Moderátor: jarl
kingandcountry píše:Nové kusy,bohužel ten RAF Bedford QL Fuel Bowser byl už vyprodán.jen 250 kusů]
Mě sr to nezobrazuje. Mám tam jen celozelenou plochu. Asi špatné kodeky.kingandcountry píše:Taky pěkné dio jednakutřiceti něco dvaatřiceti.
http://www.youtube.com/watch?v=KB3BMUbN ... r_embedded
Souhlas, je to v měřítku 1:72, ty třicítky musí být nádherný, ale také k......ky drahé.kingandcountry píše:Ahoj Tony,dík za typ,ale to bude zřejmě v dvaasedmdesátině. já jdu jen do těch třicítek.Docela bych to rád viděl vedle sebe...............................ale mám strach že mi to bude prd platný.
Jsou u 1:72 taky takový problémy?
S těma cenama musím souhlasit a bohužel to od roku 2005 pořad stoupá, páč činanům rostou mzdy.Je to taky znát Veliteli u tvých modelů.Tony prosímtě jde ti spustit to video v předchozím článku.TonyHazard píše:Souhlas, je to v měřítku 1:72, ty třicítky musí být nádherný, ale také k......ky drahé.kingandcountry píše:Ahoj Tony,dík za typ,ale to bude zřejmě v dvaasedmdesátině. já jdu jen do těch třicítek.Docela bych to rád viděl vedle sebe...............................ale mám strach že mi to bude prd platný.
Jsou u 1:72 taky takový problémy?
Už jsem delší dobu žádný pořádný model nekoupil, ale problémy, asi ne.
Video jde, mě funguje i to první.kingandcountry píše:......Já abych se nekoukal sám a neříkal si jak jsem vám to tam príma nainstaloval.
Tak doufám Veliteli,že jsi to už viděl,pááááč to by byla hrozná škoda!!!velitel píše:Druhé video funguje normálně, u prvního stále zelená plocha, ale zvuk jde, takže asi fakt problém u mě. Ale sakra jakej?
Jinak:
ceny stoupají i u mě, za poslední 4 roky tak 20%, ale není to jen zvýšenými mzdami, nahoru jde všechno ostatní - energie, materiály atd.
měřítko 1:72 u techniky většinou ten problém není, protože se dělají ve větším množství. Občas ale je něco, kde je třeba jen 100 ks a to je pak bitva.