Nevím kam to dát, tak to dávám sem. Aktuální to je a týká se to VHÚ.
Psal mi kolega z USA, se kterým jsem se bohužel v červenci minul, že byl navštívit naši malou zemičku kvůli jisté konferenci a snažil se navštívit nějáke to naše vojenské muzeum. Podařilo sem mu navštívit Kbely, jelikož se tak něják doptal a byl nadšen. Chtěl také navštívit Lešany, ale to se mu nepodařilo, protože mi jasně sdělil, že z internetových stránek VHÚ nebylo zcela zřejmé jak se tam dostat. Tak jsem se tedy na stránky VHÚ podíval a podivil jsem se. Změnily se dost výrazně. Pro anglicky mluvící návštěvníky je vyčleněná celá jedna část stránky. Chybí mapa, podrobnější popisy, atd., zbytek věcí kolem anglických je v češtině. Na mě to působí dost tristně. Docela mě to štve, protože tenhle kolega takovou 2S7 už v životě dost pravděpodobně neuvidí.
Dole vidím akorát odkaz na World Of Tanks a SENzační SENniory.
Než pošlu kárný dopis - jak na vás, jako hypotetického zahraničního návštevníka působí anglická prezentace VHÚ?
Prezentace VHÚ na internetu
Moderátor: jarl
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Prezentace VHÚ na internetu
If you're going through hell, keep going. -- Winston Churchill
- Franz Trubka
- 7. Major
Re: Prezentace VHÚ na internetu
Takhle vypada prezentace VHU u me
http://www.vhu.cz/english-summary/
Je tam direction do Lesan,navod na vlakove spojeni.
Zadnou chybu VHU tady nevidim,snad jen to ,ze cela prezentace by mela mit volbu z nekolika svetovych jazyku
Pokud neco chci, tak musim pohnout zadkem a uzit hlavu.Tvrzeni,ze nebylo jasne, jak se do Lesan dostat
me v dobe internetu prijde usmevne.
Co to je karny dopis?
http://www.vhu.cz/english-summary/
Je tam direction do Lesan,navod na vlakove spojeni.
Zadnou chybu VHU tady nevidim,snad jen to ,ze cela prezentace by mela mit volbu z nekolika svetovych jazyku
Pokud neco chci, tak musim pohnout zadkem a uzit hlavu.Tvrzeni,ze nebylo jasne, jak se do Lesan dostat
me v dobe internetu prijde usmevne.
Co to je karny dopis?

Pink Floyd-On The Turning Away
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Já znám pouze kárný dopis ve smyslu vytýkacího dopisu, což je pojem z pracovně-právního vztahu, kterým zaměstnavatel upozorňuje zaměstnance na porušování pracovních povinností (dříve se tomu také říkalo důtka)... ale to tento případ asi nebude... 

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
V muzeu si mi nikdy nikdo nestěžoval na potíže se značením cesty. Na muzeum směřují dopravní ukazatele a popis trasy na stránkách se zdá docela stručný, ale dojel bych podle něj na exit z dálnice a pak se držel značení. Vlakem se podle pokynů nedá netrefit.
EDIT: Co se týče spojení, tak pozor při cestě na Tankový den. Jílovská ulice bude uzavřená od přejezdu v Týnci až do přejezdu v Chrástu.
EDIT: Co se týče spojení, tak pozor při cestě na Tankový den. Jílovská ulice bude uzavřená od přejezdu v Týnci až do přejezdu v Chrástu.
Hlavně že před třemi lety do Lešan netrefil ani odřad Palby v rámci oficielního srazu. Osádka velkoněmeckého vozu mi nekonspirovaně volala, kde že mohli přejet tu odbočku...

Aaron - jojo, to je ono. Asi starší x novější název.
Mrfelix - to je pravda...
ale nezklamaly internetové stránky, zklamalo značení na cestě v reálu!
Ale, i díky kvalitnímu spojení bez konspirace, jsme tam nakonec dojeli!
A prohlídka byla fajn.
Mrfelix - to je pravda...

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus