Ak tvoju povesť definuje konkurencia tak môžeš len prekvapiť.
Napríklad o Kartágu písali Rimania a doteraz som nepočul o jedinej víťaznej bitke mimo Hannibala. S to bola vtedajšia Superveľmoc .
Mikojan Gurjevič MiG-35
Moderátor: Julesak
Re: Mikojan Gurjevič MiG-35
Tak zase Poliakom ide len o preklanutie obdobia, kym nedojdu nove lietadla. Predpokladam, ze tuto dobu by zgeneralkovane RD-33 mali vydrzat.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Ponúkali 19 migov, 20 motorov a dalsich 300 súčiastok, vsetko za 10mil USD a ani pes po nich nestekol. Také su to skvelé lietadla a motoryHektor píše:Pred časom Maďarsko ponúkalo svoje MiG-29 na predaj, aj to je možný zdroj.

Dívali jste se na specifikace toho motoru ?
Hanibal ante portas, ještě si to pamatuji, jo, Hamilkaruv syn. Kdys jsem čet jednu knihu.
A přidám, Jdi poutníče a zvěstuj Lakedaimonským, že mi tu mrtvi ležíme, tak jak zákony kázaly nám.
To sice neřekl Feidipides, ale s RD-33 to nemá moc společného.
A přidám, Jdi poutníče a zvěstuj Lakedaimonským, že mi tu mrtvi ležíme, tak jak zákony kázaly nám.
To sice neřekl Feidipides, ale s RD-33 to nemá moc společného.
Byla to obchodní velmoc. Ne vojenská. Takže, dokud nenapadlo Římany vyplundromóro, tak nebojovali. Nemuseli. Snad jen ti náboženští fanatici v Palestině - ti Filištíny (Féničany) napadali tak nějak ze zásady... je toho plná Bible.Hektor píše:Ak tvoju povesť definuje konkurencia tak môžeš len prekvapiť.
Napríklad o Kartágu písali Rimania a doteraz som nepočul o jedinej víťaznej bitke mimo Hannibala. S to bola vtedajšia Superveľmoc .
Spíš je to doklad toho, že když chceš obchodovat, musíš zbrojit, jinak tě někdo loupežně přepadne

Ale tady je to OT, krom toho ponaučení

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Poláci nabízeli 19 MiG-29 a 20 motorů - Myšleno 19 draků a do nich 20 motorů nebo 19 kompletních letadel a 20 motorů navíc? V prvním případě bych jim na to jen zachrchlal. Také jde o to, v jakém stavu stroje jsou a zda mají ještě nějakou slušnou zálohu technického života.Letadlo jako takové za nezájem o nabídku nemůže.