Pád letu MH17 na Ukrajině
Moderátor: jarl
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Re: Pád letu MH17 na Ukrajině
Takže naposledy.
Tady máte záznam z ruského radaru z ruské tiskové konference:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nMQ#t=1215
Ve 22:25 genmaj. Kartapolov říká, že "neznámý pravděpodobně vojenský letoun" nezachytili dříve proto, že letěl níže než v 5000 metrech a vystoupal až po pádu MH17.
Jsou jen a pouze dvě možnosti.
Buď je ruský záznam pravdivý a potom je sestřel ukrajinskou Su-25 zcela a absolutně vyloučen, protože letěla níže, než v 5000 metrech. Zároveň ruský záznam ukazuje, že jiné ne-civilní letouny tam nebyly.
Nebo ruská branná moc, resp. Kartapolov, lže.
Jasně jsem napsal, že nezakazuji diskutovat o tom, že Kartapolov z nějakého nepochopitelného důvodu lhal a ukrajinská Su-25 ve skutečnosti letěla podstatně výše, než pod 5000m.
Pokud ovšem kdo nevyvrátí Kartapolova ruská radarová data, ta všechny ostatní výklady UKRA Su-25 vylučují a zároveň jsou výrazně autoritativnější, než místní nepodložené dohady typu "přání otcem myšlenky."
Proto je prezentace dohadů o Su-25 až do vyvrácení ruských dat off-topicem, provokací a zaplevelováním diskuse, které tu nebudu tolerovat.
"Pro blbý": chcete-li provozovat teorie o Su-25, musíte nejprve vyvrátit "tvrdá data" z radarů z tiskovky generálního štábu ruské federace. Jinak ban. Věcí, kterých se radarová data z oné tiskovky netýkají se to samozřejmě netýká.
A trvání na tom, že až do vyvrácení ruských dat tu nikdo nebude dělat O-T, který ruským tvrdým datům neodpovídá není možné označit za "nadržování ukrajinské straně." Neotvírejte si huby, tady nejste v hospodě.
Má trpělivost je velká, nikoli však bezmezná. Nepokoušejte ji.
Tady máte záznam z ruského radaru z ruské tiskové konference:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nMQ#t=1215
Ve 22:25 genmaj. Kartapolov říká, že "neznámý pravděpodobně vojenský letoun" nezachytili dříve proto, že letěl níže než v 5000 metrech a vystoupal až po pádu MH17.
Jsou jen a pouze dvě možnosti.
Buď je ruský záznam pravdivý a potom je sestřel ukrajinskou Su-25 zcela a absolutně vyloučen, protože letěla níže, než v 5000 metrech. Zároveň ruský záznam ukazuje, že jiné ne-civilní letouny tam nebyly.
Nebo ruská branná moc, resp. Kartapolov, lže.
Jasně jsem napsal, že nezakazuji diskutovat o tom, že Kartapolov z nějakého nepochopitelného důvodu lhal a ukrajinská Su-25 ve skutečnosti letěla podstatně výše, než pod 5000m.
Pokud ovšem kdo nevyvrátí Kartapolova ruská radarová data, ta všechny ostatní výklady UKRA Su-25 vylučují a zároveň jsou výrazně autoritativnější, než místní nepodložené dohady typu "přání otcem myšlenky."
Proto je prezentace dohadů o Su-25 až do vyvrácení ruských dat off-topicem, provokací a zaplevelováním diskuse, které tu nebudu tolerovat.
"Pro blbý": chcete-li provozovat teorie o Su-25, musíte nejprve vyvrátit "tvrdá data" z radarů z tiskovky generálního štábu ruské federace. Jinak ban. Věcí, kterých se radarová data z oné tiskovky netýkají se to samozřejmě netýká.
A trvání na tom, že až do vyvrácení ruských dat tu nikdo nebude dělat O-T, který ruským tvrdým datům neodpovídá není možné označit za "nadržování ukrajinské straně." Neotvírejte si huby, tady nejste v hospodě.
Má trpělivost je velká, nikoli však bezmezná. Nepokoušejte ji.
Pánové jednáte dále v konfrontačním duchu? Dobrá tedy.
