Mezinárodní cvičení Pacific Dragon 22

Komentáře aktuálního dění ...

Moderátor: jarl

Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.

Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".

Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.

Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Odpovědět
seabee
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3504
Registrován: 18/7/2013, 18:59

Mezinárodní cvičení Pacific Dragon 22

Příspěvek od seabee »

Ozbrojené síly Austrálie, Japonska, Jižní Koreje, Kanady a Spojených států se ve dnech 5. - 15. srpna zůčastnily cvičení protiraketové obrany Pacific Dragon. Cvičení se odehrálo v okolí havajské střelnice Pacific Missile Range Facility Barking Sands (PMRF) a ostrova Kauai a zůčastnily se jich námořní protiraketové nosiče uvedených zemí: HMAS Sydney (DDG 42), HMAS Supply (A 195), HMCS Vancouver (FFH 331), JS Haguro (DDG 180), ROKS Sejong the Great (DDG 991), USS Fitzgerald (DDG 62), USS William P. Lawrence (DDG 110). Koordinaci cvičení vykonávala agentura Spojených států Missile Defense Agency a během cvičení došlo k ostrému odpálení antirakety Standard Missile 3 (SM-3) Block IA.
Velký obrázek
Obrázek je vizuálně zmenšen. Zobrazit v plné velikosti
Odpálení antirakety SM-3 z raketového torpédoborce USS Fitzgerald (DDG 62) Zdroj: US Navy
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Odpovědět

Zpět na „Aktuality“