Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Odpovědět
Scotty87
Kapitán
Kapitán

Re: Česko-Slovenské "Techtlemechtle"

Příspěvek od Scotty87 »

Juraj Tichý píše: 24/6/2025, 08:13 V jednom má však zdá sa pravdu. Vždy tým vaším sudom vyjdú pojednávania v jeho kauze pred voľby. Pracujú raz za štyri roky. :D
Soudí se to posledních pět let a z toho nebyly nějaké volby jenom v jednom. Takže...
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Juraj Tichý píše: 24/6/2025, 08:16
Zemakt píše: 24/6/2025, 08:14 Účel světí prostředky :D
Takže o demokracii sa v prípade ČR nedá v žiadnom prípade hovoriť. Súdna moc sa používa na politický boj :D a výkonná perie peniaze mafii. :D
Veď to je ako u nás :mrgreen:
Zemakt píše: 24/6/2025, 08:20 Však jasné, o té naší demokracii s ruským agentem pár let na hradě tlejícím jsem nikdy nezapochyboval :D. A mezi námi Juraji, v podstatě nepochybují o žádné demokracii :wink: Jen záleží na IQ toho konkrétního demokrata.
Kdo věří politikům, jakýmkoli, je idiot.
Politikům se nemá věřit, má se je hlídat!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
jean
poručík
poručík

Příspěvek od jean »

Juraj, keby to malo pomoct vo volbach, tak ten sud rozhodne tyzden pred volbami. Toto do volieb vysumi do stratena. Babisvolici su rovnaki kreteni ako ficovolici. Pamat akvarijnej rybicky a obdiv k zlodejine. To maju spolocne.
Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Mimochodem, je úplně jedno jestli Babiše zavřou nebo ne, protože úspěch opozice je dán špatnými výkony a průsery Spolu. Vláda za Babiše nebyla nic moc, stačí se podívat na Covid.
Ale Spolu je totální průser - nejhorší premiér a vláda od roku 1918!
A to už říkají i voliči co je volili!
Plus, ANO nestojí na Babišovi, jakkoli se nám to stále snaží politici a novináři podsouvat. I kdyby nemohl být premiérem, je tam dost vhodných lidí.
Je to prostě chucpe. Byl-li vinen, měl být odsouzen hned, a takto to je jen politický proces.
Plus, a to je ještě horší, mezi lidem se už pár let říká (a bitcoingate to potvrdila), že jediný důvod pro postihování Babiše je ten, že on si dokázal vydělat ještě před svým vstupem do politiky a nemusí tudíž prát špinavé prachy, dozimetrovat a podobně.
Proto jej nenávidí a bojí se jej.
A nakonec: Srovnejte si ty peníze na čapák s těmi, co si nakradl Fiala na časopis o Barmských ženách... trapné. Fraška.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Flader
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Flader »

A čo si čakal. Záväzok sa podpíše, ale reálne sa nechá ďalšej vláde.
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Od Fica som nič iné nečakal ale od španielov viac rozumu.
Však priamo na armádu a bezpečnosť idú 3 a pol percenta, zvyšok je infraštruktúru.
Juraj Tichý
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Juraj Tichý »

Nebudeme v tom so Španielmi osamotený. To som si istý.
Velký obrázek
Obrázek je vizuálně zmenšen. Zobrazit v plné velikosti
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Zemakt »

Španěláci jsou novodobí komunisti. Od těch se dá čekat cokoliv.
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Scotty87
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Scotty87 »

Alfik píše: 24/6/2025, 09:21 Ale Spolu je totální průser - nejhorší premiér a vláda od roku 1918!
A to už říkají i voliči co je volili!
Já bych dokonce řekl že je to nejhorší vláda od vzniku Sámovi říše. A to říkají i ti co volili Sáma!!!!
Plus, ANO nestojí na Babišovi, jakkoli se nám to stále snaží politici a novináři podsouvat. I kdyby nemohl být premiérem, je tam dost vhodných lidí.
Samozřejmě že stojí. Babiš je ANO a ANO je Babiš.
Je to prostě chucpe. Byl-li vinen, měl být odsouzen hned, a takto to je jen politický proces.
Ty seš taky politický proces.
Plus, a to je ještě horší, mezi lidem se už pár let říká (a bitcoingate to potvrdila), že jediný důvod pro postihování Babiše je ten, že on si dokázal vydělat ještě před svým vstupem do politiky a nemusí tudíž prát špinavé prachy, dozimetrovat a podobně.
Proto jej nenávidí a bojí se jej.
Taky dobrý. :mrgreen:
trapné. Fraška.
Z toho cos tady napsal mám velmi podobný pocit.
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Fiala je možná mizerný premiér (můžeme o tom vést spory, můžeme o tom diskutovat..), ale předsatva, že by Babiš, Schillerová a Havlíček byli ve vládě během vysoké inflace a energetické krize je stejně děsivá. Stačil ten drahý chaos během Covidu.
No ta bene z ANO ti kompetentní dávno utekli. Zůstaly jen generátory náhodných slov.
Ten scénář je zcela shodný s DT v USA.
ObrázekObrázekObrázek
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

