Moderátor: jarl
http://www.minitank.cz/Martin Hessler píše:Aaron: To jezdítko na pásech, cos sem umístil, nemá chybuTohle bych si chtěl vyzkoušet
To máš ještě dobrý chlape, já mám poslední dobou neodbytný pocit, že jsem ten típek na soklu.Franz Trubka píše:Trisi,to nema chybu.
Ja jsem v rade cislo 67,
dvacaty osmy z leva...![]()
To by tam musela být dvojice páč já mám ten pocit celej život...Trismegistos píše:To máš ještě dobrý chlape, já mám poslední dobou neodbytný pocit, že jsem ten típek na soklu.Franz Trubka píše:Trisi,to nema chybu.
Ja jsem v rade cislo 67,
dvacaty osmy z leva...![]()
Tak nějak takhle (jako ti dva SS-mani) si dost často připadám v práci. Dělají tu lidi původem doslova z celého světa a já musím z nejrůznějších důvodů hledat jejich záznamy v počítačovém systému... Nemá to žádnou diakritiku, stačí splést 1 znak a výsledek je "No result". Někdy je to na 6 - 7 pokus, jindy ztrácím trpělivost, dávám jim kousek papíru a požádám je, aby mi to napsali. A vůbec nejkouzelnější je, když mi to po telefonu skrze šum a praskot hláskuje anglicky z USA nějaká holčina s asijským akcentem. To je potom jak hluchej s blbým.Aaron Goldstein píše: Re: Vtipy
od Aaron Goldstein » 27/5/2016, 23:44