https://www.milmag.pl/news/view?news_id=1202

Podobný dělostřelecký systém je to tak maximálně s Ceasarem, klasická levná mobilní houfnice, nic víc nic míň. EVA (potencionálně ATMOS v automatu, nicméně dokud neuvidím, neuvěřím) je úplně, ale úplně někde jinde. Divím se že to nevidíš RaseJedná se o podobný systém jako např. francouzský Ceasar, izraelský ATMOS či slovenská EVA.
Dobrá, a já tedy za sebe taky řeknu, že není kolová houfnice jako kolová, a není kolová houfnice jako pásová. A zda se někomu daří více či méně, je pak spíše otázkou solventnosti zákazníka, respektive jeho možností a potřeb. Vč. snahy o maximální zabezpečení životnosti obsluhy děla, což by mělo být samozřejmé. A jak se zdá, není ani náhodou.Za sebe jen řeknu, že sice se tyto lehké kolové houfnice od sebe liší, tak se budou střetávat ve stejných tendrech. Přeci jen se v takových případech objevuje i korejská pásová houfnice K2 a dost se jí daří.
Skutečně to byla reakce na mě a ten rozdíl vidím, tu podobnost vidím v tom, že všechny tyto houfnice cílí na stejné klienty, respektive se budou potkávat ve stejných tendrech. Navíc, jak si správně podotkl, Atmos v automatu ještě nikdo neviděl a vzhledem k tomu, že má Bogdana jen 4 členy posádky, tak tam nějaký poloautomat bude.Zemakt píše:Aj, sorry.
Dobrá, a já tedy za sebe taky řeknu, že není kolová houfnice jako kolová, a není kolová houfnice jako pásová. A zda se někomu daří více či méně, je pak spíše otázkou solventnosti zákazníka, respektive jeho možností a potřeb. Vč. snahy o maximální zabezpečení životnosti obsluhy děla, což by mělo být samozřejmé. A jak se zdá, není ani náhodou.Za sebe jen řeknu, že sice se tyto lehké kolové houfnice od sebe liší, tak se budou střetávat ve stejných tendrech. Přeci jen se v takových případech objevuje i korejská pásová houfnice K2 a dost se jí daří.
Jj, takto tomu už rozumím.podobnost vidím v tom, že všechny tyto houfnice cílí na stejné klienty, respektive se budou potkávat ve stejných tendrech