Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Vidím, že jste se hezky rozjeli a fakt je tady sranda. Tak přidám:

Za totality prišiel turista do mestečka, kde bol len jeden hotel a pýta sa recepčného, či majú ešte voľné miesta.
- Bohužiaľ, už je tu len jedno lôžko, keby vám nevadilo byť na izbe s dvoma ďalšími pánmi.
No, turista to vzal. Príde na izbu, zoznámi sa s tými dvomi a ľahnú si spať. Tí dvaja sa bavia o všetkom možnom, vrátane politiky a majú celkom protištátne názory. Turista sa ich snaží prerušiť:
- Prosím vás, nechajte to tak, čo keď nás odpočúvajú?
Ale oni sa len zasmiali a pokračujú v rozhovore. Tak sa chlapík zobral, vyšiel na chodbu, recepčnému strčil do ruky dvacku a hovorí mu:
- Prosím vás, prineste nám presne o deviatej tri čaje.
Vrátil sa na izbu a tí dvaja ešte stále viedli protištátne reči. On pozrel na hodinky a hovorí:
- Tak vy mi neveríte?
Potom sa nahol ku kvetináču v rohu a hovorí:
- Súdruh major, prosím, pošlite nám tri čaje.
Dve minúty na to sa objaví služba s podnosom s tromi šálkami čaju. Tí dvaja vyvalia oči, stíchnu a idú späť. Druhý deň popoludní sa turista vracia z mesta. Vojde do izby, a tam nikto. Tak sa pýta chyžnej, kde sú tí dvaja chlapíci, čo tam včera boli ubytovaní.
- Zobrali ich, že viedli protištátne reči.
- A myslíte, že mňa tiež zoberú? Bol som celý večer s nimi.
- Tiež by vás zobrali, ale súdruhovi majorovi sa ten váš vtip s čajmi veľmi páčil.

Na fare zvoní telefón:
- Haló, pán farár? Tu je predseda mestského výboru KSS. Budeme mat schôdzu a potrebujeme stoličky, Pošlite nám nejaké z kostola!
- Nepošlem! Minule som vám poslal lavice a celé ste mi ich doničili!
- Dobre, keď nepošlete stoličky, tak ja nedovolím pionierom spievať v kostolnom zbore!
- Keď nedovolíte pionierom spievať v kostolnom zbore, tak ja nepovolím miništrantom zber papiera!
- No dobre, keď nepovolíte miništrantom zber papiera, tak ja nepustím zväzákov na procesiu!
- Dobre, keď nepustíte zväzákov na procesiu, tak ja vymením kľúč od zadného vchodu do kláštora a nedostanete sa v noci k mníškam!
- Tak pozor na takéto reči, pán farár, lebo by ste mohli prísť o stranícky preukaz!
:D
ObrázekObrázek
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Trismegistos »

ObrázekObrázekObrázekObrázek

Když jdete do boje, je důležité si "chránit" hlavu. :D
Horny
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Horny »

Destroyman píše:
Skeptik píše: U menja v bytě godiny i pod godinami gauč ....
Na tohle jsem taky slyšel (= tentokrát jsem u toho nebyl) jednu pěknou variaci: "Ja chaváju galubý i kagdá aní vyletájut iz galůbnika, ja kukáju za nimí..."
Ale abych neprznil jen ruštinu, tady je perla z němčiny: Deine augen September (tvoje oči září).
Což mi připomíná...
( U - učitel(ka), Ž - žák(yně) )

U: „Jak přeložíš „Mein herzliches Beiled!?“*
Ž: „Moje srdce hoří?“

U: „Přelož tu větu - Wir haben noch wie mit einem Kaufhausdetektiv gesprochen.“**
Ž: „My jsme mluvili s obchodním domácím detektivem!“

(*upřímná soustrast)(**mluvili jsme s hlídačem obchodu)

A nyní něco zcela autentického, aneb byl jsem při tom osobně:
literatura:

