Znižovanie emisií Slovensku sa od roku 1990 podarilo znížiť množstvo skleníkových plynov o polovicu
https://www.postoj.sk/172061/slovensku- ... -opolovicu
Krajinotvorba - ekologie
Moderátor: Pátrač
- Juraj Tichý
- Kapitán
Re: Vtipy
Taky nevím co s tím všichni mají. Na většině lahví je umístěn tak, že se dá ta flaška otočit aby víčko nevadilo (ostatně lžičku v hrnku na kafe si taky dáme jinam, ne?

Je ale pravda že by si mohli najít užitečnější práci než celé roky vymýšlet takové chujoviny!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
No chujoviny, vzhledem k tomu, že ta moje co špacír tahá v závěru plnou igelitku s kdejakým plastovým bordelem a tedy pak i já, mi tohle jako chujovina moc nepřijde. Už aby bylo to zálohování.
Prasata sobě hadr. Tím myslím kritiky.
Prasata sobě hadr. Tím myslím kritiky.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Myslím že tzv. zálohování nevyřeší nic. Naopak výkup plastů na kila by to řešil lépe (kdejaká socka by čistila vše od lesů až po oceán). Myslím si to na zákl. svých dost dlouhých životních zkušeností už od doby kdy se vykupovalo kde co

Ale to je na debatu v jiném vlákně

PS: současný systém (separovaný odpad) je taky na prd. Je to podfuck a to říkám především proto, že jsem byl u toho když to ty firmy prosazovaly

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Re: Krajinotvorba - ekologie
Vyřeší to jen částečně, ale i malý pokrok je pokrok. Pořád lepší, než na to rezignovat. A ano ten výkup je velmi dobrý nápad. Právě na socky spoléhám nejvíce, iluze o dobytku si nedělám. Dobytek zůstane dobytkem. Je to systémová záležitost, školkou a školou by měla začít změna.
Šaškárna.PS: současný systém (separovaný odpad) je taky na prd. Je to podfuck a to říkám především proto, že jsem byl u toho když to ty firmy prosazovaly

U nás vyriešilo , pretože naša chudoba pôvodom z Indie ale aj bieli salámisti, ktorí mali vo zvyku rozhadzovať flašky kade tade vyzbierali, čo sa dalo speňažiť.Alfik píše: ↑16/4/2025, 11:00Myslím že tzv. zálohování nevyřeší nic. Naopak výkup plastů na kila by to řešil lépe (kdejaká socka by čistila vše od lesů až po oceán). Myslím si to na zákl. svých dost dlouhých životních zkušeností už od doby kdy se vykupovalo kde co
Ale to je na debatu v jiném vlákně
PS: současný systém (separovaný odpad) je taky na prd. Je to podfuck a to říkám především proto, že jsem byl u toho když to ty firmy prosazovaly![]()
Zbytok vyzbierajú postupne rôzni milovníci prírody a aktívni ľudia.
V ty Indy apod. spoluobčany pevně doufám pjaro.

Zalohovanie mi sice extremne leze na nervy, ale pomohlo to. Petku som vyhodenu odvtedy asi nevidel. A mam prihodu z Oravy. Napumpu prisiel panko na starsom mercedese, postal pri smetiaku a zacal hladat zalohovane obaly. Potom otvoril kufor a mal ho plny pet flias
. Celkom ma to pobavilo.