Kategorie v Albu
Moderátor: jarl
Kategorie v Albu
V albu jsem zřídil základní kategorie, album slouží také pro vaše vkládání fotek, třeba i ke článkům, či když máte nějakou sérii fotek. Proto sem pište případné náměty či názvy kategorií či podkategorií, které by jste kromě dosavadních rádi zřídili.
Chcel by som poďakovať Brunnerovi za to, že obohatil Album ďaľšími fotkami, ale zároveň ho žiadam aby fotky amerických výsadkárov (ten Nijmegen a iné) dával do témy "Americká armáda ve WW2".
Lord: Už som asi otrávný, ale mohol by si mi založiť kategóriu "První světová válka" a "Válka v Perském zálivu", díky.
Lord: Už som asi otrávný, ale mohol by si mi založiť kategóriu "První světová válka" a "Válka v Perském zálivu", díky.
Re: Kategorie v Albu
Ahoj, dal jsem do kategorie "po roce 1945 /SSSR/námořnictvo" pár fotek ruské letadlové lodi třídy Kuzněcov, ale to jen proto, že jsem nenašel něco jako kategorii Rusko po roce 1990 (tedy už ne SSSR) (USA by tak mohly být taky - před Kuwaitem/po Kuwaitu, tedy taky po roce 1990) - oboje by mohlo být ohraničeno před a po "studené válce" (tedy po první studené válce) 

"S hovnivály se orlové nebaví" (Jan Werich)