A tohle je zase co bláboly? Ukaž mi letadlo s pevným křídlem, které dokáže hoblovat zemí jako museli Ukrajinci s vrtulníky. A až dostaneš do L 410NG Flyer v celku tak dej vědět. Budeš první na světě.Orlok píše: ↑27/4/2025, 16:24Nekdy je podstatna taky rychlost nakladky/vykladky.
Jak by obstal L410 v roli zasobovani a evakuace v Mariupolu? Mi17 to dala a to taky neni etalon v stealth.
Nejaka impro runway se vzdy najde..
Taky se spominala koupe Flyeru. To by bylo, kdyby L410 prevezla 1x Flyer a jeho osadku a vybaveni..
L-410 Turbolet
Re: L-410 Turbolet
Teď moc nerozumím na co se přesně ptáš?jean píše: ↑27/4/2025, 13:19Strasny nezmysel. To mozes tvrdit, ze terenak s ramom je lowcost a auto chudobneho muza, lebo na dialnici je hlucny, pomaly a uzrany. L410 je tazna mula. Sice neviem, k comu je to dobre pre Slovensko, ked krizom cez republiku je to kamionom 5 hodin, ale to lietadlo ma svoje miesto na svete.tie lietadlá su lietadla chudobného muža, lowcosty,
Nesher, co konkretne vies, aby sme to posudili?
Jo mas pravdu, cisla jsem si pozrel az pak.
Alespon vec k zamysleni..
Tak potom netusim k cemu je armade take letadlo..
Pro lety na krátký tratě a levný výcvik výsadkářů. U nás lítá verze pro fotografování terénu, Poláci je používají jako hlídkový letoun pohraniční stráže, ...