dokazovat? co? ale jo dobre, pokusim se ... shodneme se ze Italie splnovala podminky definice Evropske zeme pod nemeckym vlivem tak jak si ji podle knihy predstavujete? pripomenuMilanxyz píše: VGR...,
“......protoze to tvrzeni ze vsechny Evropske staty pod nemeckym vlivem pokracovali v transportech v dobe kdy s nima Slovensky stat skoncil JE LEZ a snadno prokazatelna.” Tak to prosím bez ďaľšieho zbytočného písania dokážte.
a – prosím rozviesť bod za bodom
b – nože poučte ma
c – ktorý kolega na ktorý citát poukázal že je zmanipulovaný?
Mimochodom, čím som sa chytil do “vlastnej pasci” ?
... Italie se skutecne pridala k Risi a stala se jejim spojencem dobrovolne ... takze SPLNUJE tuto definiciJa si myslím, že pod tým špecifickým termínom mal autor na mysli všetky štáty, tie, čo sa dobrovoľne pridali k Ríši, čo boli okupované a aj tie, čo sa stali časťou Ríše.
presto v roce 1942 neprobehl zadny transport italskych zidu do nemeckych koncentracnich taboru a jediny velky transport o kterym vim probehl 16.10.1943 ... ono vubec je zajimavy ze naprosta vetsina italskych zidu valku prezila
Bulharske kralovstvi - taktez nemecky spojenec ... a opet zadny transport v roce 1942
LEZ PROKAZANA
zdroj: uvedu jen jeden protoze ruzne zdroje udavaji stejne udaje www.holocaust.cz
a - vzdyt to uz rozebrano bylo ... nechapete? no teda pak potes koste
b - 1944
c - ufff ... coze? vite o cem se my dva spolu "bavime"? tak proc se tak proboha ptate? ale abyste nerekl, ze se vytacim odpovim: napr. ja a napadam tvrzeni ze vsechny evropske zeme pod nemeckym vlivem pokracovali v transportu svych zidu v dobe kdyz Slovensko s nima prestalo
uznavam ze do vlastni pasti jste se nechytil ... k tomu abyste se ji nalicil potrebujete chapat souvislosti ... a vy evidentne nejen ze nechapete rozdily mezi vystehovanim a transportem do KT, vy ani nechape vysvetleni jejich rozdilu v bodu A meho predchoziho prispevku (ovsem omlouvam se, vic po lopate pro blby to napsat neumim) ... a tudiz nechapete ze svyma argumentama ve sve snaze dokazat tvrzeni autora knihy "Slovensko dlha cesta k suverenite" ktery chce "ocistit" Slovensko v roce 1942, jste naopak Slovensku pritizil - pokud ovsem budeme vsem merit stejnym metrem ... a my samozrejme vsem stejnym metrem merime, ze? protoze vy si dejiny neupravujete a neberte si tam pouze to co potrebujete .. nejste prece demagog co mermomoci chce videt jenom to co chce