Citáty
Moderátor: jarl
-
- svobodník
- Cassius Chaerea
- Kapitán
Tohle je už má taky vousy, a spíš by to patřilo do vtipů. Ale když už se to nakouslo... : http://www.ceskenoviny.cz/index_img.php?id=15015

Star Trek
* 1965
+ 2009
- Alchymista
- 5. Plukovník
Tak tak, je to od Josefa. Já tam totiž ocitoval právě geniální výplod Jerseyho.
Naposledy upravil(a) cover72 dne 31/5/2011, 11:30, celkem upraveno 2 x.
- Cassius Chaerea
- Kapitán
Poté, co jsem 2x zkontroloval původní citaci s Josefem se mi konečně rozsvítilo. Máš pravdu, Karel to řekl úplně stejně, jako Josef.
A abych nebyl tak O-T:
Optimistický:
"Tak, naprosto upřímně. Já jsem přesvědčen o tom, že je tomu naopak. Protože pokud budete sledovat to, jak se v posledních několika letech vyvíjel sentiment trhu a sentiment investorů, tak zjistíte, že nabyli přesvědčení, že budoucnost světa závisí na Číně, Indii a na zemích skupiny BRIC. Evropa, že jde do háje a nad Amerikou, že se vznáší velký otazník"
- Andreas Treichl, generální ředitel bankovní skupiny Erste
Aktuální:
"Palestínsky ľud" neexistuje. Vytvorenie palestínskeho štátu je iba prostriedkom v našom boji proti štátu Izrael."
- Zahir Muhsein, výkonný člen PLO, v rozhovore s holandskými novinami Trouw, marec 1977
Nadčasový:
"Nejdůležitější je otázka: Proč? Na to nelze odpovědět jedním slovem a hodně se toho dozvíš."
- Larry King, novinář ze 'staré školy'
A konečně, vtipný:
Q: "Proč chcete nosit zbraň?"
A: "Protože si nemohu nosit policajta."
A abych nebyl tak O-T:
Optimistický:
"Tak, naprosto upřímně. Já jsem přesvědčen o tom, že je tomu naopak. Protože pokud budete sledovat to, jak se v posledních několika letech vyvíjel sentiment trhu a sentiment investorů, tak zjistíte, že nabyli přesvědčení, že budoucnost světa závisí na Číně, Indii a na zemích skupiny BRIC. Evropa, že jde do háje a nad Amerikou, že se vznáší velký otazník"
- Andreas Treichl, generální ředitel bankovní skupiny Erste
Aktuální:
"Palestínsky ľud" neexistuje. Vytvorenie palestínskeho štátu je iba prostriedkom v našom boji proti štátu Izrael."
- Zahir Muhsein, výkonný člen PLO, v rozhovore s holandskými novinami Trouw, marec 1977
Nadčasový:
"Nejdůležitější je otázka: Proč? Na to nelze odpovědět jedním slovem a hodně se toho dozvíš."
- Larry King, novinář ze 'staré školy'
A konečně, vtipný:
Q: "Proč chcete nosit zbraň?"
A: "Protože si nemohu nosit policajta."
- Hans Lehmann
- četař
- Kontaktovat uživatele: