Apropos pani na IDEBe bude k videniu aj novy BPzV. Uz tam aj stoji.

niko píše:Apropos pani na IDEBe bude k videniu aj novy BPzV. Uz tam aj stoji.
Ale tak zase no. Argument, že Patria potvrdila? Seriously? Tak ako potvrdila vývoj, že?Flader píše:Arten,nezavadzaj a neklam! Patria sama potvrdila ze to ke podvozok XP, tak tu laskavo nezavadzak ze to je stara amv.
Klingy, nedávaj mi do úst, čo som nenapísal. Ja som jasne napísal:klingy píše:Niko, Arten na zaklade rozmerov a Krajniak na základe obrazka, sice "creva" nevideli ale je to stara Patria
A teraz:Arten píše:Že to nie je XP naozaj vidno na prvý pohľad. A keďže už vieme aj parametre, tak je úplne jasné, že je to "stará" AMV s nejakými prvkami XP, resp. ak by sme chceli byť milosrdní tak "vývojový stupeň" medzi AMV a AMV XP.
Aha, takže ako vždy všetci klamu, len Arten vnáša ako maják svetlo do tmy našej nevedomosti... Ale no tak...arten píše:Už sme to tu predsa preberali.
Ale tak zase no. Argument, že Patria potvrdila? Seriously? Tak ako potvrdila vývoj, že?Flader píše:Arten,nezavadzaj a neklam! Patria sama potvrdila ze to ke podvozok XP, tak tu laskavo nezavadzak ze to je stara amv.![]()
(Flader seriózne - výrobca si picne značku akú chce samozrejme, podstatný je nesúlad s TTD ktoré samá Patria deklarovala pre XP)
Toto myslíš akože vážne? To teraz štandardne budeš urážať každého kto s tebou nesúhlasí? Tak teraz si to s tou tvojo aroganciou prehnal...arten píše:Flader,
v prvom rade uprav tón, lebo skrátka nemáš na to aby si si to mohol dovoliť
To ale len presne potvrdzuješ čo píšem - nie je to XP. Má možno nejaké prechodové prvky.klingy píše:Arten, sa ak to ma 700k motor, tak to znamena novu prevodovku nove rozvodovky a teda novy podvozok, ad vypustenie zadnej natacavej napravy (ktore nieje mimochodom v zaklade) = odlahcenie
Tak ako piseses max bojova hmotnost XPcka je max 30 ton, 360ka ma max bojovu hmotnost 27 ton nasa patria ma 28 ton cize o tonu viac nez je max hmotnost 360 resp. 2 tony menej nez ma XP, co s toho vypliva, no ze podvozok to nemoze mat z 360 lebo brzdy, zavesenie odpruzenie atd...
BOV ma naozaj Lvl. 3 celokruhovo. Lebo hmotnosť. A bolo by to riešiteľné, ako píšeš, ak by zvolili koncept riešenia pancierovania, ako Rosomak Concept M, alebo Patria 28A. Ale nezvolili...klingy píše:Flander vysvetlim, mas zakladnu korbu ta je zvacsa zvarena tak aby povedzme drzala lvl 3 s predu lvl 2 z boku (7-10mm pancierovej ocele o vysokej tvrdosti), a potom mas no nazvyme to predstavny pancier, ten moze byt z roznych materialov ( UHS ocel, keramicky kompozit) s pravidla pri kombinacii to ti potom vytvara vysledny level v nasom priapade fotiek je pouzity ako predstavny pancier ocel takze ochrana by mala byt LVL 3 mozna 4 celokruhovo povedzme 10+10mm + nejake percenta naviac vduchova vrtsva (aspon podla fotiek sa mi tak zda) ak ju zhodime a nahradime kompozitom) tak technicky mozeme dostat lvl 6 resp. lvl 5 celokruhovo pri dodrzani maximlanej nosnosti podvozku
Arten, práve tie tvoje "prechodové prvky" sú to, čo pred pár rokmi rpedstavila Patria na demonštrátore a ktoré sa anzývajú XP. XP nie je revolúcia, ale evolúcia AMV.arten píše:To ale len presne potvrdzuješ čo píšem - nie je to XP. Má možno nejaké prechodové prvky.klingy píše:Arten, sa ak to ma 700k motor, tak to znamena novu prevodovku nove rozvodovky a teda novy podvozok, ad vypustenie zadnej natacavej napravy (ktore nieje mimochodom v zaklade) = odlahcenie
Tak ako piseses max bojova hmotnost XPcka je max 30 ton, 360ka ma max bojovu hmotnost 27 ton nasa patria ma 28 ton cize o tonu viac nez je max hmotnost 360 resp. 2 tony menej nez ma XP, co s toho vypliva, no ze podvozok to nemoze mat z 360 lebo brzdy, zavesenie odpruzenie atd...
Takže nám chceš stále tvrdiť, že pre Slovensko sa vyvinula úplne nová korba tavru klasickej korby Patrie s nižším stupňom ochrany vpred? Nie ej to náhodou tak, že stupeň 3 je základ pre všetky korby?arten píše: BOV ma naozaj Lvl. 3 celokruhovo.