Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Odpovědět
Nesher
Kapitán
Kapitán

Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Příspěvek od Nesher »

Koukám, že se tu náš malý gardista rozjel. Moc hezké, tohle předvést osobně ve slušné společnosti, tak bych chodil kanaláma.
Jinak celý problém Slovenska není, že existuje (jako samostatný stát), k tomu mělo dojít už v roce 1945 (můj názor), ale v tom, že ho pokaždé založili zločinci.
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

Nesher, zrovna ty si mozes s lynxom podat ruku. To iste v ceskej verzii
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Ale vazeni!
Ja vam zahram akukolvek rolu, toho casu som vas chcel nasrat, sokovat a popudit a ako skvele sa mi to podarilo. Ja akekolvek nasilie nemam rad, dokonca ani na obrazovkach, takze ani masove vyvrazdovanie z akejkolvek strany mi nie je po voli.

Ale fakt, ze CR je najproizraelskejsi stat siroko-daleko potvrdila aj Izraelska velbyslankyna. A ja len netusillm, ze cim to je.
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

jean píše: 16/10/2024, 18:01 Nesher, zrovna ty si mozes s lynxom podat ruku. To iste v ceskej verzii
V čem konkrétně? Propagují tu antisemitismus a oslavují protektorát? Vidím Slováky i pod postelí? Ne, já jenom nechci, aby se se SR navazovaly nějaké "speciální" vztahy a blouznilo o nějaké vzájemnosti, nebo se tu provozovala ta podivná post federální nostalgie. A i tyto moje příspěvky míří na moje krajany, nikoliv na slovenské přispěvatele. Protože to pro moji zemi nevede k ničemu dobrému Ale to platí pro vztahy mezi státy, jestli má někdo slovenské kamarády, partnera.... tak je to čistě jeho věc. A navíc se to týká celého Východu, ne jen SR, bohužel Bulharů tu moc není. . Jinak mi je SR lhostejná, ostatně, jak si si jistě všiml, např. do vlákna o OSSR prakticky nepřispivám.
Ale přiznávám se bez mučení vadi mi, když mi občan státu, který je ve všech možných ohledech horší (stát, nikoliv jednotliví lidé) než ten můj neustále předhazuje jak to děláme blbě. A že je tu takových víc, zdaleka ne jen gardista. Když to bude dělat Dán, tak budu zticha v koutě šoupat nohama, protože on si to může dovolit. Ale když to bude dělat Rumun, Slovák či třeba Makedonec, tak mně to prostě vadit bude a ozvu se.
Tedy ti slušně žádám, aby si mě s gardistou už nikdy nesrovnával.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Nesher: vy (cr) mozte byt len a len radi, ze mate takeho spolahliveho, oddaneho a konstruktivneho suseda.
Tiez ti dakujem, ze si to tak presne pomenoval - v cr mnohi neznesu, ked slovaci poukazuju na to nie vsetko dobre co vo vasom state je. Tiez sa mi nepacilo, ked ste pred volbami utocili na Babisa tym, ze je Slovak. Ako keby uz len to bolo nieco podradne.
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Říká člověk, který dostal psotník, když jeho spoluobčané řekl, že nejlepší slovenský premiér byl Maďar ..
ObrázekObrázekObrázek
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

bheid píše: 16/10/2024, 17:02 No on holokaust nezpochybňuje. Jen si myslí, že byl proveden nedbale a nedůrazně.
Tu první část tam stejně napsal jen proto, aby měl jako krytou prdel, kdyby ho někdo náhodou naprášil. A mezitím si uvědomil, že fakt přestřelil a tak se to teď snaží zahrát rovnou na to, že "zahrál roli a snažil se nás jen naštvat a šokovat"...kašpar antisemitskej :roll: :mrgreen:
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Ja tu vnutornu politiku neriesim. A okrem toho to nie je pravda. Jaen je pravdepodobne zatial nepriznany progresivec a podla toho pise. Nevsimol som si nic take extra pozitivne, co by ta uradnicka vlada urobila, dokonca zastavila pomoc na UA.
A pozor Skelet - nie je Madar ako Madar. Slovensky madar moze byt v pohode, a moze byt aj totalny iredentista, a to uz pre mna v pohode nie je.
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Koukám, že jsi to nepochopil..
ObrázekObrázekObrázek
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Polarfox píše: 16/10/2024, 19:30
bheid píše: 16/10/2024, 17:02 No on holokaust nezpochybňuje. Jen si myslí, že byl proveden nedbale a nedůrazně.
Tu první část tam stejně napsal jen proto, aby měl jako krytou prdel, kdyby ho někdo náhodou naprášil. A mezitím si uvědomil, že fakt přestřelil a tak se to teď snaží zahrát rovnou na to, že "zahrál roli a snažil se nás jen naštvat a šokovat"...kašpar antisemitskej :roll: :mrgreen:
Vasa chyba je, ze akukolvek negativnu spravu o Izraeli hodite na antisemitizmus. A pritom pachaju v mene bezpecnosti genocidu ako vysitu. Najlepsie je to vidiet na prirovnani, ked ti Palestinci spachali TERORISTICKY (ano, taky) utok na paraglidoch a zato ich Izraelci uz mesiace bombarduju zo stihaciek a tankov...
Uplne ako Rusi - vsetko zle zo zapadu = fasizmus
Njeco zle o Izraeli = antisemitizmus
Automaticky en-bloc
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Ty máš jen kliku, jsem nezaregistroval co jsi napsal. Pokud jsi to tam teda nedopsal.
ObrázekObrázekObrázek
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 16/10/2024, 19:27 Nesher: vy (cr) mozte byt len a len radi, ze mate takeho spolahliveho, oddaneho a konstruktivneho suseda.
Tiez ti dakujem, ze si to tak presne pomenoval - v cr mnohi neznesu, ked slovaci poukazuju na to nie vsetko dobre co vo vasom state je. Tiez sa mi nepacilo, ked ste pred volbami utocili na Babisa tym, ze je Slovak. Ako keby uz len to bolo nieco podradne.
Znáš to o třísce v sousedově oku a o břevnu v tom svém? Takže ano nesnese, protože někdo od vás to prostě nemá žádné morální právo říkat.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