Nikdo z nich to nemá vyvážený, ale zase se chce odvděčit svým voličům, je to ode zdi ke zdi :)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

skelet píše: 24/6/2025, 10:41 Fiala je možná mizerný premiér (můžeme o tom vést spory, můžeme o tom diskutovat..), ale předsatva, že by Babiš, Schillerová a Havlíček byli ve vládě během vysoké inflace a energetické krize je stejně děsivá. Stačil ten drahý chaos během Covidu.
No ta bene z ANO ti kompetentní dávno utekli. Zůstaly jen generátory náhodných slov.
Ten scénář je zcela shodný s DT v USA.
Problém je v tom že voliči majú pamäť žubrienky. Veľmi rýchlo im otrnulo z poslednej babišovej / ficovej vlády. Spomienkový optimizmus.
U nás sú stále niektorí kovaní komunisti, čo žvania o koľko bolo lepšie za boľševika.
Scotty87
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Scotty87 »

skelet píše: 24/6/2025, 10:41 Fiala je možná mizerný premiér (můžeme o tom vést spory, můžeme o tom diskutovat..),
Fiala má takovou jednu negativní vlastnost na kterou už několikrát tvrdě doplatil. Neumí se zavčas rozloučit s lidmi kolem něj. Ovšem zase je to jeden z mála premiérů ODS kterému se nerozpadla vláda.
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Zemakt »

Po dlouhých mučivých nocích, komu dám svůj hlas, jsem se nakonec rozhodl pro coming out. A ulevilo se mi, jsem šťasten. Můj hlas dostane hnutí ANO.

Je možné, že řada mých dosavadních přátel se ode mne odkloní a přestane mne zdravit. Letité vztahy budou narušeny, kolegové se mnou přestanou spolupracovat. Je mi to jedno, nic mne nezastaví. Nic z těchto povrchních ztrát mi nemůže nahradit až téměř orgastické uspokojení z mé volby na další 4 roky. Možná se ptáte, jak jsem k tomu dospěl.

Dnešní rozhodnutí pražského vrchního soudu opět zrušilo už jasný osvobozující rozsudek v kauze, jež se táhne již mnoho let. Sám Andrej Babiš prohlásil, že je nevinen, že s Čapím hnízdem nemá nic společného a to by snad těm zaprodancům a ztroskotancům v talárech mělo stačit. Co na tom, že existuje filmový šot, kde říká, že je to jeho nejlepší projekt. Rozhodující je jeho mínění o zkorumpované justici, která se jej snaží poškodit před dalšími volbami. Pravda, kdysi v rozpuku druhé dekády 21. století prohlásil, že půjde do politiky jen na jedno volební období, ale my všichni víme, jak obětavý člověk to je a že se každé 4 roky přemáhá a pokračuje dále v obětavé práci. Vždy chce skončit a věnovat se čistě byznysu, ale tisíce mailů jej prosí, aby ještě zůstal, že bez něj život postrádá smysl. Jak sám prohlásil, každý den ráno při meditacích s Jezulátkem v dlani lituje, že šel do politiky. Ta jeho obětavost mne nepřestane dojímat. „Vše pro Česko“ hlásá jeho plakát nad mou oblíbenou čerpací stanicí. Vždy se zastavím a chvíli s rozkoší inhaluji to nosné heslo, jež mne naplňuje nadějí, že jednou bude líp.

Dalším důvodem je fakt, že nám vrátí vše, co nám Fialova vláda vzala. Znám řadu lidí, kteří byli touto bezcitnou a zkorumpovanou vládou s nejhorším premiérem na světě doslova ožebračeni a nyní místo v přepychovém 4+1 na Hanspaulce sedí pod Negrelliho viaduktem a opékají si tam párek. I přes to, že je to výborná pochoutka z Kosteleckých uzenin, nemůže tento fakt ani na okamžik zastínit trudnost jejich dosavadní existence. Všichni tito jedinci se ale po 5. říjnu nadechnou k novému životu. Protože vědí, že bude konečně líp.

I v dalších otázkách je nutno pana Babiše podpořit. Tak třeba, nesmyslné vyhazování peněz na tanky či kvéry. Proboha, proč? Vždyť bychom stejně nikomu nešli na pomoc, jak druhdy prohlásil při bohužel neúspěšné kandidatuře na hlavu státu. Ještě tak bojovat za Poláky či jiné podobné, kteří nám slíbili v případě našeho napadení pomoct, To ještě byli občané zpitomělí rétorikou jednoho oficírka, který svou existenci založil na poklonkování Bruselu. My všichni dobře víme, odpor je marný, že obrana je na nic, navíc před zemí, kde zítra znamená již včera (nebo tak nějak podobně) a která nám jistě prodá levnou ropu a plyn, což jsou dvě komodity občanské slasti. A potřebujeme rázného jedince v bruselském předpeklí, kde jasně zazní český hlas, že si od EU vezmeme všechno, na co máme nárok, ale naopak nedáme nikomu ani zlámanou grešli. Protože jedině tak je možné s těmi nabubřelci jednat, tak jedná ten, který má telefon na Macrona.

