Já bych se ještě přimlouval za Carpenterovu Věc.skelet píše:Jinak tam je těžké si vybrat.. ale kultovní jsou první tři Vetřelci a první dva Predátoři. Jinak to je na stejné brdo..
Tipy na filmy a seriály - co koupit, na co jít
Moderátor: jarl
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tipy na filmy a seriály - co koupit, na co jít

"Non je ne regrette rien"
-
- Kapitán
Hanba mi, že jsem na ní zapomněl. Třikrát mně hanba.p3tris píše:Já bych se ještě přimlouval za Carpenterovu Věc.skelet píše:Jinak tam je těžké si vybrat.. ale kultovní jsou první tři Vetřelci a první dva Predátoři. Jinak to je na stejné brdo..

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
V seriálu Strike Back se taky dost často kosa objevuje. A první tři sezóny jsou navíc i dobré.
Tak já si z dovolením jeden dotaz dovolím. Když už se teda rozhodne o provedení naprosto nevídané, zásadní a přelomové misi za nalezením inteligentního mimozemského života a postaví se za tím účelem našláplá vesmírná loď za pár bilionů, proč ji pak osadí partou nevídaných retardů? Už je to dlouho, co jsem to viděl a viděl jsem to jen jednou, ale hned si vybavuji:Trismegistos píše:A pokud si tu někdo myslí, že je to blbost, či, že jsou ve filmu nelogičnosti, či chyby, tak prosím vypište je. Rád je jednu po druhé proberu.
1) Vzduch ok, tak si sundáme helmy, co říkáte? To bych od vědce na tak důležité misi nečekal. Ostatní to berou v pohodě, však o co jde.
2) Další vědec se div nemazlí s hrozivě vypadajícím hadem, o kterém nic neví.
3) Kapitánovi je fuk, že mu dva členové z posádky uvízli venku, jde si radši zap....
4) Dalšímu vědci rejdí mimozemšťan v oku. Vyděsí se, dál neřeší, nikomu neřekne, je mu to fuk a taky si jde zap...
5) Celkově je biologické hrozby moc netrápí, tuším, že i tu mimozemskou hlavu si vzali jen tak a jediná ochrana byly rukavice a sklo.
Všichni se ale samozřejmě tvářili hrozně hustě. Ono tohle není nic, zač bych Promethea kritizoval, ono se to ve filmech objevuje naprosto běžně, ale na druhou stranu už jen to bohatě stačí k tomu, abych Promethea nevychvaloval. Pro mě film zcela průměrný. Z novějších sci-fi se mi daleko víc líbil třeba Marťan, toho můžu směle doporučit. Akční to sice není, ale napínavé ano.
Válka je hrozná, nepřípustná, ale ještě hroznější a nepřípustnější je otroctví. - Karel Čapek
Kde je zákon v rozporu s morálkou, tam stojí občan před krutou volbou: jestli má ztratit smysl pro morálku, nebo úctu k zákonu. - F. Bastiat
Kde je zákon v rozporu s morálkou, tam stojí občan před krutou volbou: jestli má ztratit smysl pro morálku, nebo úctu k zákonu. - F. Bastiat
Strike back je tak šílená kravina, že jsem skoro nezvládl ani ten jeden díl, na který jsem se díval kvůli Sa.58. Rambo a Terminátor byli oproti hlavním hrdinům StrB etalony inteligence a taktického postupu.
-
- Kapitán
Guderian sice existují připady neskutečně riskujících vědců, ale jak už jsem odepisoval Skeletovy: ano ty vědci jsou na zabití. Problém je, že jsou v celém filmu. 
Cover72 : Vydím to naprosto stejně. Na druhou stranu o 3 nebo 4 serii jsem četl, že chlapci už dostaly výcvik tak by to snad už šlo.

Cover72 : Vydím to naprosto stejně. Na druhou stranu o 3 nebo 4 serii jsem četl, že chlapci už dostaly výcvik tak by to snad už šlo.

Ti vědci nebo tuna dalších blbin?Trismegistos píše:Guderian sice existují připady neskutečně riskujících vědců, ale jak už jsem odepisoval Skeletovy: ano ty vědci jsou na zabití. Problém je, že jsou v celém filmu.

