Vinohrady lákají, určitě bych se rád ukázal. Kdyby yo bylo venku, tak i s malym na chvilku

Mimochodem, Czech lions nebojují za Čechy ... tohle fakt nemůže být rekapitulace, ale sranda ... a proč by vlastně nemohli čeští lvi roztrhat Czech lions :-)
Moderátor: jarl
mno k tomuhle jenom jedna vec ... je strasne zajimavy ze jednotky hrajici za Osu s nehistorickym nazvem relativne casto uvadeji ze jsou cesi ... a tak zde ve Sturmu mame Czech Lions, byvalou Ceskou stihaci letku a na ni napojenou Ceskou vycvikovou skupinu , v WWII Online pak bojuju v radach Czech Panzer Abteilung pred kterym tam drive byla Czechoslovak Panzerbrigade ... i kdyz je pravda ze Czech Lions se tak jmenovali jeste driv nez se definitivne preklopili na Temnou stranu Sily ... ale i tak to je zajimavyvencour píše: Mimochodem, Czech lions nebojují za Čechy ...
A rozsvítí se ti ta kontrolka v TS, když si nastavíš aktivaci na klávesu?Tommy gun píše:Jenže když spustím Team Speak, dám Settings/ Sound Input/Output Settings, hodím Local Test, začnu mluvit, tak teď to vůbec nereaguje, neslyším se i když nastavím Volume na plné pecky a Voice activation level na nejnižší úroveň. Prostě to nesepne, ta kontrolka se nerozsvítí. Samozřejmě mě ostatní vůbec neslyší.
To jsem zkoušel už předtím a funguje to.Zkus si projet test mikrofonu ve windows/start/nastavení/ovádací panely/zvuky/zvuky a zaříení../hlas/test zařízení
Jo, když tu klávesu zmáčknu tak se rozsvítí, ale když začnu mluvit tak mi to nebere.A rozsvítí se ti ta kontrolka v TS, když si nastavíš aktivaci na klávesu?
Česká Stíhací Letka (CSL) prosím není bývalá a CVS na ní není napojená, dík.VGR_j4ck41 píše:..... byvalou Ceskou stihaci letku a na ni napojenou Ceskou vycvikovou skupinu ......
mno tak to pardooon ... vychazim z faktu ze Kocour byl jedinej kdo uz x let pouzival prefix CSL a nikdo z CVS, CZS apod. na CSL nikdy neprestoupil - nehlede na to, ze jsem nekde cetl (a dokonce myslim ze to bylo od Kocoura samotnyho) - ze prefix CSL uz nikdo nikdy neziska ... mno a z toho vychazim ze CSL jako takova uz neexistuje a vy jste holt nastupnicka jednotkaCZS_Scharck píše:Česká Stíhací Letka (CSL) prosím není bývalá a CVS na ní není napojená, dík.VGR_j4ck41 píše:..... byvalou Ceskou stihaci letku a na ni napojenou Ceskou vycvikovou skupinu ......
CSL byla, stále je a doufám bude.
Pouze se za dobu své existence změnila její základna, struktura velení, výcviku, priority a možnosti jejích členů.
Písmena CZS, CVS před nicky pilotů CSL, znamenají něco jako stupeň vycvičenosti udělený na základě splnění několika zkušebních úkolů různé obtížnosti a dalších podmínek jakožto i dle počtu účasti na trénincích letky za určité časové období.