U (při hodině si všimne, že má Petra plyšáka na lavici): „Petro, to je váš maskot ? No to se nestyďte, vždyť je to roztomilé, jen to všem ukažte! ...
Teď to ale schovejte, Franz Kafka by to neměl rád!“

U (čte úryvek z Bílé Velryby od Melvilla a když zpozoruje‚ Áju s mobilem v ruce, tak jí povídá): „Andreo schovejte ten telefon, kapitán Achab taky neměl mobil a kdyby ho měl, tak by samozřejmě nepřišel o nohu!“

(Během výkladu Italského neorealismu, zaklepe na dveře a vejde školník)
U: „A vidíte, teď se vešel realismus v podobě pana školníka! Jak poetické!“

U (při poslední páteční poslední hodině skončí výklad a praví): „Vy vypadáte jako mrtvoly, akorát vás chybí uložit do rakve.“

U: „Já si tady připadám jak věrozvěst..“

dějepis:

U: „Tak mi Lenko řekni, z čeho se stavěli domy v době bronzové?“
Ž: „…ehm… z bronzu?“
U (chudák nevěděla, jestli se má smát, nebo brečet, a pak to skloubila dohromady a brečela smíchy): „Tak mi alespoň řekni, jak vypadala ruka muže z této doby?“
Ž: „No .. byla velká a CHLUPATÁ!!!“

U: „Co je to „studená válka?“
Ž: „Paní učitelko, Marie říká, že to určitě nemohla bejt v létě; jedině v zimě, když byla studená!“

ekonomika:

U: „Kolik % je sociální pojištění?"
Ž: „100%.“

U: „Hele a příští rok budu na vás jako pes, co je teď 2, bude na 3!“
Ž: „A budete i štěkat?!“

U: „Tak Lenko, co všechno si můžeme pojistit?“
Ž: „Hm …třeba nohy!“
U: „Co??!“
Ž: „Třeba A. Sklenaříková si je nechala pojistit.“
U: „Sednout, za pět! Vy se vůbec neučíte!“

U: „Jakou povahu má společné podnikání?“
Ž: „Nejasnou!!“

naučná literatura:

U: „Co to jsou BIBLIOGRAFICKÉ TISKY?“
Ž: „Ježiš, to je nějaká úchylka, néé?“

U: „Který technický vynález byl vyroben v době renesance?“
Ž: „Parní stroj“

U: „Mohly byste teď dát Bachovu potenci stranou a věnovat se jeho dílu?"

občanská nauka:

Ž: „A když se chce někdo oddat v letadle, tak co potřebují?!“
U: „No samozřejmě musejí podepsat nějaké formuláře, které odevzdají při dopadu na zem…!“

U: „Romové nejsou národ, ale sociální skupina.“
Ž: „Takže když zchudnu a začnu krást, stane se ze mě Cikán?“

U (kárajíc mne a kolegu):
,,.....Klucí, učte se, nebo vám dám po koulích!“
Obrázek

Star Trek
* 1965
+ 2009
Pozorovatel-signalista
nadrotmistr
nadrotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pozorovatel-signalista »

Policajt zabil svou tchýni. Před soudem se obhajuje: "To mi přikázala moje žena!" "A jak to vlastně bylo?" "Manželka šla nakupovat do města a řekla mi: Na gauči spí maminka, kdyby na ni sedla moucha, tak ji zab!"
„Dámo, vy jste pravý gentleman.”

Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Čerstvě vysvěcený kněz má mít svoje první kázání, ale má takovou trému, že skoro nemůže mluvit. Jeho starší kolega mu poradí:
"Já si před kázáním vždycky postavím vedle sklenice vody další sklenici s vodkou. A když na kazatelně znervózním, usrknu si vodky a hned to jde líp."
Nováček se zařídí podle rady zkušenějšího a postaví si na okraj kazatelny dvě sklenice. Na začátku má skutečně strašnou trému, tak se napije. A pak už to jde bez problémů a on mluví a mluví a mluví. Když se vrátí do sakristie, najde na dveřích lístek :