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Shrňme to.. byl to super film. teda, když tam zrovna nebyli lidi 

-
- Kapitán
Skeleteskelet píše:Shrňme to.. byl to super film. teda, když tam zrovna nebyli lidi

A čemu se divíš? Murika tam prostě poslala své nejlepší lidi, no...Guderian píše:Tak já si z dovolením jeden dotaz dovolím. Když už se teda rozhodne o provedení naprosto nevídané, zásadní a přelomové misi za nalezením inteligentního mimozemského života a postaví se za tím účelem našláplá vesmírná loď za pár bilionů, proč ji pak osadí partou nevídaných retardů? Už je to dlouho, co jsem to viděl a viděl jsem to jen jednou, ale hned si vybavuji:
1) Vzduch ok, tak si sundáme helmy, co říkáte? To bych od vědce na tak důležité misi nečekal. Ostatní to berou v pohodě, však o co jde.
2) Další vědec se div nemazlí s hrozivě vypadajícím hadem, o kterém nic neví.
3) Kapitánovi je fuk, že mu dva členové z posádky uvízli venku, jde si radši zap....
4) Dalšímu vědci rejdí mimozemšťan v oku. Vyděsí se, dál neřeší, nikomu neřekne, je mu to fuk a taky si jde zap...
5) Celkově je biologické hrozby moc netrápí, tuším, že i tu mimozemskou hlavu si vzali jen tak a jediná ochrana byly rukavice a sklo.
Všichni se ale samozřejmě tvářili hrozně hustě. Ono tohle není nic, zač bych Promethea kritizoval, ono se to ve filmech objevuje naprosto běžně, ale na druhou stranu už jen to bohatě stačí k tomu, abych Promethea nevychvaloval. Pro mě film zcela průměrný. Z novějších sci-fi se mi daleko víc líbil třeba Marťan, toho můžu směle doporučit. Akční to sice není, ale napínavé ano.

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Tešme sa na iné. Caprio si možno zahrá Lenina (podoba tu je) a Joseph Fiennes možno M.Jacksona.

-
- Kapitán
Připlouvá Admirál. Juhů

Vypadá to zajímavě. Pro neznalé je to o první anglo-holandské válce a admirálovi Michiel de Ruyter
https://cs.wikipedia.org/wiki/Michiel_de_Ruyter
http://www.imdb.com/title/tt2544766/?ref_=ttmd_ph_tt1
https://cs.wikipedia.org/wiki/Michiel_de_Ruyter
http://www.imdb.com/title/tt2544766/?ref_=ttmd_ph_tt1

V lete uvidíme Dobu ľadovú 5 - už sa teším, bude v nej aj Eddie a Crash a Cidova babička.

nechsapaci : https://www.youtube.com/watch?v=-BWnTW4rL0UTrismegistos píše:Režisér nemůže za to, že většina nepochopila že v dějové linii s Prometheem je pouze první díl Alien. A pokud si tu někdo myslí, že je to blbost, či, že jsou ve filmu nelogičnosti, či chyby, tak prosím vypište je. Rád je jednu po druhé proberu.
-
- Kapitán
1. Buď tak prosím hodný a dej si tu práci a z toho videa, navíc v angličtině, ty údajné chyby prosím přelož a vypiš. Nemyslím si, že bych byl člověk, který rád slovíčkaří, ale to video je podle mne zbytečně rychle sestříhané. Děkuji.sego13 píše:nechsapaci :Trismegistos píše:Režisér nemůže za to, že většina nepochopila že v dějové linii s Prometheem je pouze první díl Alien. A pokud si tu někdo myslí, že je to blbost, či, že jsou ve filmu nelogičnosti, či chyby, tak prosím vypište je. Rád je jednu po druhé proberu.
2. Učiň tak možná raději do PM (nechávám na tobě) ať toto téma zbytečně nezasereme jedním filmem.
3. Nelogičnosti ohledně chování "vědců" můžeš vynechat, tam se asi vetšinou shodneme, ale to nechávám opět na tobě.
4. Děkuji.
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jason Bourne se vrací...
Předpokládané datum je 4. srpna 2016
Předpokládané datum je 4. srpna 2016

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
-
- Kapitán
Nový krotitelé duchů.