Kostra BAN na 24hodin.
Kostra BAN na 24hodin.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... locin.html[/quote]
VALECNY ZLOCIN...... Vzdyt se tam podle ukrajiny vede jen karna operace.....Valka....jedine obcanska ? Kdyz neni valka, nemuze byt valecny zlocin.....
Jak je to s tou zavrenou osadkou BUK, mozna je zavreli ze prijeli na semaforu na cervenou. Je o tom neco noveho ?
Kde je pilot letadla co se tam motalo.... Mozna ze uz ty lidi nezijou.
VALECNY ZLOCIN...... Vzdyt se tam podle ukrajiny vede jen karna operace.....Valka....jedine obcanska ? Kdyz neni valka, nemuze byt valecny zlocin.....
Jak je to s tou zavrenou osadkou BUK, mozna je zavreli ze prijeli na semaforu na cervenou. Je o tom neco noveho ?
Kde je pilot letadla co se tam motalo.... Mozna ze uz ty lidi nezijou.
Existuje Boeing 778? Já asi blbě hledam.
http://www.buran.ru/galapago/vesti1b.jpg
- Alchymista
- 5. Plukovník
Ano, "existuje". Takým spôsobom sa totiž v letiskových a leteckých dokumentoch značia verzie (niekedy sa používa len samotné trojmiestne číslo) - 778 znamená Boeing 777-800, podobne Boeing 752 znamená Boeing 757-200, 735 znamená Boeing 737-500

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Alchyk pravdu dí, ale Boeing 777-800 zatím neexistuje.
Vysvětlení je jednoduché: na infografice je překlep, resp. přehoz: jednalo se o Boeing 787 Dreamliner společnosti Air India, jehož pilot slyšel komunikaci mezi MH17 a věží, která umožnila MH17 přejít na přímý let.
Vysvětlení je jednoduché: na infografice je překlep, resp. přehoz: jednalo se o Boeing 787 Dreamliner společnosti Air India, jehož pilot slyšel komunikaci mezi MH17 a věží, která umožnila MH17 přejít na přímý let.
Já si říkal. Dík. Jinak tady je to popsaný kapánek jinak co sem už našel.
http://www.blisty.cz/art/74099.html
http://www.blisty.cz/art/74099.html
Takže. Minulý příspěvek smazán. Dobrá. Nebyl k věci. Dobrá. Klikl jsme na tvůj odkaz LoPan.Dobrá.LoPan píše:Existuje Boeing 778? Já asi blbě hledam.
Cituji cover72:
"Jsou jen a pouze dvě možnosti. Buď je ruský záznam pravdivý a potom je sestřel ukrajinskou Su-25 zcela a absolutně vyloučen, protože letěla níže, než v 5000 metrech. Zároveň ruský záznam ukazuje, že jiné ne-civilní letouny tam nebyly. Nebo ruská branná moc, resp. Kartapolov, lže. Jasně jsem napsal, že nezakazuji diskutovat o tom, že Kartapolov z nějakého nepochopitelného důvodu lhal a ukrajinská Su-25 ve skutečnosti letěla podstatně výše, než pod 5000m.
Pokud ovšem kdo nevyvrátí Kartapolova ruská radarová data, ta všechny ostatní výklady UKRA Su-25 vylučují a zároveň jsou výrazně autoritativnější, než místní nepodložené dohady typu "přání otcem myšlenky."Proto je prezentace dohadů o Su-25 až do vyvrácení ruských dat off-topicem, provokací a zaplevelováním diskuse, které tu nebudu tolerovat. "Pro blbý": chcete-li provozovat teorie o Su-25, musíte nejprve vyvrátit "tvrdá data" z radarů z tiskovky generálního štábu ruské federace. Jinak ban. Věcí, kterých se radarová data z oné tiskovky netýkají se to samozřejmě netýká.A trvání na tom, že až do vyvrácení ruských dat tu nikdo nebude dělat O-T, který ruským tvrdým datům neodpovídá není možné označit za "nadržování ukrajinské straně." Neotvírejte si huby, tady nejste v hospodě."
A co vidím na tvém obrázku LoPan ?
No jo no: 17 hodin 19 minut, výška 10000m rychlost 400 km/h, heh sakra tys mně stím obrázkem dostal.
Hmmmm...
BAN si dávám sám chlapci, covere, skelete a týme adminů, stačilo mi. Nemám rád nesvobodu. PS.: rychle to smažte, ať to nikdo nečte. Omlouvat se už nebudu, nemám zaco !!!
Mě šlo o to druhý letadlo. O stíhačce jsem se nezmínil, tak to klidně smažte co nadělám.
- palo satko
- Kapitán
na tlačovej konferencii boli uvedene schemy a udaje z civilnych radarov. rusi pravdepodobne vojenske radary nezapinaju, lebo sa citia a naozaj su v bezpeči. takže udaje poskytli nejaky vyklad. teraz možeme uvažovat, že ten general vravel to čo je vysledkom ich analyzy (a vtedy je zbabrana), alebo zamerne klamal, či už v prospech opolčencov, alebo aby zmiatol ukrajincov. na každy pád je "maturovanie" nad ruskymi vyjadreniami dost zbytočne. ten kto naozaj vie viac, je ukrajinske riadenie leteckej prevadzky a ukrajinske ozbrojene zložky a tie mlčia. je s podivom, že to nikoho: NATO, EU, OSN nezaujima.

Cat napsal
jarovsk: Separatisté se chlubili tim, že BUK mají, to že ti to připomíná video je pěkný, ale BUK potvrdili sami separatisté... A dodal někdo nějakej důkaz, nebo proč by ten BUK měl jet do RF?
.......................................................................................................................
UA tvrdi ze vzbourenci zadny BUK nemaji, mame vsechny.....potrvrdil to nekdo ?
vzbourenci rikaji mame BUK...potvrdil to nekdo ?
Objevilo se ze to potrebuje k ostremu pouziti ostre kody, ktera osadka nema....Kde by je teda vzali, kdyz ten BUK tam musel byt driv, ukradnout ho a hned strilet asi nejde. Kdy ty UA rachejtle dostali ty ostre kody ? UA nikdo BUK neuktadl ( jejich vyjadreni ) a aby tam nekdo poslal BUK z RF je blbost, to by nekdo musel dostat cihlou do hlavy..
Vite nekdo jak to s tema kodama je ? Maji to treba zapecetene sebou, dostanou to po radiu kdyz jsou v palpostu ?
Ukrast BUK a zprovoznit ho bez osadky je jedna vec, dostat se ke kodum je vec druha. V tak kratke dobe by s tim musela zdrhnout cela osadka.
jarovsk: Separatisté se chlubili tim, že BUK mají, to že ti to připomíná video je pěkný, ale BUK potvrdili sami separatisté... A dodal někdo nějakej důkaz, nebo proč by ten BUK měl jet do RF?
.......................................................................................................................
UA tvrdi ze vzbourenci zadny BUK nemaji, mame vsechny.....potrvrdil to nekdo ?
vzbourenci rikaji mame BUK...potvrdil to nekdo ?
Objevilo se ze to potrebuje k ostremu pouziti ostre kody, ktera osadka nema....Kde by je teda vzali, kdyz ten BUK tam musel byt driv, ukradnout ho a hned strilet asi nejde. Kdy ty UA rachejtle dostali ty ostre kody ? UA nikdo BUK neuktadl ( jejich vyjadreni ) a aby tam nekdo poslal BUK z RF je blbost, to by nekdo musel dostat cihlou do hlavy..
Vite nekdo jak to s tema kodama je ? Maji to treba zapecetene sebou, dostanou to po radiu kdyz jsou v palpostu ?
Ukrast BUK a zprovoznit ho bez osadky je jedna vec, dostat se ke kodum je vec druha. V tak kratke dobe by s tim musela zdrhnout cela osadka.
Díky za odkaz, konečně to vidim v lepším rozlišení. Moc se mi líbí ta F-111LoPan píše:Existuje Boeing 778? Já asi blbě hledam.

No a hned pod touhle "planšetou" je "animace", která zas vůbec neodpovídá výškou letu Suchoje, ani jeho směrem dle radaru.
http://www.buran.ru/galapago/vesti4.jpg
Vyznáte se v těch Ruských oficiálních informacích?
