Videa na Youtube
Moderátor: jarl
Re: Videa na Youtube
Suprové české video, popisující closed beta verzi War Thunders http://www.youtube.com/watch?v=Yli_3ajumuU#t=1567

Krásné video se Su-24M z pohledu pilota > http://vk.com/video_ext.php?oid=8943779 ... 81c2d&hd=3

- Alchymista
- 5. Plukovník
Falošné zlaté ingoty - s wolframovým jadrom

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
no a máš pocit, že si ti tvorové zaslouží jiné zacházení než jak se chovají sami? Vždyť umí jen vraždit, buď bezbranné nebo ze zálohy.Trismegistos píše:
Pro silnější žaludky...

read between lines, read between lies
-
- Kapitán
Ne takový pocit rozhodně nemám. Jen jsem se snažil upozornit na to, že video obsahuje záběry, na které ne každý je zvyklí, resp. někomu se může udělat špatně, někoho znechutí či šokují, nic víc a nic méně.josefg píše:no a máš pocit, že si ti tvorové zaslouží jiné zacházení než jak se chovají sami? Vždyť umí jen vraždit, buď bezbranné nebo ze zálohy.
Nemyslel jsem to než jako konstatování, nic osobního.Trismegistos píše:Ne takový pocit rozhodně nemám. Jen jsem se snažil upozornit na to, že video obsahuje záběry, na které ne každý je zvyklí, resp. někomu se může udělat špatně, někoho znechutí či šokují, nic víc a nic méně.josefg píše:no a máš pocit, že si ti tvorové zaslouží jiné zacházení než jak se chovají sami? Vždyť umí jen vraždit, buď bezbranné nebo ze zálohy.

read between lines, read between lies

"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
-
- Kapitán
Zarelaxujte si...
poučné...
přepad povstaleckého (shia) tábora sunitskou Al-Quaidou... Slušně připravený útok A-Q a naprostá nepřipravenost shiitských povstalců...
přepad povstaleckého (shia) tábora sunitskou Al-Quaidou... Slušně připravený útok A-Q a naprostá nepřipravenost shiitských povstalců...

Je jo pěkně natočené a sestřihané, jestli to lze takhle říct. Nicméně spíš mi to přišlo jak útok na nejakou typickou vesnickou "vádí", respektive partičku trempiků, než povstalců

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Těžko říci, je jich tam opravdu málo, žádná bezpečnostní opatření... Ale vymyšlený to měli dobře...Zemakt píše:Je jo pěkně natočené a sestřihané, jestli to lze takhle říct. Nicméně spíš mi to přišlo jak útok na nejakou typickou vesnickou "vádí", respektive partičku trempiků, než povstalců

- Alchymista
- 5. Plukovník
Ber to tak - bola to najskôr jedna rodina "miestnych". Všimni si to políčko či záhradu kúsok od domov.Zemakt píše:Je jo pěkně natočené a sestřihané, jestli to lze takhle říct. Nicméně spíš mi to přišlo jak útok na nejakou typickou vesnickou "vádí", respektive partičku trempiků, než povstalců

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Zase "rodina" složená jen z chlapů?

- Alchymista
- 5. Plukovník
Postava pred autami 1:32, dvojica pri "kaplnke" 2:20 - mne to pripadá skôr ako ženy.

Siegfried Schubert je nejůspěšnější pilot Me 163 s třemi prokázanými sestřely B 17. Ale nikde se nemohu dopátrat nějakých faktů o jeho cestě jako pilota k této úspěšnosti. Kdo je Siegfried Schubert? Co o něm víme? Já skoro nic. A vy?
siegfried je třeba zde http://www.youtube.com/watch?v=z5hnBD1RC_8
Díky, ale měl jsem spíš na mysli u kterých jednotek a kde sloužil, na jakých strojích létal, než byl vybrán do JG 400, která se formovala až na jaře 1944 Protože již 20. května 1939 byl povýšen na Unterofiziera Luftwaffe, musel většinu války na něčem někde létat.
Další přepad, tentokrát Gruzínci pod palbou muselmanů... Nebo spíš obráceně...

Jsou o tom nějáké bližší informace? Ztráty apod.?