Michane, urazilo by mě, kdybys za návštěvu mého skromného příbytku měl cokoliv platit. Budeš vítán jako host - jen budeš muset přetrpět možná sem tam nějaké ty mé typické výbuchy vzteku

Moc ale nepohostím jídlem. Vedle nezbytné flašky Jägermeistera budou na místě nejspíš pouze rohlíky, paštika a energie zabalená do čokolády
btw: ono to s těmi našimi zkušenostmi taky není tak žhavé

Vzal jsem dva dny zpátky do vzduchu štáb jednotky, za kterou virtuálně poletuju..a oddělali jsme snad 8 motorů Jumo 210, než se nám vůbec podařilo vychytat jejich ovládání do stavu, kdy jsme méně nebezpeční sami sobě, než Aviím

Jsem se pak musel prolétnout v Fw 190, abych se odreagoval na stroji, kde skoro vše řídí automatika
Vencour, není potřeba, aby ses tal "rovným Bohům". Těch opravdu velezkušených pilotů tam bude spíše zlomek (řekněme 10%). Jde ale především o to, aby ses naučil naprosto spolehlivě vzlétat, přistávat, držet formaci a komunikovat. Všem je jasné, že se z člověka během dvou měsíců nestane veleeso světového nebe. K akci se i mimo Palbu hlásí řada lidí, kteří nemají s online létáním žádné zkušenosti. Nemusíš mít strach.
Johane, jak to píšeš, tak si říkám, že kdyby už byl Michan přítomen celý den u mě, tak by mohl vyfasovat nějaký notebook, sluchátka, mikrofon a dělat během toho dne válečného dopisovatele za Luftwaffe

Co ty na to, Michane?

U Luftwaffe je výborná služba..Musik, Schnaps, Fräulein, výlety do Francie, Afriky, Ruska...