JUPÍ!!!Milda píše:Povstal nový Milan XY, teď je pro změnu z Čech, baví se o hajzlech a šukání. Kdyby jsi byl aspoň zábavnej, prosím! Moc se to číst nedá, a opakuješ se Mazáre! Dej už pokoj!

Moderátor: jarl
Že něco mermomocí chci? Jediný kdo tady přímo řve, jste Vy a laskavě mi netykejte. Já se k Vám také chovám jako slušný rovnoprávný občan ČR a neřvu na Vás jako nějaký zupák.Karayal napsal: Potom přijdeš ty a začneš "vykřikovat" (nebo jak jinak ty mnou citované pasáže nazvat), že něco mermomocí chceš
Forma, jakou já zde používám je slušná. To, že řeknu, že by mne něco také zajímalo a mám zájem si to také přečíst, není křik. To, že „Karayal napsal: A že bys pro to třeba začal něco dělat?“ je směšné, neboť to právě bylo učiněno. Běžně si navzájem pomáháte a poskytujete si link nebo snad ne? Nadáváte si snad pokaždé?Lord - 5/2/2012, 20:40
KLDR byla první zemí, kde po druhé světové válce propukl válečný konflikt, a lidé, mající na paměti utrpění, jaké přinášela druhá světová válka, s obyvateli Severní Koreje soucítili, i když k tomu přispívala dobová propaganda. Faktem ale je, že země čelila masivním leteckým úderům, při kterých se používal i napalm. Taká poválečné obnova země byla obyvatelům Československa blízká, i když Korea byla mnohem více zničená.
Výstupy projektu představují dvě DVD s filmy a databáze na pevném disku, kde je obrazový, zvukový a písemný materiál.
Na prvním DVD jsou filmy pořízené pány Jaroslavem Komárkem a Jaroslavem Schystalem v letech 1954 a 1955, na druhém je film docenta Pucka zachycující národní sporty a oslavy v Pchjongjnagu z poloviny šedesátých let.
Digitalizované 8mm filmy s dobovými záběry z padesátých let autoři sami okomentovali a archivní záběry doplnily nově pořízené rozhovory.
Naskenováno bylo 461 barevných diapozitivů, 674 políček negativů a 2446 černobílých snímků z alb a 10 barevných fotografií.
Naskenovány jsou i další dokumenty, většinou jde o různé průkazy a jízdenky v podadresáři, ale také – pokud s tím autoři souhlasili i deníky také deníky.
Pět deníků bylo přepsáno. V textové příloze jsou dále kromě poskytnutých memoárů i čtrnácti rozhovorů. Přiloženy jsou i audioukázky z nich.
A toto jste mi odpověděl:a.vonboehm.mazar - 8/2/2012, 22:45
Předmět:
________________________________________karaya1 píše:
Sborník Securita Imperii lze stáhnout z webu, je tam i dotyčné číslo 9/2002.
Díky za link, staženo.
Copak je tohle za odpověď? Není tohle snad hulákání? A postrádá navíc logiku. Vždyť jste za své bohulibé úsilí již obdržel poděkování, ne? Takže ještě jednou. Díky za link. Staženo.Karayal napsal: A že bys pro to třeba začal něco dělat? Vykřikovat anonymně na netu ničemu nepomůže.
Link na sborník Securita Imperii (který tě taky tak šíleně zajímal) jsem našel za minutu gůglení - a to jsem se jen chtěl podívat, kdo jsou autoři dané statě. Když chci vědět, z jakého titulu knížepán vysadil stromek u památníku arménské genocidy, když ji ČR zatím neuznala, prostě mu napíšu mejla. Když potřebuju fotky pro článek do časopisu, napíšu jejich majiteli. Simple.