České ministerstvo obrany sa plánuje pridať k miliardovej rámcovej zmluve na vozidlá Tatra, ktorú dohodol Kaliňák. Až doteraz to prebiehalo opačne.Nesher píše: ↑23/7/2026, 17:21Takže slovenská a maďarská mafie se napakuje, český daňový poplatník zapláče. Protože tohle bude rešení nejméně na 20 let.Zemakt píše: ↑20/7/2026, 15:11 Ale tady nejde o nostalgii. I proto mi je třeba ten Kaliňák ukradený. Klidně když si řekne tak ať mu střelíme dvacet třicet Skyfoxů. Vzpomeň na Kavana a BAE třeba. Býti zásadoví létáme tak na koštěti. Takhle to prostě v téhle branži chodí a podstatný je výsledek. Tudíž systém v garáži nebo hangáru.
Já jsem realista, tudíž na vzdušné zámky viz CV90 či nové KOT s minometem nehraji. Již dost let se koukám na ty chlapy s hydraulickým čelem na osmikolce a nyní i na potenciální světlo na konci tunelu. To je vše. Takže já bych dal 2 - 3.
Ale jak říkám, jestli to bude rok 30 plus, tak rovnou za pět.
JinakPřesně, takže se díky kadenci trefíš dřív a také dřív zmizíš. Co máš pořád s tou přesností? Respektive kde jsi k tomu přišel?V dnešní době stejně po pár výstřelech musíš mazat pryč, takže je zahodné, aby už první výstřely trefily.
https://x.com/dennikN/status/2080194881 ... NLSmg&s=19