Jinak jen připomenu, že toto ocenění je "zpětné", které mělo proběhnout k výročí státnosti 28.10..
Další vlna odměn je plánována v horizontu Ježíšek - Nový rok/Jolka (teď naštvu rusofobního michana).
Takže pokud se na někoho nyní "nedostalo", může se svést v dalším termínu. Kriteria jsou jednoduchá - dělat něco pro Palbu (a nenas..at Aminy či Moderátory)
Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Gratuluji Všem odměněným a povýšeným - jste přínos pro Palbičku - né dnes i "díky Vám sakra Palbu"....
A s tím rusofóbním?
Není nic lepšího než vyvážená Palba, která neopomíná i tu nejmodernější techniku doby.
Budu vždy pro vyváženost - zvláště u té nejmodernjší techniky.
" Nebuďme hlupáci" - "Nedělejme ze sebe hlupáky"
Ať nám Palba nepřipomíná knihu mého technického mládí " Vyprávění o věcech, které tě obklopují"!
Hádejte kde vznikly - podle této knihy pro nás tehdy mladé kutily a techniky - všechny vynálezy - od jehly po lokomotivu a vůbec od žárovky po stůl a židle - můžete 3x?
Naposledy upravil(a) michan dne 2/12/2009, 10:04, celkem upraveno 1 x.
A kruciš, tak já dostal za ty svý slátaniny medaili? No dobrá, já ještě něco spáchám, když toho pořád nemáte dost. Máte, co jste chtěli!
Ostatním (na rozdíl ode mě) po právu povýšeným a vyznamenaným srdečně gratuluju.
Jasně Michane, vždycky jsme si z toho dělali prdel, i když tomu tak v mnoha případech bylo - viz problematika patentového práva a to, že pokud by si SSSR patentoval tyto věci v zahraničí, ztratil by možnost jejich případného vojenského využití (vojenské patenty) či ukázal, jak je vyspělý v dané oblasti.
Ono by se skutečně muselo jít po jednotlivých patentech a dívat se, jestli byly alespoň patentované např. v zemích východního bloku.
V současné propagandě mám zase pocit, že vše co vymyslely USA je geniální a ve všem jsou první a nejlepší.
Zkrátka když člověk může porovnávat informace z obou stran, dochází k zajímavým zjištěním a vůbec to, kdo byl za studené války hodný a zlý, si např. já kategoricky nedovoluji vůbec určit.