Tipy na filmy a seriály - co koupit, na co jít
Moderátor: jarl
Re: Tipy na filmy a seriály - co koupit, na co jít
Tak jsem již absolvoval celého Zaklínače a dávám 10 z 10.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Zaklínač bol super, už aby bola druhá séria
.

Nie je dôležité ako sa hlasovalo, ale ako sa to spočítalo.
Jediný režim ktorý uznávam je pitný.
Jo jo, není na to když se v rámci možností respektuje předloha.

Taky bych to zkouknul, kdybych věděl kde.
NETFLIX nemám a ztahovat to hodiny z ukládacího portálu se mi nechce
NETFLIX nemám a ztahovat to hodiny z ukládacího portálu se mi nechce

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Nesmíš skrblit, a občas to kilo obětovat
, však to mnohde nejsou ani tři pivka.

- jarl
- 3. Generálmajor
Já jsem zatím teprve u pátého dílu, takže s konečným hodnocením ještě počkán, ale Julesakovo a Zemaktovo nadšení nesdílím. Zatím se mi doopravdy líbil jenom čtvrtý díl a ostatní pokládám za obyčejný průměr.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Zkouknuto celé. Nadprůměr, ale podle mě takové uspěchané. Zasloužilo by to pomalejší tempo na sžití s postavama. Ale 9studu to nedělá.
- Pikujuci brizolit
- poručík
Skeptik, pre Teba, viď spoiler.
“War is a matter not so much of arms as of money.”― Thucydides, History of the Peloponnesian War
Zemakt, Julesak, Jarl - pánové, jak to obstojí v porovnání s prvním Zaklínačem(který se mi líbil tuze moc)?Zaklínač bol super, už aby bola druhá séria
Cerkev je blízko, ale je ledovice. Krčma je daleko, ale půjdem opatrně.
Toho som nevidel, takže neviem posúdiť.

Za mě snaha o GOT, tedy zbytečně krvavý, efekty digitální, ale překvapivě mě nevadily. Hlavní role zaklínače, no, není to Zebrowki ale ujde. Ženský, taky dobrý, sice zase mají make up i v prcce ale to je dnes standart. Jako řezivo je to dobrý. Třeba Jenefer by dostala do kruponu...
Šermířské souboje, původní polský seriál alespoň vycházel z Aikida s Kendem, tedy měl nějaké ty stopy z reality. Ale na druhou stranu, je dobrý nápad učit Geralta Aikido/Kendo ??
Šerm Cavila nemá s realitou společného nic, ale zatraceně dobře se na ty efektní scénické souboje dívá.
Tedy když to shrnu, není ten seriál zlý a jediný co mě sere je, že jsem si myslel že má první řada více dílů a že druhá příjde až 2021...
Šermířské souboje, původní polský seriál alespoň vycházel z Aikida s Kendem, tedy měl nějaké ty stopy z reality. Ale na druhou stranu, je dobrý nápad učit Geralta Aikido/Kendo ??
Šerm Cavila nemá s realitou společného nic, ale zatraceně dobře se na ty efektní scénické souboje dívá.
Tedy když to shrnu, není ten seriál zlý a jediný co mě sere je, že jsem si myslel že má první řada více dílů a že druhá příjde až 2021...
Veď o to ide, nie? Je to rozprávka, sú tam čarodejníci a draci - tam sa na realitu nehrá.Wasp píše:... zatraceně dobře se na ty efektní scénické souboje dívá.
Súhlasím.Wasp píše:... co mě sere je, že jsem si myslel že má první řada více dílů a že druhá příjde až 2021...

Ataman: mne zas ten první polský moc neuchvátil. Ani jsem ho nedokoukal. Holt jiná ves jinej pes a proti gustu žádný dišputát.

Veď o to ide, nie? Je to rozprávka, sú tam čarodejníci a draci - tam sa na realitu nehrá.
A je to škoda že není alespoň jeden film nebo seroš kde je šerm opravdu šerm. Stejně tak s bojovým uměním. Vše je na efekt.
A je to škoda že není alespoň jeden film nebo seroš kde je šerm opravdu šerm. Stejně tak s bojovým uměním. Vše je na efekt.
No jo, ale to by tam zas nehráli herci, ale profi/hobby šermíři
. Asi se budeš muset víc koukat na české šermířské pohádky.

Dívám se, mám rád Adoreu Olomouc, sám jsem šermoval v Brně u pana Vytopila, a ono zase, Henry nehraje zase tak ukrutně aby nebyl nahrazen :-D
Mě spíš vadí, že tam hraje snad polovina Bollywoodu, jinak ale docela dobré.
Níže přikládám polský fandovský film se Zaklínačem. Vyšel teprve před pár týdny a výroba zabrala 4 roky:
https://www.youtube.com/watch?v=5GLtk2cLRu4
Níže přikládám polský fandovský film se Zaklínačem. Vyšel teprve před pár týdny a výroba zabrala 4 roky:
https://www.youtube.com/watch?v=5GLtk2cLRu4

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
Ty koukáš Rase na Bollywood
:

hlavní herečky jsou vybrané fakt dost špatně - Yennefer není sexy mrcha, Triss ani nemá cenu komentovat a Ciri je všelijaká. Jediná Tissaia de Vries je dokonalá

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
Hehe, to je věc vkusu. Naopak, jediná Triss je drobet mdlá, jinak ostatní jmenované maj v sobě něco.....