skelet píše:Skeptiku je legrační jak se z toho snažíš vybruslit.

skelet píše:Skeptiku je legrační jak se z toho snažíš vybruslit.
Ne nesnažím. A nepřesná vyjádření přiznávám. Moje chyba, nemám být zbrklý.skelet píše:Skeptiku je legrační jak se z toho snažíš vybruslit.
Lynx, odpověď zní Babiš, logiku v tom nehledej.Lynx píše:Ja tomu skratka nerozumiem. Celý čas ČR podporuje organizácie ako Aero, VZLU a podobne rôznymi grantami, radi sa politici fotía pred lietadlom a keď ma dôjsť k co i len symbolické u nákupu 4ks tak potom skutek utek. To s konkurenčným bojom je mimo misu, ved tých 1200 zamestnancov dostáva výplaty v ČR, platia sa tam dane a odvody. Skratka je nezmysel aby sa rovnaky výrobok kupoval zahraničný, keď sa doma vyrába produkt s veľmi podobnými parametrami. To ako keby si US presjdent kúpil Air Force One od Airbus...
Myslím, že jsem to dostatečně objasnil. Pokud nechápeš, nic s tím nenadělám. Pokud nechceš chápat nenadělá s tím nic nikdo.skelet píše:začínám mít pocit, že jsi politik. Žádná nepřesná vyjádření jsi nedával, byl jsi vedle jak ta jedle.
Já si to sice nepamatuju, a ani vygůglit se mi to nepovedlo, ale jak jsem psal, mohl to Metnarovi zavrhnout pouze a jen tehdy, pokud by LOM k tomu úvěrů chtěl státní ručení.skelet píše:Pokud si dobře pamatuji, tak LOM chtělo úvěr, který zaklekl Babiš.
Tedy může ministrovi obrany říct, že si nepřeje, aby něco udělal. Zakázat mu to nemůže - vyjma případů, že o tom musí rozhodnout celá Vláda a předseda Vlády ("nějak") přesvědčí většinu ostatních členů Vlády o "své pravdě".... Jeho pozice v rámci vlády je poměrně silná. Ačkoli vláda rozhoduje ve sboru, směřování politiky určuje její předseda. Přesto nesmí přímo ovlivňovat činnost jednotlivých ministerstev.
nevěřím, že došlo k poskytnutí takto konkrétní informace panem generálem Svobodouz = Vzhledem k tomu do jaké míry byl diplomatický/obecně hovořící pan gen. L. Svoboda na tiskové konferenci v souvislosti nouzákem Mi-29 (SK02). Mluvím o tiskovce přenášené TA3, které se zúčasxtnilo více lidí = např. rovněž pan ministr MOSR.Juraj Tichý píše: Bývalý veliteľ vzdušných síl, generál Svoboda mi povedal, že cenové ponuky (...) sú finančne vyrovnané.
Vzhledem k tomu že celé ANO je pouze podnikatelský záměr který má svého ředitele jasně daného je přesvědčování v podstatě zbytečné. Dělá se to co řekne Babiš.Skeptik píše:Tedy může ministrovi obrany říct, že si nepřeje, aby něco udělal. Zakázat mu to nemůže - vyjma případů, že o tom musí rozhodnout celá Vláda a předseda Vlády ("nějak") přesvědčí většinu ostatních členů Vlády o "své pravdě".