01. Vodky si jen usrkni, nelokej ji.
02. Přikázání je deset, ne dvanáct.
03. Apoštolů bylo dvanáct, ne deset.
04. Ježíš byl pomazaný, ne namazaný.
05. Jakub vsedl na svého osla, ne posla.
06. Ježíše Krista nenazýváme Jéžou K.
07. Otec, syn a duch svatý nejsou fotr, kluk a strašidlo.
08. David Goliáše zabil a tedy nedal mu lekci, na kterou Goliáš do smrti nezapomněl.
09. Kámen srazil Davida z jeho oslíka, ne oslíka z jeho Davida.
10. Svatému kříži se neříká "velký téčko".
11. Při poslední večeři Ježíš řekl : "Jezte, neb toto jest mé tělo," a nikoliv "Sežerte mě."
12. Panna Maria není "Mařka, co to nikdy nedělala."
13. Doporučené požehnání před jídlem není: "Nakonec Japonec, diky Ti za ten dlabanec, ó Bože."
14. Hříšníci se posílají do pekla, ne do prdele.
15. Z kazatelny se chodí po schodech a nejezdí po zábradlí!

:eek:
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

V arabské škola byla zakázána výuka řízení dopravního prostředku ihned po hodině sexuální výchovy. Oslovi je třeba dopřát alespoň základní odpočinek.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Kruan
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Kruan »

freeman píše:Niečo pre milovníkov retra a starých filmových týždeníkov
len ten dátum 2011 to kazí :-)

Veľké cvičenie severokórejskej armády

http://www.youtube.com/watch?v=8rZhxefh ... r_embedded#!
Ponorka je super, jak ta, co měl Fantomas :D
Kruan
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Kruan »

vodouch
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od vodouch »

Snačala ničevo ně bylo; ni chuja, ni pizdy, ni machorky. I skazal tovarišč Bog: Job tvoju mať, buď svet! ...

Neznáte to někdo dál?

Kogda Lenin ležal na smertnom odre i jevo tovarišči stojali vokrug, on svojim tovariščam skazal: "Kogda ja umru a vy budětě meňja v mogilu chraniť, vy otrežtě u meňja chuj." "I začem, Vladimir Iljič?" "Nu, kogda Trockij nad mojej mogiloj govoriť budět, on skažet: Chuj s nim! I vy skažetě: Nět, chuj separatno!"
Obrázek
Franz Trubka
7. Major
7. Major

Příspěvek od Franz Trubka »

Jak se jmenuje nejucinejsi americky multivitamin, ktery americka vlada nepravidelne rozesila do ruznych zemi sveta?
B 52
ObrázekObrázek

Pink Floyd-On The Turning Away
El Diablo
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Předpověd počasí pro Afghánistán. Přes den většinou F16 az F18, v noci pouze B1 az B2, místy B52.
Horny
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Horny »

... vzhledem k přísunu silné tlakové fronty FIM-92 od jihovýchodu lze očekávat rovněž zvýšený počet srážek s MQ-1 a MQ-9 ...
Obrázek

Star Trek
* 1965
+ 2009
krizak
praporčík
praporčík

Příspěvek od krizak »

Letí tři vrány. Ta vpředu řve : Bacha zeď plesk, plesk, plesk.

Jde pes pouští a říká si : Sakra, jestli do minuty nenajdu patník ,
tak se počurám.

Není to vidět a strašně to dupe na střeše, co to je ?
Komár v kanadách.
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Dvacet pět příznaků dospělosti