Věřím, že bude líp. Pan Babiš všem zvedne důchody. Zavede slevu na jízdném, pastelkovné a řadu dalších prebend. Co na tom, že se objevují šťouralové, kteří vznášejí preverzní dotazy, kde se na to všechno vezme. Ale pan Babiš to přeci ví. Žádné vyšší daně, naopak. Jen ekonomický pablb si myslí, že když jsou vyšší výdaje, je nutné zvýšit příjmy. To je už dávno opuštěná ekonomická mantra. Má za sebou Karla Havlíčka, který se osvědčil jako double ministr. Má bohaté zkušenosti z byznysu, třeba s kmenovými buňkami, kde se snažil zachraňovat lidské životy doslova za každou cenu (tedy od těch chudáků, ale neřešme nějaké linquistické detaily). I jeho nápad o zastropování cen pohonných hmot, který tak bezvadně vyšel v Maďarsku, by neměl být zapomenut. A věčná škoda, že Rosatom byl zadupán do země. Mohli jsme být dnes mostem mezi Putinem a Zelenským a věhlas naší země mohl stoupat, hoši by se mohli scházet třeba U Pinkasů.

Je to skvělý člověk. Miluje svou rodinu a to až tak, že na ně tu a tam přepisuje svůj majetek. Své děti posílá na dovolenou až na slunný Krym. Je studnicí znalostí třeba literatury, biologie či astronomie. Nikdy nelže, na nikoho nemá složky, nikoho neúkoluje hledáním kompromitujících materiálů a nikdy nikomu nenadává. Vždy jen trpělivě vyslechne cizí invektivy a poté je brilantní češtinou vyvrátí, že jeho protivníci utichnou a odeberou se do ústraní, aby se hluboce zastyděli.

Má volba je jasná. Už teď otvírám láhev Dom Perignon, ročník 1954, což je – jak všichni vědí – rok, kdy se náš spasitel narodil. A budu pomalu ulizovat a mručet v tom slastném čekání...
https://neviditelnypes.lidovky.cz/polit ... .seznam.cz
ObrázekObrázek

jarl
3. Generálmajor
3. Generálmajor

Příspěvek od jarl »

Zemakt píše: 24/6/2025, 07:48 Takže Netopére dostane flastr, pravděpodobně podmínku.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ba ... .seznam.cz

Jako trestně stíhaný kandidovat může, ale může být premiérem když bude de facto ve výkonu trestu?
Tohle už se řešilo před několika lety, když se tehdejší hradní pán tvářil, že přinese Babišovi pověření sestavit vládu klidně i do vězeňské cely, a bylo konstatováno, že ani odsouzení k nepodmíněnému trestu nepředstavuje podle ústavy důvod, aby nemohl funkci premiéra zastávat. To bylo ovšem za úplně jiné politické konstelace a jsem si na 100 % jistý, že současný prezident by nikoho (byť i nepravomocně odsouzeného) premiérem nejmenoval a zároveň jsem na 90 % přesvědčen, že by ani nejmenoval vládu ve které by byla odsouzená osoba. To musí být pro Babiše noční můra, protože v případě že bude ještě letos odsouzen za dotační podvod, ve vrcholné politice končí, i kdyby vyhrál volby se stejným náskokem jako před 8 lety. A troufám si tvrdit, že by to lidem z vedení ANO vůbec nevadilo, protože by dostali možnost toho žlučovitého křiklouna, který ANO odsuzuje ke spolupráci s SPD a Stačilo, elegantně vyšachovat z jednání o složení příští vlády a zároveň si zachovat tvář před Babišovými voliči. Ale to je zatím jenom teorie, ale jsem přesvědčen, že Babiš má od včerejška špatné spaní, protože tahle možnost je teď opravdu reálně ve hře.
ObrázekObrázek

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Zemakt »

A troufám si tvrdit, že by to lidem z vedení ANO vůbec nevadilo, protože by dostali možnost toho žlučovitého křiklouna, který ANO odsuzuje ke spolupráci s SPD a Stačilo, elegantně vyšachovat z jednání o složení příští vlády a zároveň si zachovat tvář před Babišovými voliči. Ale to je zatím jenom teorie, ale jsem přesvědčen, že Babiš má od včerejška špatné spaní, protože tahle možnost je teď opravdu reálně ve hře.
Jsem stejného názoru. Z prdele klika, i když pořád v uvozovkách.
ObrázekObrázek

pjaro77
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od pjaro77 »

Mladí nechcú voliť starnúcich politikov. Zato dôchodci veľmi ochotne svoje koblihy.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek ... a-politiky
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

To bylo asi vždy tak ne? Jenže Piráti třeba za tu dobu trošku zestárli :)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Ataman
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Ataman »

Alfik píše: 24/6/2025, 09:11 Kdo věří politikům, jakýmkoli, je idiot.
:up:
Alfik píše: 24/6/2025, 09:11Politikům se nemá věřit, má se je hlídat!
Nebylo by lepší házet je třeba krokodýlům?
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“