World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Stryx
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Stryx »

[quote="Alfik"
Osobně se spíše směju když vidím v chatu slovo "siemka". Ze které strany se jich objeví víc, ta většinou prohraje... dá se na to i sázet :D[/quote]

To je zajimavy, ze tam lidem ti polaci tak vadi,ale vzdycky se na ne strasne nadava :D
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Jj díky moc za nápovědu.

Mě spíš jak Poláci udivuje "taktika", která se razí snad ve všech bitvách, kdy těžký a lehký tanky jsou schovaný vzadu a až se prohrává, tak se probudí a zoufale se snaží zvrátit výsledek bitvy.
Naopak TD se řítí do útoku.
Naštěstí to provozují všichni, takže mě to ani nevadí. Pak stačí být v tom teamu, kterej zkrátka přestřílí ten druhej.
Ale všimli jste si toho taky, že jo :shock:

I když nejlepší situace jsou 3:1, kdy se drží tanky za kamenem. Ale ten jeden je postupně oddělá, protože ti tři se bojí o svoje křápy, tak na něj naráz nevyjedou.
Až se odhodlám a nainstaluju si Fraps, tak tohle budu natáčet, ať se pobaví všichni.
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Mi Poláci nevadí, pocházím z Těšínska, mluvím česky, polsky a slovensky stejně - nebo takřka stejně - dobře.
Já se směju jejich obvyklé taktice: věrni svým zásadám už od středověku, šavle ven a hrrr na nepřítele :D ovšem každý sám a bez spolupráce s týmem, dokonce i s jinými Poláky :D
Paradoxně, občas jim to vyjde. Stejně jako Rusům jejich sevřený útvar, jedoucí rovně přes pláň a snažící se drtit obranu prostou železnou zdí... :)
Většinou je to ovšem naopak. Bohužel. Nebo bohudík, když jsou v týmu protivníka :)
Fakt je, že náhodné bitvy je třeba brát jako funny :) nečekat výhru a ani se možná nesnažit, aby nebyl jeden moc nas-zklamaný. Pokud chce člověk spolupráci, je nejlepší jezdit s kamarády.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Inak už pár dní hrávam CW za klan a každému to môžem len odporučiť. Je to zaujímavé a pokiaľ je tím takticky vyspelý je to naozaj VŠ tankistická. Aj komentáre skúsených spolubojovníkov človeka čo to naučia.
Týmto chcem poďakovať Zipounovi za odporučenie pri vstupe do klanu :D
Naposledy upravil(a) mikhail dne 8/6/2012, 13:20, celkem upraveno 1 x.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

není za co, jsem rád, že se ti u nás líbí...a taky doufám, že se budem pořád zlepšovat:-)
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

No mám taky pár klanových bitev za sebou a inějaké to finále a není to žádná tanková V3, ale jednoduchá matematika - co nejvyšší Tier, goldová munice a dodržet skladbu doporučených CW tanků.
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Nezdieľam celkom Tvoj názor. Iste tanky sú dôležité, ale tie riadia hráči. Aj tím s horšími tankami dokáže zavariť súperovi, pokiaľ ich vzhľadom k mape dobre strategicky rozmiestni.
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

no hlavní je podle mě sehranost a vědět co udělat pokud se situace vyvíjí nějak překvapivě...souhlasím s mikhail, ale na druhou stranu ta goldová munice - ta dost chybí, zvláště v semifinále a finále, kde ji již soupeři celkem zhusta používají...:-) ale zase je to výzva, no :-)
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Už jsi vyhrál nějaké finále? Pokud ne, odpověz mi na jednoduchou otázku: Měli vaši nepřátelé lepší tanky, nebo měli horší tanky a zavařili vám strategickým rozmístěním?
Pokud ano, měli jste krom Artyn jen samé tier 10 tanky?
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

měli stejné tanky a zavařili nám tím, že zvolili strategii, proti které ta naše nefungovala jak jsme si představovali + měli goldovou munici. Jasně, že měli T10, snad nějakého batchata...to máme taky...arty myslím neměli, jeli rush. Zatím hrajem jen 2 mapy - opatství a ruinberg.

podle mě rozdíl dělá goldová munice, která v případě vyrovnaného boje může udělat rozhodující rozdíl...ale to je fuk, časem je porazíme i tak:-))

jinak jsme zatím menší klan, ale celkem běžně dokážem porazit o mnoho větší klany se spoustou T10 atd(50 IS-7, 20 Maus apod,)...ale výhra ve finále a postup do druhého finále nám zatím uniká. No a máme stále nedostatečný počet arty T8:-))
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Jenže ty velký klany jedou třeba 5 bitev zaráz, proto je semtam porazíte, když tam daj svoje "Béčka"