1. Za oknem máš několik květináčů s kytkama a přitom se žádná z nich nedá kouřit.
2. Sex v úzké posteli pro jednoho už nepřichází v úvahu.
3. V ledničce máš víc jídla než piva.
4. Šest hodin ráno už není doba na chození do postele, ale naopak na vstávání.
5. Tvoji oblíbenou písničku už hrají jen ve výtahu.
6. V televizi sleduješ hlavně předpovědi počasí.
7. Tvoji kamarádi se už žení a rozvádějí, místo aby si někoho narazili anebo ho nechali plavat.
8. Tvoje dovolená se smrskla ze sto třiceti dní na čtrnáct.
9. Nevystačíš už s džínama a svetrem, když se chceš ohodit.
10. Jsi to ty, kdo volá policii, protože ti zatraceni spratci odvedle odmítají ztlumit stereo.
11. Starší příbuzní už vykládají v tvé přítomnosti sprosté vtipy.
12. Nevíš, v kolik zavírá Taco Bell.
13. Platíš míň za pojištění auta, zato na půjčku na auto splácíš víc.
14. Když spíš na gauči, jsi ráno celý rozlámaný.
15. Svého psa krmíš podle zásad zdravé výživy a ne zbytky od McDonalda.
16. Odpoledne si už nedáváš šlofíka.
17. Večeře a potom kino už pro tebe nejsou začátek rande, ale celé rande.
18. Půlka smaženého kuřete ve tři ráno ti neuklidní žaludek, ale naopak vyvolá žlučníkový záchvat.
19. Do drogerie už nechodíš pro kondomy a testy na těhotenství,ale pro prášky na bolení hlavy a anacid.
20. Flaška vína za čtyři pětky už nepatří mezi fajnový pití.
21. Snídáš ráno.
22. Místo "Už nikdy nebudu tak strašně moc pít," říkáš "Už nemůžu pít jako dřív".
23. Devadesát procent času, který strávíš u počítače, je skutečná práce.
24. Nepiješ doma ještě před odchodem do hospody jen proto, abys ušetřil.
25. Se zakaboněnou tváří čteš celý seznam a marně hledáš jediný bod, který se na tebe nevztahuje.
#
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od # »

Obrázek
Don't worry, pee happy.
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Ptají se rodiče vysokoškolačky: „Tak jaká byla zkouška?”
„Velice nábožná.”
„Jak to, nábožná?” nechápe ani jeden z nich.
Dcera popisuje: „No, profesor v černém, já v černém. Profesor položil otázku, já se pokřižovala. Za chvíli jsem mu odpověděla a on se pokřižoval.”
ObrázekObrázek
knezdub
nadporučík
nadporučík

Příspěvek od knezdub »

Sedí pán u holiče v křesle a na zemi před ním sedí velký pes a upřeně se na něj dívá. Pán se ptá holiče, proč na něho to psisko tak hledí? Holič dál brousí břitvu a odpoví: toho si nevšímejte, ten čeká jen na odřezky
ObrázekObrázek
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Dobrodružství na veřejném záchodě (Kronika sepsaná ženou)

