Vtipy
Moderátor: jarl
- Juraj Tichý
- Kapitán
Re: Vtipy
Krajinu spozná asi každý sám
Lukašenko má prejav o tolerancii

Po zničení Prstenu moci, se Frodo, Sam, Smíšek a Pipin radikalizovali a rozhodli se založit Svobodnou republiku Kraj.

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
Hmmm,
takže Trump je asi opravdu ruský špión, a nebo Trumpa podporují Ozbrojené Síly Slovenské Republiky.
Nevím, co je pro slovenské Progresivisty horší zjištění
takže Trump je asi opravdu ruský špión, a nebo Trumpa podporují Ozbrojené Síly Slovenské Republiky.
Nevím, co je pro slovenské Progresivisty horší zjištění

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
To by hodně vyřešilokenavf píše:Obrázok zobrazuje že si zase američania outsorsovali riešenie konfliktov u rusov?

Obrázek pobavil, dávám dál

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Ejdou Rotacak
- Kapitán
- Juraj Tichý
- Kapitán
Zamyslel jsem se, protože flašku pro kámoše může mít i takovýhle pionýr. Pak jsem si všiml písmen azbuky v levém horním rohu. Ale ani to není rozhodující, protože azbuku nepoužívají jen Rusové.Juraj Tichý píše:Krajinu spozná asi každý sám![]()
Přidám jeden vtip; srozumitelnější bude spíš pro starší předplyšáčníky.
Do lidově demokratického Československa přijel na návštěvu kapitalista. Vnutil se do nějaké fabriky. Tam ho ale uvítali, všechno mu ukázali a vysvětlili. Když se loučil, řekl:
"No, máte to tu hezké, ale nechtějte mi namluvit, že tu nemáte nezaměstnané."
"Ale soudruhu kapitalisto, vždyť jsme ti to všechno vysvětlili: u nás má každý právo na práci ..."
"A proč tu všude visí tabulky "NEZAMĚSTNANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!"?"

- Juraj Tichý
- Kapitán
Rusov si si predstavil tyvodouch píše: Zamyslel jsem se, protože flašku pro kámoše může mít i takovýhle pionýr. Pak jsem si všiml písmen azbuky v levém horním rohu. Ale ani to není rozhodující, protože azbuku nepoužívají jen Rusové.

- Juraj Tichý
- Kapitán
"Po zverejnení informácie, že Donald Trump je nakazený koronavírusom by som rád zaželal veľa síl a nech sa tej hnusoby čím skôr zbaví. Drž sa Covid!"
- Juraj Tichý
- Kapitán
"Člověče, tak ti na mě dneska ve vlaku koukal průvodčí, jako kdybych neměl lístek."
"A co ty?"
"Já na něj koukal, jako kdybych lístek měl."
"Pane, na jízdu vlakem vám stačí jeden lístek. Nač vlastně máte lístky dva?"
"To kdybych nějaký ztratil."
"A vy, pane, jedete vlakem a nemáte lístek?"
"To kdybych nějaký našel."
"A co ty?"
"Já na něj koukal, jako kdybych lístek měl."
"Pane, na jízdu vlakem vám stačí jeden lístek. Nač vlastně máte lístky dva?"
"To kdybych nějaký ztratil."
"A vy, pane, jedete vlakem a nemáte lístek?"
"To kdybych nějaký našel."