Na mě to čím dál víc působí, i teď s další variantou Su-27, jako snaha co nejvíc zamlžit a odvrátit pozornost od pozemní protiletadlové rakety, která je přitom víceméně jistá ...
Neskutečné. Člověk to tu lidem naservíruje na stříbrném podnose, dá jim video včetně přesného času, kde to Kartapolov říká, je to tam v ruštině a angličtině, takže tomu musí rozumět každý, kdo odchodil alespoň druhý stupeň základní školy, pokud se narodil po roce 1935, a nic, mluviti do dubu.
Že jsem tak hodný, tak sem pro lenochy, neschopné si tu nahrávku rozkliknout a arogantně vyvozující dalekosáhlé závěry z pouhých útržků informací dám přepis a dokonce český překlad stěžejní pasáže:

A to je, narozdíl od infografiky plné chyb, ten autoritativní zdroj, na který se odvolávám.
(Pro pomalejší: "poté" znamená, že letoun letěl níže, než v 5000m, v průběhu času začal stoupat a nakonec mohl klidně vystoupat až do oněch 10 km. Jakkoli jev kontextu záznamu extrémně nepravděpodobné, že by tam stihl vystoupat, a také by z té výšky nic neviděl, když pak koukal po troskách.)
Jinak jsem nic nemazal a milému m63 ani toto mazat nebudu, jelikož se zdiskreditoval sám.
Že jsem tak hodný, tak sem pro lenochy, neschopné si tu nahrávku rozkliknout a arogantně vyvozující dalekosáhlé závěry z pouhých útržků informací dám přepis a dokonce český překlad stěžejní pasáže:
FYI, obrázek, který linkoval LoPan, je infografika s řadou nepřesností, od obrázku EF-111 namísto Su-25 až v překlepech Boeingů. Na tiskovce se ale promítá něco úplně jiného, jmenovitě záznam z radarů ATC:generálmajor Andrej Kartapalov, náčelník GŠ RF píše:V 5 hodin 20 minut ve vzdálenosti 51km od státních hranic Ruské Federace, na azimutu 300, začal letoun prudce ztrácet rychlost, což je zřetelně vidět na tabulce letových charakteristik.
V 5 hodin 21 minut a 35 sekund se na místě dopadu MH17 objevil nový bod o rychlosti 200km/h, představující letadlo. Kontakt byl soustavně monitorován radary z ust-Doněcku a Butirinskaje po dobu čtyř minut.
Dispečer, který se snažil získat letové charakteristiky nového kontektu, je nemohl získat protože se zdá, že letoun neměl sekundární odpovídač, což je typické pro vojenské letouny.
Dřívější detekce tohoto letounu nebyla možná, protože ji provádějí radary, které na tuto vzdálenost nevidí pod výšku 5 kilometrů. Letoun bylo možné zjistit, když začal stoupat.
Další sledování trasy letounu napovídá, že pak kroužil okolo místa dopadu Boeingu.

A to je, narozdíl od infografiky plné chyb, ten autoritativní zdroj, na který se odvolávám.
(Pro pomalejší: "poté" znamená, že letoun letěl níže, než v 5000m, v průběhu času začal stoupat a nakonec mohl klidně vystoupat až do oněch 10 km. Jakkoli jev kontextu záznamu extrémně nepravděpodobné, že by tam stihl vystoupat, a také by z té výšky nic neviděl, když pak koukal po troskách.)
Jinak jsem nic nemazal a milému m63 ani toto mazat nebudu, jelikož se zdiskreditoval sám.
Omlouvám se, mě jen skutečně překvapily ty rozpory v Ruských prohlášeních.cover72 píše:Neskutečné.
elspec21 -- ty se neomlouvej, mně pijí krev ti, kteří se ani neobtěžují podívat na odkazované ruské (!) zdroje, ale mají plná ústa drzých obvinění.
