Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"
Omyl Lorde, největší prudiči jsou lidé středního věku a důchodci. Mladí jsou většinově cajk, ty zajímají jiné věci než takové přízemní věci jako je nenávist, zapříčiněná vlastním selháním.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Smyslem toho článku, mezi řádky je, že mladí v podstatě to chování okopírují a nasajou jako houba.
Generace Z je opravdu dost specifická, křehčí než předchozí generace.
Poslední generace generuje nenávist, i když možná ani nechce.
Zatím to je třeba více vidět v Německu, ale k nám se to taky dostane, neboj.
To není jen o Ukrajině, mají problém s klima, nebo čímkoliv jiným.
Podívej na Turka, ikona, ale porušil pravidla, a to mladým vadí.
Generace Z je opravdu dost specifická, křehčí než předchozí generace.
Poslední generace generuje nenávist, i když možná ani nechce.
Zatím to je třeba více vidět v Německu, ale k nám se to taky dostane, neboj.
To není jen o Ukrajině, mají problém s klima, nebo čímkoliv jiným.
Podívej na Turka, ikona, ale porušil pravidla, a to mladým vadí.

Tak tak. Ona se nad nimi dost často láme hůl, ale v podstatě jsou to stejní lidé jako jsme byli.
A zmrd zůstane zmrdem, starý nebo mladý. To jde napříč věkem.
A zmrd zůstane zmrdem, starý nebo mladý. To jde napříč věkem.

Nejsou, resp. se potýkají s trošku jinými problémy než předchozí generace a to je pochopitelně formuje.

Jsou Lorde, alespoň v mé bublině jo. Od mala šmrdlám hokej, chvilku jako bafuňář, nyní jednou týdně si udělat žízeň. Tým veteránů
doplňujeme syny, staršíma žákama apod. Dále jsem členem jachtklubu, vořežpruti jezdí na optících, fevách apod. Všichni jsou to normální kluci, jako jsme onehdy byli mi. Samozřejmě, že okolnosti jsou jiné, ale jádro zůstává. Je to jen mediální masáž. Jsem optimista. Horší to je z dědkama.
doplňujeme syny, staršíma žákama apod. Dále jsem členem jachtklubu, vořežpruti jezdí na optících, fevách apod. Všichni jsou to normální kluci, jako jsme onehdy byli mi. Samozřejmě, že okolnosti jsou jiné, ale jádro zůstává. Je to jen mediální masáž. Jsem optimista. Horší to je z dědkama.

O dedkoch si tiež myslím svoje. Hlavne keď vidím, ako nasávajú konšpirácie, najmúdrejší so všetkých. Ich generácia postupne vymiera, majú problémy so zdravím a samozrejme dnešná tráva už pre nich nie je dosť zelená.
Čo som si všimol, tak sa pri starnutí profilujú 2 povahy:
1. naprdnutý dedek/mrochta
2. príjemní starí ľudia, ktorí si užívajú s vnúčatami
Sám som v strednom veku a mám obavy, či nebudem podobný nasraláh v ich veku. Aj keď som stále v kontakte s mladými, nemám problém sa s nimi zabaviť.
Čo som si všimol, tak sa pri starnutí profilujú 2 povahy:
1. naprdnutý dedek/mrochta
2. príjemní starí ľudia, ktorí si užívajú s vnúčatami
Sám som v strednom veku a mám obavy, či nebudem podobný nasraláh v ich veku. Aj keď som stále v kontakte s mladými, nemám problém sa s nimi zabaviť.
Pjaro nesúhlasím. Keď sa pozriem okolo seba, v rodine, v robote, aj iných príležitostiach, tak najviac náchylní na konšpirácie sú ľudia generácie 50+- Že by to bolo len o dôchodcoch tak to určite nie.
V tehle dobe, vsechno se nelibi establishmentu se muze oznacit za konspiraci a je vymalovano. To je common strategie napr vladni koalice.
Tohle bych nepřeceňoval. Noviny potřebují "exšn" a "hlavně aby tam byla kref a hodně ratatatata", jinak to není zpráva.Zemakt píše: ↑22/5/2025, 21:44 Ani jsem netušil, že to má své pojmenování, hate speech. Největším paradoxem na celém tomhle sajrajtu je, že nakonec dotyčný bude Oxaně ještě rád líbat nohy, když ho na nemocničním lůžku zasraného přebalí. Volodymirovi za vybetonování základové desky a Táně za to, že mu udělá kafe v Pendolinu. Debil holt zůstane debilem.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-na ... .seznam.cz
Takže dělají dnes a denně z komárů velbloudy a letošní sněživý květen byl už zase "ten nejteplejší"