Moje máma byla horlivou navštěvovatelkou veřejných záchodků. Od malička mě brala s sebou na záchod, učila mě očistit prkénko toaletním papírem a potom ho po obvodu pečlivě poklást kousky papíru. A nakonec mi kladla na srdce: "Nikdy, nikdy si nesedej na mísu veřejného záchodu." Pak mi ukázala záchodovou "pozici", která spočívá v balancování nad mísou v polosedu, aniž by se tělo jakýmkoliv způsobem dotklo prkénka.
To bylo před mnoha lety. Ale ještě dnes, i když už jsem dospělá, je pro mě bolestně obtížné tuto "pozici" vydržet, když je můj močák těsně před explozí.Když "musíš jít" na veřejný záchod, narazíš na frontu žen, která působí dojmem, že zde lze koupit trenky Brada Pitta za poloviční cenu. Tak trpělivě čekáš a mile se usmíváš na ostatní, které mají taktéž diskrétně nohy křížem a konečně se ocitly ve skupině, kde lze mluvit o všech těch blbostech, o kterých normálně mluví jen ženy ve frontě na čůrání.
Konečně jsi na řadě. Zkontroluješ pod dveřmi všechny kabinky, jestli uvidíš nohy. Všechny jsou obsazené. Konečně se jedna otevře a ty téměř vystrčíš z kabinky osobu, která ji až dosud okupovala. Vstoupíš a zjistíš, že zamykání dveří nefunguje. Nevadí, podržím je rukou. Chceš si pověsit kabelku na háček, který by měl na dveřích být, ale žádný tu není, tak si ji pověsíš kolem krku a sleduješ, jak se pod tebou houpe, a snažíš se nevnímat,jak ti ucho od kabelky "stíná" hlavu, jelikož máš kabelku plnou bordelu,který sis tam po dlouhou dobu "střádala" a z něhož většinu věcí vlastně nepoužíváš, ale je důležité je nosit, co kdyby náhodou.
Ale vraťme se ke dveřím. Jelikož neměly funkční zámek, máš jedinou možnost - podržet je rukou, zatímco tou druhou si bleskově sundáváš kalhotky a zaujímáš "pozici"..... Úleva...... Áhhhhhh..... Ještě větší úleva.....
A najednou ti zazvoní mobil - který je samozřejmě v kabelce. To je ta chvíle, kdy ti svaly začínají vypovídat službu.... Strašně ráda by sis sedla, ale neměla jsi čas očistit prkénko ani ho pokrýt papírem, takže stále udržuješ "pozici", nohy se ti klepou tak silně, že by dosáhly 8. stupně Richterovy škály, snažíš se nevšímat si toho tenkého praménku, který se lepí na míse a od kterého sis ušpinila silonky - což bude určitě vidět! Ale mobil už naštěstí přestal zvonit.
Abys odpoutala mysl od tohoto neštěstí, začneš hledat ruličku toaletního papíru, aaaaale..... haha! Role je prázdná! Nohy se ti klepou pořád víc. Vzpomeneš si, že máš ještě kousek papírového kapesníku, kterým sis před chvílí vyčistila nos. Bude muset stačit. Zmačkáš ho tak, aby sál co nejvíc. Ale je opravdu malý a navíc je pořád ještě vlhký od toho, jak ses vysmrkala.
Vtom někdo vezme za kliku tvé kabinky, a jelikož zámek na dveřích stále nefunguje, dostaneš obrovskou ránu dveřmi do hlavy. Zostra a jako šílenec zařveš: "OBSAZENOOOOOO"!!!!! Zatímco pořád ještě přidržuješ dveře volnou rukou, zazvoní znova telefon. Jak se snažíš ho definitivně vypnout, onen kousek kapesníku ti vypadne z ruky přímo do loužičky na podlaze, o které si nejsi jistá, jestli je voda nebo hmmmm..... che! Nohy už nezvládají vypětí, podlomí se ti a ty letíš naznak, až dosedneš na záchodovou mísu. V mžiku jsi opět na nohách, se štítivým odporem, ale už je příliš pozdě, tvůj zadek už přišel do kontaktu s těmi všemi původci a formami života z prkénka, které jsi TY, i když jsi měla čas to udělat předtím neobložila toaletním papírem, který tu v každém případě nebyl. Když pomineme tu ránu do hlavy, uříznutou hlavu od ucha kabelky, ušpiněné nohy a silonky a tu ještě stále vlhkou věc i vzpomínku na to, jak ti máma říká: "To je nechutné..... nedokážeš si představit, jaké všechny nemoci bys tu mohla chytnout......", tahle katastrofa tím ještě nekončí.
Automatický senzor záchodu je teď tak zmatený, že nechá vodu spláchnout do odpadu všechno tak vehementně, že se musíš chytit držáku, na kterém visí toaletní papír (pokud tu je) ze strachu, že tě spláchne s sebou a ty vypluješ někde v Číně. Až teď konečně rezignuješ. Jsi zlitá vodou, která vystříkla ze záchodové mísy jako fontána. Jsi vyčerpaná. Snažíš se utřít celofánem ze žvýkaček Winterfresh a pak vyjdeš z kabinky k umývadlu. Nejsi schopna zjistit, jak funguje automatický senzor na kohoutku, tak si umyješ ruce slinami a utřeš je do papírového ručníku.
Procházíš kolem fronty žen, které ještě stále čekají se zkříženýma nohama, a nejsi schopna se ani zdvořile usmát. Vtom tě jakási dobrá duše na konci řady upozorní, že za sebou táhneš na botě přilepený toaletní papír dlouhý jak Mississippi! Sundáš ho z podrážky boty, tupě ho vložíš do ruky ženě, která ti to sdělila, jemně řekneš: "Vezměte si ho, možná ho budete potřebovat!" a vyjdeš ven.
Tam koukneš na svého manžela, který vešel na pánský záchod, použil ho a vyšel zas ven a který měl dostatek času si přečíst Vojnu a mír, zatímco na tebe čekal. "Proč ti to tak dlouho trvalo?" zeptá se tě naštvaně. "Bál jsem se o tebe. Dokonce jsem ti volal, jestli se ti něco nestalo, ale nezvedala jsi to!"
A tohle je přesně ta chvíle, kdy ho pošleš do "hajzlu!"