S Rusy asi takhle: jak vidno z toho, co jsem psal ("radar z ČR vidí ponorky v severním moři"), jsou schopni lhát nepředstavitelným, absurdním způsobem, a to včetně vysoce postavených vojenských představitelů. Je nutné rozlišovat, co je pro jaké publikum. Pro vnitřek RF a své spřízněnce (v roce 2006 Tamášovci a Greenpeace) lžou, ale pokud je to něco high-profile pro vnější svět, většinou se drží zkrátka a chovají se velmi rozumně, maximálně v "plausible deniability".
Kartapolova konference byla mířená navenek, protože to překládal do AJ. A také je na ní vidět -- ukazoval to Skelet --, že se v anglickém překladu omezil na PR zavádějící otázky, ale jinak de facto vyvrátil ty konspirační teorie tím, že po pravdě řekl, co bylo vidět na radarech.
Oproti tomu ta infografika byla doplněk, byla pouze v ruštině, nepřekládaná, a ta je cílena na domácího diváka.
A Pervyj kanal je banda lhářů: to jsou ti, kteří vypustili do světa informaci, že prezidentské volby na UA vyhrál drtivou většinou Pravý sektor, že ukrajinci ukřižovali tříletého chlapečka a ve městě nebyli žádní muži, protože je vybili, a teď dělají animace se sestřelem MH17 za pomoci Su-25. Pervyj kanál je naprosto průhledný odpad, který je cílený exklusivně na ruské publikum (doma i v zahraničí), které jim to jako jediné je schopno sežrat. První kanál vůbec neřeš, to by se ti hlava ukroutila.
S Rusy asi takhle: jak vidno z toho, co jsem psal ("radar z ČR vidí ponorky v severním moři"), jsou schopni lhát nepředstavitelným, absurdním způsobem, a to včetně vysoce postavených vojenských představitelů. Je nutné rozlišovat, co je pro jaké publikum. Pro vnitřek RF a své spřízněnce (v roce 2006 Tamášovci a Greenpeace) lžou, ale pokud je to něco high-profile pro vnější svět, většinou se drží zkrátka a chovají se velmi rozumně, maximálně v "plausible deniability".
Kartapolova konference byla mířená navenek, protože to překládal do AJ. A také je na ní vidět -- ukazoval to Skelet --, že se v anglickém překladu omezil na PR zavádějící otázky, ale jinak de facto vyvrátil ty konspirační teorie tím, že po pravdě řekl, co bylo vidět na radarech.
Oproti tomu ta infografika byla doplněk, byla pouze v ruštině, nepřekládaná, a ta je cílena na domácího diváka.
A Pervyj kanal je banda lhářů: to jsou ti, kteří vypustili do světa informaci, že prezidentské volby na UA vyhrál drtivou většinou Pravý sektor, že ukrajinci ukřižovali tříletého chlapečka a ve městě nebyli žádní muži, protože je vybili, a teď dělají animace se sestřelem MH17 za pomoci Su-25. Pervyj kanál je naprosto průhledný odpad, který je cílený exklusivně na ruské publikum (doma i v zahraničí), které jim to jako jediné je schopno sežrat. První kanál vůbec neřeš, to by se ti hlava ukroutila.
cover72: Myslíš ten radar USA, co měl být na obranu před střelami z Iránu a KLDR? To je podle mě samozřejmě hloupost, že by mohl něco zachytit na moři.
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Lhát (a mnohdy i absurdně) a to včetně vojenských a politických špiček je schopna kterákoliv země... Není to doména RF... A zrovna v této cause zaznělo zatím více lží jak pravdy... A to ze všech stran.... Takže bych to rozhodně neviděl jako všichni mluví pravdu, jenom RF lže...cover72 píše:S Rusy asi takhle: jak vidno z toho, co jsem psal ("radar z ČR vidí ponorky v severním moři"), jsou schopni lhát nepředstavitelným, absurdním způsobem, a to včetně vysoce postavených vojenských představitelů.
A opětovně připomínám (bez ohledu na to, která témata jsou povolena, či zakázána), že zatím jediná potvrzená informace z oficiálních a relevantních míst je že experti nevylučují, že MH17 byl sestřelen... Vše ostatní je zatím jenom spekulace...

