Já nepoužívám žádné mody, dříve jsem používal XVM
Obrázek správně vložil Jarl
Moderátor: jarl
zrovna tohle je banovatelna upravavbn78 píše:Hodně návyková je minimapa s poslední známou pozicí i žárovky u tanků, které jsou nebo byly spotnuté.:-)
Ale jo, je to takové malilinko na hraně...sego13 píše:zrovna tohle je banovatelna upravavbn78 píše:Hodně návyková je minimapa s poslední známou pozicí i žárovky u tanků, které jsou nebo byly spotnuté.:-)
A to je oficiální stanovisko nebo tvoje. Pokud je oficiální poprosil bych o zdroj. Díksego13 píše:zrovna tohle je banovatelna upravavbn78 píše:Hodně návyková je minimapa s poslední známou pozicí i žárovky u tanků, které jsou nebo byly spotnuté.:-)
Fixing for the player the position of the other players that are not visible by the rules of the game visibility (locking the position of the player that disappeared from sight on map by tracer flares, display of the name of an enemy player that inflicted a non-critical hit remaining out of sight, etc.)Norek píše:A to je oficiální stanovisko nebo tvoje. Pokud je oficiální poprosil bych o zdroj. Dík
SilentstalkerCZ píše:Z kuchyně: dnes jsme zkoušeli, jestli česká jména stíhačů tanků nejsou pro ikonky moc dlouhá (jsou).
A ještě jeden dotaz z WoT fóra...SilentstalkerCZ píše:...ráže myslím zůstane, váha náboje a úsťová rychlost půjdou pryč, takže to bude něco jako 100mm ShPTK-TVP
SilentstalkerCZ píše:Momentálně sháním co nejvíc detailů o československých dělech, zejména pak o jejich nábojích.
Má někdo nějakou vhodnou publikaci, co by mi doporučil? Díky
Jo to je ono. Uvidíme co z toho vyleze.kopapaka píše:Jako tohle?