Tento příběh je věnován VŠEM ŽENÁM NA CELÉM SVĚTĚ, které kdy musely použít veřejný záchod. A konečně vysvětluje vám, naši mužové, proč nám to tak dlouho trvá.
krizak
praporčík
praporčík

Příspěvek od krizak »

Ptají se lovce, co ulovil v Africe ,
- 3 tygry,5 antilop ,10 noupližáků.
??????????????
Takoví ty černy, zvedá to ruce
a říká "nouplíž."

"Františku, kouří tvý koně?"
"Ne?!"
"Tak to ti hoří maštal "..

Pokud se v manželství nedaří, jsou vinny
obě strany: jak žena , tak tchýně.
Trismegistos
Kapitán
Kapitán

Bůh a Ďábel

Na počátku pokryl Bůh zemi brokolicí, květákem a špenátem, zelenou a žlutou a červenou zeleninou všeho druhu, aby muž a žena mohli žíti dlouho a zdravě.
A Satan stvořil Algidu a Rafaelo. A zeptal se: "Ještě pár horkých višní k té zmrzlině?"
A muž odpověděl: "Ano, rád" a žena poznamenala: "Mně prosím ještě horkou vafli se šlehačkou"
A tak každý nabrali 5 kilo.

A Bůh stvořil jogurt, aby si žena mohla uchovat figuru, která se muži tak líbila.
A Satan vytvořil z pšenice bílou mouku a z řepy cukr a zkombinoval je.
A žena změnila svou konfekční velikost z 38 na 46.

I řekl Hospodin: "Zkuste můj čerstvý okurkový salát."
A Ďábel k tomu stvořil dressing a česnekový toast jako přílohu.
A mužové a ženy si po tomto požitku povolili pásky alespoň o jednu dírku.

Bůh ale vyhlásil: "Dal jsem vám přece čerstvou zeleninu a olivový olej na ni."
A Satan vytvořil malé briošky a Camembert, humrové chlebíčky a kuřecí prsíčka na másle, k čemuž bylo již třeba druhého talíře.
A hladina cholesterolu lidstva stoupala k nebesům.

Tak Hospodin stvořil běžecké boty, aby jeho děti ztratili nějaké to kilo.
A Satan stvořil kabelovou televizi s dálkovým ovládáním, aby se člověk nemusel obtěžovat s přepínáním.
A mužové a ženy se smáli a plakali před blikající obrazovkou a počali se odívati do stresových joggingových dresů.

Nato Bůh stvořil brambory, s nízkým obsahem tuku a bohaté na draslík a další cenné látky.
A Satan odstranil zdravou slupku a vnitřek rozdělil na plátky, které pak smažil ve zvířecím tuku a poprášil pak spoustou soli.
A člověk získal dalších pár kilo.

Pak Hospodin vynalezl libové maso, aby jeho děti nemusely zpracovávat tolik kalorií, a přitom aby se zasytily.
A ďábel stvořil McDonalds a Cheeseburger za 99 centů.
A pak se Lucifer zeptal: "Hranolky?"
A člověk odpověděl: "Jasně - extra velkou porci s majonézou!"
A čert řekl: "Tak to má být."
A člověk utrpěl srdeční infarkt.

Bůh si povzdychl a stvořil čtyřnásobný bypas.
A Satan vynalezl státní zdravotní pojištění....
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“