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Nadále se to prosím věnujme pouze MH17 -- doufám, že všechny problémy s komunikací padly a leností způsobená nedostatečná informovanost byla napravena, protože teď už je úplně všechno přímo na Palbě a v češtině.
A. Goldstein: ale jistě. Já jen ukazoval, do jak absurdních rovin umí Rusové zajít a jak vysoce postavení představitelé je umí hlásat. Tehdy toho bylo více, kupř. "major ruského letectva v záloze" tvrdil, že USA jsou schopny překvapivým úderem pomocí ŘSPDL zničit celý ruský jaderný arsenál...
Všimni si též, že jsem nikde nenapsal, že byl MH17 sestřelen. Zde jsem pouze vyvracel absurdní tvrzení, že byl sestřelen Su-25, a když jsem předtím psal o BUKu, explicitně jsem uvedl, že "jsem se dobral pracovní teorie, která by až podezřele uceleně a dokonale vysvětlila, proč, jak a kým byl nad JV Ukrajinou sestřelen B777 letu MH17"
Ach, ano, k tomu "Carlosovi, španělskému ATC" -- ten je vyvrácený nejen proto, že všichni popřeli, že by u nich kdy pracoval, ale hlavně proto, že ukrajinské zákony ecplicitně zakazují, aby cizozemec pracoval v ukrajinském ŘLP
A. Goldstein: ale jistě. Já jen ukazoval, do jak absurdních rovin umí Rusové zajít a jak vysoce postavení představitelé je umí hlásat. Tehdy toho bylo více, kupř. "major ruského letectva v záloze" tvrdil, že USA jsou schopny překvapivým úderem pomocí ŘSPDL zničit celý ruský jaderný arsenál...
Všimni si též, že jsem nikde nenapsal, že byl MH17 sestřelen. Zde jsem pouze vyvracel absurdní tvrzení, že byl sestřelen Su-25, a když jsem předtím psal o BUKu, explicitně jsem uvedl, že "jsem se dobral pracovní teorie, která by až podezřele uceleně a dokonale vysvětlila, proč, jak a kým byl nad JV Ukrajinou sestřelen B777 letu MH17"
Ach, ano, k tomu "Carlosovi, španělskému ATC" -- ten je vyvrácený nejen proto, že všichni popřeli, že by u nich kdy pracoval, ale hlavně proto, že ukrajinské zákony ecplicitně zakazují, aby cizozemec pracoval v ukrajinském ŘLP

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
To mi přijde (při vší úctě) jenom jako tvrzení ve stylu přání otcem myšlenky... Pokud s tím člověkem byl již 8.5.2014 proveden rozhovor (byť silně protiukrajinský) tak to smyšlená osoba nebude... Spíše jen bude falešné jméno Carlos a národnost španělská... Zda-li se skutečně dělo, to co tweetoval (ani si nepamatuji v jakém to bylo časovém odstupu) je otázkou... Ale rozhodně bych byl opatrný s kategorickým tvrzením, že je to vyvrácené...cover72 píše:Ach, ano, k tomu "Carlosovi, španělskému ATC" -- ten je vyvrácený nejen proto, že všichni popřeli, že by u nich kdy pracoval, ale hlavně proto, že ukrajinské zákony ecplicitně zakazují, aby cizozemec pracoval v ukrajinském ŘLP

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Jak jsme již psal dříve na některá témata, ještě nejsem zcela připraven diskutovat, ovšem jak jsem opět psal dříve, vyhnul bych se kategorickým soudům. Takže než se dostaneme ke Carlosovi, to že někdo vystoupí na rt.com v interview a hovoří španělsky ( a kdo to sledují tak vědí jakou úrovní španělštiny to hodnotí rodilí mluvčí ) jetě NEZNAMENÁ ŽE JE ŠPANĚL!cover72 píše: Ach, ano, k tomu "Carlosovi, španělskému ATC" -- ten je vyvrácený nejen proto, že všichni popřeli, že by u nich kdy pracoval, ale hlavně proto, že ukrajinské zákony ecplicitně zakazují, aby cizozemec pracoval v ukrajinském ŘLP
A proto nikdo nemůže vědět, jestli ve skutečnosti něco má či měl s jakýmkoli ŘLP... kopapaka