navíc ta 50tka byla za zprostředkování přeposlání

Moderátor: jarl
Bohužel Amercom dodatečně trh nedoplní a spekulantům pšenka pokvete. Jen doufám, že z Amercomu stále sledují tyto stránky, aby se mohli chytit za nos. Také mohli změnit počet kusů na jednu objednávku z jednoho na tři, posílat jeden kus je nesmysl.spider74 píše:Tak to jsi mě docela překvapil, většinou se obchodníci snaží prodat co nejvíc a naráz. Navíc jak říkáš kvůli 2-3 ks platit 3x poštovně je absolutní nesmysl. Kdyby toho vychrlili na trh více a byl toho dostatek tak mají spekulanti utrum. Navíc bych takovému vyčuránkovi přál, aby toho nakoupil aspoň 100 ks, Amercom pak dodatečně doplníl trh další várkou a spekulant si může své kusy strčit za klobouk.
Dnes a denně mě udivuje, jak někteří lidé můžou vést firmu, která se de-facto zabývá prodejem tzn.prodejní sortiment a dodnes nepochopili a nebo nechcou pochopit jak to na trhu chodí. Možná jsem debil, ale mé kupecké počty mi říkají, že pokud je poptávka tak vychrlím tolik zboží dokud ji neuspokojím a o to více vydělám. Chápal bych to, kdyby šlo o limitovanou edici, ale to v případě Amercomu rozhodně nehrozí. Zkrátka, viděl bych to opět na kvalitní a určitě kvalitně zaplacený managment, který jak je vidět rozumí své práciBohužel Amercom dodatečně trh nedoplní a spekulantům pšenka pokvete. Jen doufám, že z Amercomu stále sledují tyto stránky, aby se mohli chytit za nos. Také mohli změnit počet kusů na jednu objednávku z jednoho na tři, posílat jeden kus je nesmysl.
Což se nyní již pravděpodobně děje.spider74 píše:Až nasytí trh v zahraničí tak jim nic nebrání ten zbytek co nebudou už chtít jinde nacpat na trh tady.
Chlape, veliká poklona.spider74 píše:Díky za pozornost při sledování pracovního fotoseriálu od spider-company s.r.o.
Lockhed Martin F-35 je mňamky, ale v případě tohohle letadla by byl katapult s deflektorem zbytečnou rekvizitouSpidere , doplň si ještě F-35B a můžeš volat do Hollywoodu , že už máš kulisy a techniku na natáčení filmu Top Gun 2 .
Co takhle dát sem nějakou bratrovu práci pro potěchu oka? A nebo jen načtrtnout, do kterýho klubu patří. Občas navštěvuju modelářský výstavy, tak by sme mohli třeba hodit řeč...spider74 píše:Můj bratr tohle provozuje celý život...
jedno prase už mají - A10 - i když bradavičnatévypadá jako kráva a přistává jako prase" .
Až budu u bratra (bydlí 180 km daleko) vezmu foťák, už se na to dlouho chystám. Co se týče nějaké organizovanosti obávám se, že si jede po vlastních kolejích, ale jak jsem napsal kitaření provozuje už nějakých 40 let takže má docela obložené stěny a notně tolerantní manželkuCo takhle dát sem nějakou bratrovu práci pro potěchu oka