Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
A spojenie s Českom by bolo cez ten tunel čo sa mal kopať pod celým Československom z Ruska do NDR.skelet píše:nebo Česko-Zakarpatská federativní republika
http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=172&t=5846
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

U nebeské brány prověřuje svatý Petr pana Jakuboviče: "Kde jste se narodil?" v Rakousko-Uhersku." - "Kde jste chodil do školy?" - "V Československu" - "Kde jste se oženil?" - "V Maďarsku." - "Kde jste žil?" - "V Sovětském svazu." - "Kde jste zemřel?" - "Na Ukrajině." - "Takové světoběžníky do nebe nebereme!" - "Ale, svatý Petře, já vám přísahám, že jsem se z toho Mukačeva celý život nehnul!"
V době nízkonákladových aerolinií tunelu netřebakenavf píše:A spojenie s Českom by bolo cez ten tunel čo sa mal kopať pod celým Československom z Ruska do NDR.skelet píše:nebo Česko-Zakarpatská federativní republika
http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=172&t=5846

Jednotka ruských vojáků letí do Čečenska a velitel motivuje vojáky:
"Chlapi, za každou čečenskou hlavu dostanete láhev vodky!" Letadlo přistane, rozrazí se dveře, vojáci se rozprchnou.
Za několik minut se vracejí a každý táhne několik hlav. Velitel je celý bledý a zpocený:
"Kurva, hoši, to bylo jen mezipřistání v Kyjevě!!!"
"Chlapi, za každou čečenskou hlavu dostanete láhev vodky!" Letadlo přistane, rozrazí se dveře, vojáci se rozprchnou.
Za několik minut se vracejí a každý táhne několik hlav. Velitel je celý bledý a zpocený:
"Kurva, hoši, to bylo jen mezipřistání v Kyjevě!!!"
V base:
- Prajem ti všetko najlepšie do nového roku!
- Akýže nový rok? Veď je ešte len september.
- Počul som, že ti ešte rok pridali.
- Prajem ti všetko najlepšie do nového roku!
- Akýže nový rok? Veď je ešte len september.
- Počul som, že ti ešte rok pridali.
Jediná věc, které je třeba se bát, jsme my sami.
(F. D. Roosevelt - *30.01.1882 ✝12.04.1945)
(F. D. Roosevelt - *30.01.1882 ✝12.04.1945)
-
- Kapitán
Dvě kamarádky umřou a potkají se v nebi a když už jsou spolu, jedna se vyptává té druhé:
"Jak jsi vlastně zemřela?"
"Zmrzla jsem," odpovídá druhá.
"A bolí to?"
"Tak na začátku cítíš nepříjemnou zimu, potom tě začnou bolet prsty a kosti a nakonec začínáš mrznout a usneš na věky. No
co ti budu povídat, hrozná smrt. A co ty, jak jsi zemřela?"
"No tak já jsem dostala infarkt."
"A to jak?"
"Tak to ti teda povím - myslela jsem si, že mě manžel podvádí, tak jsem se dříve vrátila z práce a našla jsem ho doma
spokojeně koukat na televizi.
Běžím do garáže, no nenašla jsem nikoho, tak jdu do prvního poschodí a zase nikdo, rychle běžím do druhého a taky nikdo.
No a jak jsem scházela dolů po schodech, tak z radosti, že mi manžel není nevěrný, jsem dostala infarkt a umřela jsem."
"Ty jsi ale fakt blbá, kdyby ses koukla do mrazáku, ještě bychom byly obě naživu."
Iveta Bartošová je zase na sračky.
- Franz Trubka
- 7. Major
Tempiku, od Tebe ponekud dost nechutne...
Smrt a zvlaste sebevrazda kohokoliv do vlakna "vtipy" podle me rozhodne nepatri.
Asi jsem na soucastny svet stary a konzervativni

Smrt a zvlaste sebevrazda kohokoliv do vlakna "vtipy" podle me rozhodne nepatri.
Asi jsem na soucastny svet stary a konzervativni
Naposledy upravil(a) Franz Trubka dne 29/4/2014, 18:57, celkem upraveno 1 x.

Pink Floyd-On The Turning Away
tak toto není vtip, ale je potřeba důVTIP
Láhev stojí o korunu víc, než samotný víčko. Láhev s víčkem stojí 1.10 kč. Kolik stojí samotná láhev a kolik samotý víčko?
A bude bitka
Láhev stojí o korunu víc, než samotný víčko. Láhev s víčkem stojí 1.10 kč. Kolik stojí samotná láhev a kolik samotý víčko?

A bude bitka
Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí.
To by mohlo z fleku sbírat bavlnu. Ale já už bych dal Ivetě pokoj a už bych ji dál nerozmazával...Iveta Bartošová je zase na sračky.
"Havloidní židokavárna pracuje na českém majdanu! Tohle vám neprojde idioti!"
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
Je to hodně černé, ale byla to její volba. Myslím, že plno lidí je na tom výrazně hůř a chodí po tomto světě dál. Nevidím na tom tedy nic tragického.
- Franz Trubka
- 7. Major
Nevim, odkud vis, jak na tom byla. Z Blesku, Ahoje nebo Ti psal Macura?
Vic se k tomu nebudu vyjadrovat, kazdy ma pravo na svuj nazor.
I.B. a jeji pisnicky a zivot me nezajimaly a nezajimaji, neni to muj salek caje.
Aspon po smrti by mela mit pokoj
Vic se k tomu nebudu vyjadrovat, kazdy ma pravo na svuj nazor.
I.B. a jeji pisnicky a zivot me nezajimaly a nezajimaji, neni to muj salek caje.
Aspon po smrti by mela mit pokoj

Pink Floyd-On The Turning Away
Bitka se nějak nekoná, tak začnuastec píše:tak toto není vtip, ale je potřeba důVTIP
![]()
A bude bitka

Je to tam přímo napsaný:
Samotná láhev stojí o korunu víc než samotný víčko.
Samotný víčko stojí o korunu méně než samotná lahev.
Protože ale není uvedeno, zda lahev s víčkem nepodléhá nějaké slevě za kompletní dodávku, pak nelze říci kolik přesně stojí samotná lahev a samotné víčko --- pouze e říci, že stojí-li víčko x Kč, pak láhev stojí x+1 Kč

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire