľ ich mám vytrénovaných na dostatočne vysokej úrovni? Nebudú nejako penalizovaní za to, že sedlajú iný tank?
Co znamena ze je lepsie tam dat zadarmo 50% heavy tankera ako 100% TD
- Ramon
- nadpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odkaz, zajímavé.sego13 píše:Zaujimava stranka: rata priemernu uzitocnost hraca
http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/
Mám 1463, takže můj nový cíl ve WoT je dostat se nad těch 1500

K žabožroutským tankům - musím souhlasit s tím, že ty nižší tiery jsou utrpení. Většina mých pokusů vypadá stejně - rozjedu se, na místo boje dorazím jako poslední a to už jsem tam skoro sám, protože otatní spolubojovníci jsou mrtví, dělem nic netrefím a když už tak se to často odrazí a nakonec mě umlátí přesila.

Teď se zrovna rozhoduju, jestli nepoužiju free expy a to utrpení trošku nezkrátím, třeba AMX 13 mě docela láká. Když hraju se stíhačem, tak mi hlavně AMX 13 90 pořádně pije krev.
1. Běž na odkaz http://www.computerbild.de/gutscheinakt ... 95480.htmlDancer píše:KV je výborný terč, hlavně když otočí věž do strany.
JInak, nevíte někdo, jak se lze dostat k T-127? Ve stromu tanků jsem ho nenašel, takže přepokládám, že jde o nějakou prémiovku k výročí či tak něco...
Druhá možnost je, že jsem slypý jak patrona...
2. Klikni na Tigera.
3. Zadej mail, na který Ti přijde bonus code. Pak standardně aktivuješ.
Je potřeba přichvátnout, odkaz by měl fungovat poze do konce ledna 2012. T-127 je tančík pro radost a hraje se mi s ním opravdu dobře. Přeji hodně zábavy.
T-127 je jejich přesný opak. Ne moc rychlý, ale dobře pancéřovaný. Kanón 45mm celkem ujde. Pokud jsem nejvyšší Tier na bojišti, stačí prostě jet dopředu a rozdávat pozdravy na všechny strany - málokdo jim odoláDancer píše:A jak je na tom v porovnání (řekněme) s T-50, případně s T-50-2?

To ja zprvu koukal,co to ty T 127cky jsou za tanky, bo sem je neznal. Ale proti mymu Pz III se drzely docela blbe, o Pz III/IV ani nemluvim,ale to uz jsou 2 tiery. AMX 38,ac imobilni a s docela blbym kanonem,dokaze drzet na sobe ohromnou armadu tanku nizsiho ci srovnatelnyho tieru (ja tenkrat na Karelii na sobe drzel 6 tanku v bocni ulicce sam, 3 sem promenil v hromadu srotu, zbytek odjel od me horici trosky notne deravej. Jediny co me nastvalo bylo to,ze idioti z myho tymu tak nejak nedokazali vyuzit vyhody kterou sem jim dal a prohrali.)Jester píše:T-127 je jejich přesný opak. Ne moc rychlý, ale dobře pancéřovaný. Kanón 45mm celkem ujde. Pokud jsem nejvyšší Tier na bojišti, stačí prostě jet dopředu a rozdávat pozdravy na všechny strany - málokdo jim odoláDancer píše:A jak je na tom v porovnání (řekněme) s T-50, případně s T-50-2?. Boj proti francouzské AMX-38 nebo ruské T-28 už je o taktice a dobré trefě.