Prakticky každý člověk, který nadává na ty či ony imigranty, má nějakého toho Ukrajince, Senegalce či Filipínce, se kterým chodí na fotbal a tak podobně.
Jednak proč si nezanadávat, když je to anomymní, druhak novinář si to jistě přibarvil (zvl. jestli to zkoumala nějaká agentura podobná té co patří Šídlovi - novinářovi...), a třeťak pokud si pečlivě vybereš kohortu tak dostaneš ty "správné" výsledky.
Statistika sice nelže, ale ten, co zadává hodnoty, a ten, co to potom vyhodnocuje a komentuje... za ty bych ruku nedal ani ven z rukávu, natožpak do ohně

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Turek nikdy ikonou nebyl, je spíš novinářskou bublinou, simulakrem, jak se v 90. říkalo.
Stačí aby se o něm dva-tři týdny nepsalo, a jako by nebyl.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
spíš jakmile otevřel pusu, tak jako by nebyl.. jinak souhlas, je to mediální konstrukt. Navíc si jej plno lidí pletlo s Pavlem Turkem (manažer stáje F1)

Včetně mne 

Návrhy do alegorického vozu. Harabin prezidentom, Kotlár ministrom zdravotníctva. Navrrhujem premenovať slovenskú republiku na slovenský psychistán.
https://spravy.stvr.sk/2025/05/peter-ko ... o-analyzu/
https://spravy.stvr.sk/2025/05/peter-ko ... o-analyzu/
Zemakte, sportovci jsou „bublina“ sama o sobě. Na druhou stranu sport určitě pěstuje určitou odolnost, a taky nemají tolik času na sociální sítě.
Zajímavý byl třeba Mikýřův experiment, kdy influenceři propagovali čínský režim, a tzv. generace Z jím to krásně baštila.
A k tomu Turkovi, dostal se do Evropského parlamentu, porazil i Danuši. Je tam nyní spokojený, asi nebude kandidovat do českého parlamentu, protože by si platově pohoršil. Turek právě získal i nejmladší voliče, takže pro ně asi ikonou byl, aktivní na TikToku, apod.
Zajímavý byl třeba Mikýřův experiment, kdy influenceři propagovali čínský režim, a tzv. generace Z jím to krásně baštila.
A k tomu Turkovi, dostal se do Evropského parlamentu, porazil i Danuši. Je tam nyní spokojený, asi nebude kandidovat do českého parlamentu, protože by si platově pohoršil. Turek právě získal i nejmladší voliče, takže pro ně asi ikonou byl, aktivní na TikToku, apod.

Turek je "teaser" i kdyz , v prime konfrontaci s polotickymi matadory by to mel hodne tezke a jeho hvezda by pohasla.
Takhle si muze vybrat misto i cas "zapasu"...
Takhle si muze vybrat misto i cas "zapasu"...
Danuše i Turek jsou mediální miláčci.. volba mezi nimi je jako volba mezi uřezáním pravého nebo levého varlete.

Nejlepší stand-up komedie. Jen nevím co si na Slovensku nechají na silvestra.
Čo sme horší od rusov ? Oni mali Lysenka, my Kotlára.
Jo, může být.Zemakte, sportovci jsou „bublina“ sama o sobě