Hotové modely letadel a další létající techniky

Hotové modely všech měřítek a druhů (pozemní, letecká a námořní technika)

Moderátor: jarl

Odpovědět
velitel
praporčík
praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velitel »

To jsi byl u stánku "vojenské modely". No, je pravda, že jsem tuhle informaci svým odběratelům pouštěl.
Je tu jeden drobný problém, že forma je na verzi C, tedy bez kanonu a podvěsníků. A prozatím se nám nepodařilo vyřešit technologický výrobní problém, jak na verzi C tyhle věcičky přidat. Tedy tak, aby to nestálo ranec - předběžná kalkulace byla 5 000,- USD a to je moc, to se mi bohužel nevrátí nebo by byl model moc drahý, takže neprodejný.
Zkoušíme to řešit odlévanými díly z resinu, ale je problém je tam připevnit, aby řádně držely a neupadly.
Prostě to řešíme a uvidíme.
TOm.a.s.h.
svobodník
svobodník

Příspěvek od TOm.a.s.h. »

Aha :) OK. Díky za info. Tak snad to vyjde. Civilní verze pro mne není až takové lákadlo, jako ta vojenská. Držím palce.
mosquito

Příspěvek od mosquito »

rychlik píše:dneska koupenej BAE Hawk, docela v oukeji... příště F-15 (vychází to na svátek, posunou ho?)
jinak kocour od witty je konečně ve vitrínce - prostě náááádhera. sice když ho porovnám s crusaderem od century wings, tak ten rozdíl ve kvalitě tam je (sem tam nějakej odlisek a napevno sem si z toho udělal variantu s vysunutym podvozkem, páč kryty nedržely a muselo nastoupit lepidlo, stejně tak u střel), ale je to můj vysněnej jolly rogers, takže toho nelituju. zkusim kouknout na vkládání obrázků a pokud neurazí fotka z mobilu, hodim to sem...
Tak pánové F-15 Eagle se objevil v trafikách už dnes (podle Prahy). Model představuje verzi F-15A z 5.FIS z roku 1985. Provedení je Amercom standard a chce to projít více kusů v trafice, protože podvozky často hledáte marně:-)
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

souhlas :) F-15 je doma. mají ji prej už od včera.... jinak solidní kovovka..podvozky cajk, ale chce to make-up
rychlik
četař
četař

Příspěvek od rychlik »

1. kus F-15 sem si musel vyměnit (chybějící plastový sání, který sem málem přehlíd, páč sem zkoumal podvozek); 2. už sem vzal, ale právě podvozek bude chtít zase trošku lepidla - kolečka visej jen silou vůle...
nevim, jestli mám bejt rád, že už se to chýlí ke konci - další kousky bych uvítal, ale i když už sem jich pár vynechal, tak dochází místo (respektive už došlo, teď už je strkám všude možně; kam dám B-29 a spol netušim)
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

to znám :) já si na létající pevnosti musel nechat udělat poličky :) a to taky nekupuju všechno
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

Obrázek

Kolekce"Vojenská letadla"

Obrázek

Dne 4. července 2012 vyšel časopis číslo 57. s modelem letounu McDonnell Douglas F-15 Eagle
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 21/7/2012, 11:38, celkem upraveno 3 x.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

Pánové, kdo má model s časopisem, dejte mi prosím vědět či jsem se trefil s tím následným modelem, já to nemám jak zjistit, neboť letadla nekupuji. Když tak provedu opravu. Děkuji.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

příště má vyjít Fairey Gannet

(dík za upřesnění) *T*
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Mám trochu strach, že u nás uzavřou sérii číslem 60 a na Kometa se už nedostane. Ve výhledu v časopisu to mají takto: Gannet - Stuka - Volksjager
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

to tak měli i pšonci a Komet byl nakonec snad jako bonus. myslím, že není důvod ho tady nevydat
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

tak žluťásek agustawestland je doma, parádní model. tímhle se vytáhli :)
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Kolekce "Helikoptéry světa"

Příspěvek od p3tris »

Obrázek

Kolekce "Helikoptéry světa"

Obrázek Obrázek

Dne 9. července 2012 vyšel časopis číslo 19 s modelem helikoptéry AgustaWestland CH-149 Cormorant (AgustaWestland AW101 Merlin)

Zdroj: nakladatelství AMERCOM S.A., positivo.pl[/align]
Naposledy upravil(a) p3tris dne 23/7/2012, 07:52, celkem upraveno 1 x.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Poláci "zařízli" sérii "Létající pevnosti" a na stránkách teď místo 48 čísel uvádějí pouze 33 čísel. Pro mě bohužel, protože tady už jsem si jen vyzobával to, co mě zajímalo. A toho už moc nevyjde. Až se na neoficiálních fórech objeví náznak 30. modelu, doplníme si tipovačku těch 3 posledních kousků.
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

ono jim to na prodej asi moc nejde. já mám vyhlídnutých cca 8 modelů co si vezmu. stejně tak jako vrtulníky....
Dominik
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Dominik »

No , je to škoda . Ono bude hodně zajímavých bombardérů aj. , na které se nedostane :sad:
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

já jsem chtěl jít i do B-2, ale když jsem se díval jak je to domrvené to letadlo...tak tu placku oželím. takže u mě... SR71, Spectre, C-130, F-111, Intruder a dál se uvidí
michalm

Příspěvek od michalm »

Amercom začal vydávat modely vojenských letadel i v Německu. Seznam typů je podobný tomu, co vyšlo u nás, jsou tam však nějaké odchylky ve zbarvení - (např. MiG-29).
Odkaz na německé stránky tady.
Vlasta
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od Vlasta »

pobrali modely co neprodali tady a v polsku a šup s tím do německa :D
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

michalm píše:Amercom začal vydávat modely vojenských letadel i v Německu. Seznam typů je podobný tomu, co vyšlo u nás, jsou tam však nějaké odchylky ve zbarvení - (např. MiG-29).
Odkaz na německé stránky tady.
Tak odtud vítr vane. Já si říkal, kde se vzal na amercomáckým stojánku popisek k rakouskýmu Eurofighterovi (viz. můj nedávný post do vtipů). Jinak nahrazení svastik na stojáncích je v Německu pochopitelný.
Vlasta píše:pobrali modely co neprodali tady a v polsku a šup s tím do německa :D
A nezapomeň na Maďarsko a jejich série Páncélosok, Az Ég Urai, Harcjárművek nebo Helikopterek :wink:
Naposledy upravil(a) p3tris dne 9/7/2012, 11:30, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hotové modely“