Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Třeba to kupujou Ukrajinci - dolary na to mají

To mi připomíná starý vtip z roku 1967, jak utíká egyptský voják před izraelským tankem a občas se otočí a střílí na něj ze samopalu. Až mu dojdou náboje, tak odhodí zbraň a zvedne ruce. Tank zastaví, z poklopu vyleze izraelský voják a říká mu: "Ty Ali, nechceš koupit nějaký náboje?"
Jestli je to po pětapadesáti letech nekorektní a antisemitské, tak prosím vymazat.
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Drákula náš vzor
https://x.com/jozefjakubco/status/1837187541386113294
https://x.com/jozefjakubco/status/1837187541386113294
- Juraj Tichý
- Kapitán
Keďže primarkou hematologickeho oddelenia v Bratislave je doktorka Drakulova.... Možno jej pisala prejav 

Tohle se teď šíří na netu a má to kladnou odezvu od fanoušků Ruska
Což mi přijde opravdu jako vtip, že tleskají přirovnání Rusů k civilizačně zaostalým národům, které mezi sebou válčily a značná část z nich byla ochotná napomáhat vlastním porážce ze strany evropských kolonizátorů.
Což mi přijde opravdu jako vtip, že tleskají přirovnání Rusů k civilizačně zaostalým národům, které mezi sebou válčily a značná část z nich byla ochotná napomáhat vlastním porážce ze strany evropských kolonizátorů.

Člen palby bez super hlášky pod čarou
- Škvoří admirál
- svobodník
Teď je ještě otázka, zda by Indiáni chtěli dopadnou jako Rusové.Dzin píše: ↑22/9/2024, 07:56 Tohle se teď šíří na netu a má to kladnou odezvu od fanoušků Ruska
rusové.jpg
Což mi přijde opravdu jako vtip, že tleskají přirovnání Rusů k civilizačně zaostalým národům, které mezi sebou válčily a značná část z nich byla ochotná napomáhat vlastním porážce ze strany evropských kolonizátorů.![]()
Severoameričtí Indiání dopadli ještě dobře. Stát se to před tisíci lety, tak by po nich neštěkl ani pes - zkrátka evoluce. Dnes jsou bývalá "utlačovaná menšina" a v Kanadě i v US z toho profitujou. Spousta Rusů by si tedy náramně polepšila. To mi připomnělo jeden vtip:
Po osvobození Dachau se dva kamarádi – komunisté – rozhodují, kam odjet a kde začít nový, lepší život. Jeden se rozhodne odjet do USA a druhý do SSSR. V 80. letech se ten z USA, který je v důchodu a cestuje, vydá na výlet do Moskvy. Prochází kolem mauzolea a všimne si jednoho ubohého metaře, jak tam zametá "ploščaď". Protože se mu zdá postava povědomá, přistoupí blíž a vidí, že je to jeho bývalý kamarád – spoluvězeň. Osloví ho, ale on nereaguje. Snaží se mu připomenout a říká: „Pamatuješ si na mě? No přece tenkrát v Dachau...“. Metař přestane mést, zahledí se do dáli a zasněně povídá: „Jo, Dachau... to byly časy!“
Po osvobození Dachau se dva kamarádi – komunisté – rozhodují, kam odjet a kde začít nový, lepší život. Jeden se rozhodne odjet do USA a druhý do SSSR. V 80. letech se ten z USA, který je v důchodu a cestuje, vydá na výlet do Moskvy. Prochází kolem mauzolea a všimne si jednoho ubohého metaře, jak tam zametá "ploščaď". Protože se mu zdá postava povědomá, přistoupí blíž a vidí, že je to jeho bývalý kamarád – spoluvězeň. Osloví ho, ale on nereaguje. Snaží se mu připomenout a říká: „Pamatuješ si na mě? No přece tenkrát v Dachau...“. Metař přestane mést, zahledí se do dáli a zasněně povídá: „Jo, Dachau... to byly časy!“

Tak tohle je daleko povedenější vtip.Škvoří admirál píše: ↑22/9/2024, 10:48Teď je ještě otázka, zda by Indiáni chtěli dopadnou jako Rusové.

Jak si začal hned jsem si na tenhle vtip mého mládí vzpomněl .

Člen palby bez super hlášky pod čarou