Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.
Odpovědět
pjaro77
Kapitán
Kapitán

Re: Vtipy

Příspěvek od pjaro77 »

Dvaja kamaráti hrajú golf. Jeden z nich sa práve chystá na dôležitý úder (patt), keď vtom po neďalekej ceste vedľa ihriska prechádza pohrebný sprievod. Hráč sa uprostred švihu zastaví, zloží si šiltovku, položí ju na hruď, skloní hlavu a zostane v tichosti stáť, kým sprievod neprejde.
Jeho kamarát naňho prekvapene pozerá a hovorí:„Teda, James... to bolo naozaj pekné a dojemné. Netušil som, že máš taký obrovský rešpekt pred zosnulými.“
James si nasadí šiltovku späť na hlavu, uchopí palicu a povie: „To je samozrejmé, veď som s ňou prežil 25 rokov života.“
Já bych všechny ty internety a umělý inteligence zakázala.
Raiden
Kapitán
Kapitán

Re: Vtipy

Příspěvek od Raiden »

Letí Brežněv, Reagan a Husák nad Afrikou a spadnou do pralesa. Chytí je lidožrouti a přivedou je k náčelníkovi: "kdo jsi?" ptá se Reagana. "Já jsem Ronald Reagan, prezident USA." "Neznám," povídá náčelník, "hoďte ho do guláše!" Přivedli Brežněva: Kdo jsi?" Já jsem Leonid Brežněv, generální tajemník UV KSSS!" "Neznám, nabodnout na rožeň!" odpoví náčelník. Přivedou Husáka: "Kdo jsi ty?" "Já jsem Gustáv Husák, generální tajemník UV KSČ". Náčelník na to: "Á, to znám dobře. V Praze studuje můj syn! Co si dáš, guláš nebo pečeni?"
雷電
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“