A vy, spoza rieky Moravy mate pravo komentovat stav na Slovensku, ako sa to casto deje aj na vladnej urovni?
Nesher
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Nesher »

Lynx píše: 16/10/2024, 19:41 A vy, spoza rieky Moravy mate pravo komentovat stav na Slovensku, ako sa to casto deje aj na vladnej urovni?
Ano, viz můj příměr s Dánem :razz:
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

OK viac to komentovat nebudem.

Premier Fico hovori o vztahoch k Rusku
https://www.instagram.com/reel/DBMZkqCv ... 14d3pqOW13
Pressburger
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Pressburger »

Čo tu sa dnes deje :shock:

P.S. keď LenON spomínal Česko-Slovenskú zbrojnú výrobu pred dobou kedy si LenON November 89 nevšimol mal som nutkanie vsadiť all-in, že opäť "spomenie" prezidenta Havla. A samozrejme neodolal :down:
Arthur Pressburger
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

jean píše: 16/10/2024, 11:48 Lynx, no tak takeho Brita, Nemca si zaradim do kategorie kokot. Zaujimave, ze ja stretavam Nemcov, Spanielov, Rumunov, ktori maju rovnako narodnosti u prdele. Mozno, keby si nemal hejslovenske komplexy z Cechov, tak by ta taku blbost ani nenapadlo pisat.

Kulturne blizsi zapadnemu Slovensku ako nasi vychodnari je aj severozapad Rumunska. Vychodnarom sa viac blizia Srbi. Tiez zvacsa kokoti :razz:
Pozerám, že máš pre zmenu komplexy z východňarov.
Lynx
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Lynx »

Inak zaujimave ze takto Cesi nevravia na Moravakov ci Slezanov a vice versa. Mozno si utahuju.. Prazaci su samozrejme ina kasta. To Slovak uz nadava na vedlajsiu dedinu..
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

Pjaro77, to nie su komplexy, ken som bohuzial 11 rokov robil s ludmi, tak mam statisticky subor v tisicoch pripadov. Vychodnari su uplne inde, to je cisto mentalita balkanu. Najviac v pohode mi pridu ludia okolo Trencina a na Orave. Aj original Bratislavcania boli vzdy fajn. To sa neda povedat o blavakoch :lol:
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Lynx píše: 16/10/2024, 14:21 Skoro, len Izraelci si vymenili rolu s Nemcami, a Palestinci so Zidmi. Inak tvoje tvrdenie celkom sedi.
Ty si kovaný fašounek alebo čo ? Úbožiatka palestínci sa už pár krát v historii vyznamenali. Od agresívneho al Husajnho, ktorý si chodil po rozumy za fuhrerom ako s izraelcami zatočiť, cez podporu muslimov vo vojnch proti izraelu, ich slávny pobyt v Jordánsku kde takmer zvrhli kráľa až po ich dnešný terorizmus. Na izrael útočia zo severu Hizballáh raketami, z juhu Hamas a to celé roky . Po udalosti 7/10 mali izraelci spraviť čo ? Zaspievať si s tými duševne chorými magormi kumbaya ?

Nepraj si vidieť ako si ma na..ral za to ospravedlňovanie slovenského klérofašizmu. Môj starý otec kvôli p..ebaným náckom mrzol v horách ako partizán. Fakt by som nerád niekdy stretol tvoj gesicht, inak by som ti musel ručne za 5 minút vysvetlil ako s tebou súcitím.
Naposledy upravil(a) pjaro77 dne 16/10/2024, 20:55, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“