sraz Otrokovice 15.11.2008
Moderátor: jarl
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
sraz Otrokovice 15.11.2008
Drazí Palbáci,
termín našeho srazu se neúprosně blíží, obracím se proto na Vás s jednoduchou otázkou. Kdo z Vás přijede za týden do Otrokovic? Je třeba předběžně zamluvit alespoň přibližný počet míst o stolu, prosím Vás tedy o potvrzení či nepotvrzení účasti.
sa58
organizační výbor srazu
Na srazu bude k dispozici omezený počet nulté série triček a hrnků (asi 5 a 10 kusů, ale samozřejmě si jedno nechám já a Wildesau...). Na hrnkách bude znak od Hydrostara, triko bude černé s bílým malým logem Palba.cz na prsou. Pokud má někdo eminentní zájem, je možno tento počet navýšit, případně po zhlédnutí "beta verze" nebude problém trika dodat poštou.
termín našeho srazu se neúprosně blíží, obracím se proto na Vás s jednoduchou otázkou. Kdo z Vás přijede za týden do Otrokovic? Je třeba předběžně zamluvit alespoň přibližný počet míst o stolu, prosím Vás tedy o potvrzení či nepotvrzení účasti.
sa58
organizační výbor srazu
Na srazu bude k dispozici omezený počet nulté série triček a hrnků (asi 5 a 10 kusů, ale samozřejmě si jedno nechám já a Wildesau...). Na hrnkách bude znak od Hydrostara, triko bude černé s bílým malým logem Palba.cz na prsou. Pokud má někdo eminentní zájem, je možno tento počet navýšit, případně po zhlédnutí "beta verze" nebude problém trika dodat poštou.

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Přijedu a prosil bych pokud by to šlo jedno nebo druhé - rozšířím si tak sbírku hrnků či triček. Pokud by na mě nevyšlo, přežiju to ale budu dlouho bulit. Bééééééééééééééé

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
wildesau - pokud je ještě možnost dobjednat tak bych prosil pro mě hrnek a tričko a pro Pozorovatele signalistu tričko.
sa58 místo srazu platí jak bylo dáno tedy předpokládám a tak jen poslední - v kolik hodin se mám hlásit na prezentaci? Abych nedostal výstrahu pro neplnění služebních povinností.
sa58 místo srazu platí jak bylo dáno tedy předpokládám a tak jen poslední - v kolik hodin se mám hlásit na prezentaci? Abych nedostal výstrahu pro neplnění služebních povinností.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nějaké z nulté série zůstane, tak není problém ho poslat - samozřejmě je zde menší problém - poštovné. Nevím, do jakého balíčku se triko vleze, nějakou tu desetikorunu to ale stát bude.kacermiroslav píše:tak pánové kolegové, bohužel rodnné problémy si vyžadují mou přítomnost a tudíž nepřítomnost na srazíku. Nicméně o tričko velikosti XL bych měl zájem:-)

- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Tak TADY je mapka, snad to takto bude stačit. Je to vedle "hotelu" Baltaci.
http://www.sportcentrum-ot.cz/index.php?menu=kontakt
Začátek akce je v 16:00, jsou objednány dvě bowlingové dráhy. Od 18:00 je rezervován stůl pro 15 lidí.
Každý si platí svoji útratu, o bowling se nějak podělíme, bude to 800 za obě dráhy. Případným sponzorům se samozřejmě bránit nebudeme
http://www.sportcentrum-ot.cz/index.php?menu=kontakt
Začátek akce je v 16:00, jsou objednány dvě bowlingové dráhy. Od 18:00 je rezervován stůl pro 15 lidí.
Každý si platí svoji útratu, o bowling se nějak podělíme, bude to 800 za obě dráhy. Případným sponzorům se samozřejmě bránit nebudeme