Dík za Vaše slova kolegové - věřte potěšila mě.
Řekl jsem o nich i v Nakladatelství a mám i za ně říci - díky za Vaše slova. Podobná, různě osobní slova, přišla i na můj e-mail:
michan.palba@seznam.cz
Ještě jsem včera čekal na odezvu objednávajících a zprávu z BVD, jimž "raport" o doručení dodává, každý den, roznášková služba PPL.
Takže:
"včera do 17,00 doručeno po celé ČR( většinou bylo doručeno již ve čtvrtek) mimo jedné z Brna a jedné z Děčína".
Pan kolega z Brna se i s částečným hodnocením ozval v 18,00, že knihu má a "louská" první kapitoly ( dám tři věty: ... " Bomba.To množství fotografií, nákresů ,plánů ,přehledů to se jinde nevidí. Těším se na víkend".....).
Zatím se tedy neozval jen - a to ze všech objednávek v celé ČR - kolega z Děčína.
Služba PPL je pro mne nová a tak si sleduji její reakce, její dodací lhůty, cenu atd. Pí. Kavalecová z BVD, kterou mnozí Palbáci znají z osobního odběru knihy Východ z BVD, mi tedy volala stav "PPL" k včerejší 17,00, jak píši výše, a dodala, že PPL bude ještě týden, tedy asi ještě 3 pracovní dny, každý den, oslovovat telefonicky kolegu z Děčína(
pan kolega "pepa nos") a pak knihu vrátí do BVD, abychom znovu vyzvali kolegu, aby bral telefon i někomu méně známému - že jde o jeho knihu. Pokud se tak již stalo dostanu také zprávu od PPL z Nakladatelství BVD, nebo od samotného kolegy.
Oznámím i složitější cestu pro pány kolegy ze Slovenska, pokud se některý z nich neprojeví zde sám..