Jsem rád, že jsi mi odpověděl jak jste na tom s finále a jsem rád, že se mi potvrdilo to, že jste žádné nevyhráli. A taky to, že potřebujete vyšší Tier Artyny a máte Batchata :)
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

hihi - žeprej béčka - a jak poznáš ty béčka od áček?:-) já si žádného "B" nad tankem nikdy nevšiml...no jestli máš na to nějakou fintu, tak sem s ní, rád budu jezdit proti béčkám...předem i potom díky:-)

Není zač a jsem rád, že jsi rád i když jsem nepochopil o co ti šlo:-) jsi snad nějaký špión?:-) Klidně můžem dát proti sobě, potřebujem s nějakýma lamama potrénovat;-) nic ve zlým, kdyžtak napiš PM a domluvíme to.
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

Jak poznáš béčka velkých klanů, tak že je porazí i béčkové klany s malým počtem hráčů.:)

Každý klan co drží dlouhodobě uzemí má dostatek hráčů, aby kdykoli večer dokázal poskládat dva a více 15 člených týmů desítek. A ti nejlepší hráči, respektive ty nejlepší sestavy pak brání, nebo útočí na nejdůležitejším sektoru, což většinou není vylodění na novém úseku.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

ok takže takže my jsme áčka, když dokážem porazit béčka...to povzbudí:-) nebo snad nasazují céčka, když je dokážeme porazit my - béčka?:-)

po pravdě nás nějaké klany co drží území nemusí nijak zajímat...stačí když ten klan porazíme v cw...že tam mají béčka nebo céčka, je jejich problém:-)
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

Zipoun píše:ok takže takže my jsme áčka, když dokážem porazit béčka...to povzbudí:-) nebo snad nasazují céčka, když je dokážeme porazit my - béčka?:-)

po pravdě nás nějaké klany co drží území nemusí nijak zajímat...stačí když ten klan porazíme v cw...že tam mají béčka nebo céčka, je jejich problém:-)
Zipoune nevím co tu řešíš, tak to prostě je a jestli vy budete chtít udržet nějaké dobyté území, tak se dříve nebo později zákonitě dostanete do situace, že budete muset postavit silné béčko. Na clan war nestačí dát do kupy 15 lidí s desítkama, musíte mít stabilní základnu desítkových hráčů (alespoň 50 lidí), aby jste měli jistotu že každý večer dokážete postavit prvotřídní áčko a v případě nutnosti i béčko, které bude mít šanci.
Bez toho prostě nepřekročíte metu "nahodilého vylodění".
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Zipoune, Cassius ti to popsal.
Prostě některé klany (vlastně téměř všechny) mají tolik lidí, že postaví zaráz několik teamů. Důležité bitvy jedou ti nejsilnější a začátečníci v teamech, nebo lidi co maj menší Tiery, nevybavené tanky a nevycvičené posádky prostě jen tak zkouší CW. Samozřejmě většinou prohrají, pokud narazí na "A" team.
Až se dostanete do finále, tak jste teprve potkali něčí "A" team.

Špion nejsem, nějak nevidím důvod tě špionovat, když si všechno můžu o všech zjistit na WOT stránkách.Což doporučuji udělat i tobě, pokud chceš někoho nazvat lamou na potrénování (můj nick ve WOT je stejný jako tu a dohledáš tam i klan, ve kterém jsem, ikdyž se CW neúčastním z důvodů výš popsaných).
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

všeho do času, zatím se jen vyloďujeme...je mi doopravdy fuk, co proti nám soupeř postaví, vůbec neřeším jestli to je jejich áčko, nebo béčko...proč bych to měl řešit? prostě co postaví, to postaví já s tím nic neudělám.

je mi celkem divný, že se do nás navážíte, jaký jsme béčka nebo céčka, důvod mi uniká...to je pro hlavně pro tebe Tempíku:-) asi máte s cw špatný zkušenosti...já mám s cw zatím zkušenosti takový, že mě to baví a myslím, že to je u téhle hry hlavní...nešel jsem do toho klanu s tím, že musí být ten klan jeden z nejlepších, stresovat se u každého dingnutí atd:-)

tímhle bych tuto debetau i ukončil...peace:-)
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Hele ale já se nikde nenavážím, že jste Béčka a Céčka. Jestli ano, zkus mi to odcitovat a já se Ti omluvím. Jen ty jsi mne nazval lamou.
ty jsi napsal proč te CW baví, já jsem ti naspal, proč mne CW nebaví. Nic osobního v tom nehledej.
baium
vojín
vojín

Příspěvek od baium »

Tak jsem dneska na jagdpanthera hodil 88 a musím říct že je mnohem lepší než 105 když nezohledním cenu :D takže teď už jen zbývá zajistit 2,5m na ferdiho :D
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Tempiku - ať čtu jak čtu, pořád v tom Zipounově textu vidím smajlíky. Čili - myslel to ironicky, humorně.
Pokud ses toho chytl, není to o té příslovečné potrefené hude? :D
A ber to jako příspěvej od skutečné lamy - v téhle hře nejsem nic jiného. :D
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“